VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 307
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 835
Само като слушам Божка (без да гледам в момента), мога да позная, че има объркани хормони. Ако я изследват, току виж излезе, че е най-мъжествената от всички в къщата..

# 2 836
Набийте ме, но ще взема да пратя един сутиен на Ваня.....

# 2 837
  • София
Какви печати, какви неща.
Здрави прави млади хора, никой от няма брак, деца Simple Smile)))

# 2 838
  • София
Напълни го поне с мекички за Ричко.  Laughing

# 2 839
Рози просто има друг манталитет. Не е злопаметна. Бързо забравя. За разлика от всички останали.

# 2 840
Мисля, че се разбрахме? А ти не остави Рози да каже нищо?

Божана е от тия хора, които обичат да я слушат, но и не и тя да слуша.

Абсолютна досадничка. Рози е някакъв стоик да не й се изрепчи за това отношение.

# 2 841
JoyJoyJoy
Бая мекички ще има....

# 2 842
Абе дами, да не би Бож да завижда на Рози, че макар и може би несъстоял се се е прочула със секс,  а Бож само се отърква като разгонена котка в Шефчето.

# 2 843
Божана,защо си мисли че е над нещата,ако аз съм в къщата и тая пиянка седне до мен и ме изкарва тъпа и се налага да мисля като нея ...така бих и затворила миризливата уста с финес,че всичките бутилки в къщата ,ще ги присуши на екс.....много тъпо парче е тази Божана пфу.

# 2 844
А защо задължително всеки трябва да има деца?Някои хора просто не са създадени за родители,не стават бе,не стават.Но понякога тези,които трябва да са бездетни,имат по 4-5.

# 2 845
  • У Диспансера ...♥♥♥
Божка слуша само шефчето 😄
С другите диалог не иска 😉

# 2 846
Божана,защо си мисли че е над нещата,ако аз съм в къщата и тая пиянка седне до мен и ме изкарва тъпа и се налага да мисля като нея ...така бих и затворила миризливата уста с финес,че всичките бутилки в къщата ,ще ги присуши на екс.....много тъпо парче е тази Божана пфу.
Тя ще ги пресуши и без да и затваряш устата. На нея повод не и трябва.

# 2 847
  • Испания
до в тази къща. Да се чуди човек как се разминават от крила и ореоли.

# 2 848
  • София
И аз с теб, нека пратим 2! Не е истина просто това.

# 2 849
И като знаем как телевизията обича пошлостта, и Божана ще е изкарвана от всички телевизионери като силен, експресивен характер...

А тя е просто една доста самоуверена простачка, без особено покритие.
Да, добър готвач е - вероятно, но няма никакви обноски, женственост.
Горделива до небето.

Като гледах монолога й с Рози просто се ядосах страшно много. Срещала съм таива хора. Пълна отврат.

Идват ти насреща, свръхуверени в себе си, и ти намилат тяхната гл.точка до безкрай. Не те изслушват. Изискват от теб как точно да им реагираш, как да ги слушаш...

Аман от нарцистични, незрели лайнца бе.

Общи условия

Активация на акаунт