VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 337
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 225
Отвратителен е похвата на продукцията да осмее един от участниците.
Ок, да кажем че това е мнението на тайфата вътре за Ричи.
Искам задача да има песньовка и за другите участниците.
Каква е тази целенасочена атака само срещу един от тях?
И Кънчо с вехтото си сакенце и той приглася на всеобщото кудкудякане...ама що ли се изненадвам и аз. Кво съм карузо само...

# 3 226
  • София
Да не ядеш демонстративно от храната на някой, който си е направил труда да я приготви, си е баш отмъщение. Да се направиш по-голям от хляба не е библейско, а и за един готвач си е доста обидно.
А относно историята с Кулагин, тя започна с ударите и след това подведе съквартирантите, което си е точно преднамерено и целенасочено.
Както и да е, това ми е мнението за тази жена. Аз така я виждам.

# 3 227
  • София
То и Пртко и сие не й вярват на Ваня. Тя излъга, че е искала само да покаже на Кульо стъклЯната салфетка - че така ли се показва нещо, като се завира в устата на чУека??? съвсем отявлено му я тикна в устата, пък после обясняваше, как само му я показала.....
алоуууу, Дъртанян, ние да не сме кьорави бе???
Обаче в темата, както виждаш, има хора, които й вярват и са видели случката точно такава, каквато Ваня я разказа.  Rolling Eyes

# 3 228
И аз му вярвам на Ричи, иначе нямаше да се хвали толкова, а за Рози това не е кекс, а закачка, какво разбираме ние Grinning

Изключително долно е това, което правят продуцентите, нарочват някого и докато не го смачкат, не се спират пред нищо. Във всеки сезон има някои богоизбрани, които винаги минават между капките.

Ваня е разочарованието на сезона.

# 3 229
  • густо майна Филибето
Е, хайде сега, нали Ричи искаше да е в центъра на събитията. Ами ето - изпълва епизодите. Човек да внимава какво си пожелава Simple Smile И да, супер жалък е. Правил, не правил, никой не го кара да се хвали.

# 3 230
Птичке, и на мен ми направи впечатление колко време я търка тая тава и с колко вода. Аз с толкова вода измивам пълна мивка със съдове. Но вкъщи гледаме да сме еко, изхвърляме разделно, пестим ресурси и на мен ми правят впечатление подобни неща. Направо ми се искаше да й взема тавата от ръцете 😂
Унизителната е песничката, ама да не се беше хвалил какво е правил или не. Изпроси си го. Но тенденциозното отношение на продукцията е отврат.
Тогава да правят песничка и за зверското напиване на Божана.

# 3 231
  • София
Най - добре да вкарат полиграф, за да стигнат до истината.

# 3 232
То и Пртко и сие не й вярват на Ваня. Тя излъга, че е искала само да покаже на Кульо стъклЯната салфетка - че така ли се показва нещо, като се завира в устата на чУека??? съвсем отявлено му я тикна в устата, пък после обясняваше, как само му я показала.....
алоуууу, Дъртанян, ние да не сме кьорави бе???
Обаче в темата, както виждаш, има хора, които й вярват и са видели случката точно такава, каквато Ваня я разказа.  Rolling Eyes
Обикновено човек вижда това, което иска.

За другарския съд довечера, те и на Ангелова се опитаха да спретнат нещо подобно, но не улучиха човека Simple Smile
Всъщност, аз и до днес се чудя Ангелова провал ли беше на продукцията, надигра ли ги или те й подиграха и кога - след като видяха, че нямат друг ход, или беше предварително обмислено.
Оф, и полиграф ли ще има! нямаше ли вече веднъж? Нещо много им е секнала фантазията на тези хора. Време е да потърсят други - по-млади, по-креативни сценаристи. Също и някой друг психолог да сменят...

Нещо не ми се получава редактирането. Онзи хакер, да не хакна вярно сайта Wink

Арагонска - "гърчав червей" става ли?

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 14:54 от птица

# 3 233
  • София
Птичке, последно Папи какво е? Не е мечка, ама и комар не ми се струва да е, дай нещо по средата. Smile

# 3 234
Да кажеш за някой, че се занимава с черна магия, само защото други хора са ти казали, никак не ми е религиозно. Имаше много ситуации, в които преекспонираше и преиграваше, включително и при случката с чесъна. С такава злоба му натика салфетката със стъклата в носа, а после него обвини, че я ударил. Да лъжеш целенасочено, да наричаш някой животно и да му отмъщаваш заради грейпфурти и костилки, също никак не ми е религиозно. Поведението й  на вечната страдалница има единствено за цел да й съчустват, което за мен си е вид манипулация. Факт е, че никой не я номинира, като изключим Мира, за което я поздравявам. И пак повода по който Мира го направи показва колко е отмъстителна. То само с палене на свещи и четене на библията не става. Съжалявам, но някак не мога да й повярвам на Ваня.

Е, нека да не преувеличаваме. Тя не отмъщава на никого. Просто си реагира спонтанно. Особено в случая с костилките, каза си, че смята, че Божана не я харесва и затова й е изхвърлила костилките. НО не отиде да й отмъщава - примерно да й изхвърли нещо нейно, не го направи това. Докато К., когато Ваня му навря кърпата в носа, повъртя се, повъртя се, измисли как и отиде да й отмъсти. Това вече е целенасочено отмъщение, не веднага, а доста пост-фактум случката. А Ваня е първосигнална - оня я удари с чесъна, тя го удари с бутилка - пито, платено - действие-противодействие. Отмъщението, обаче, изисква планиране. Това Ваня не го прави. Не е толкова черна тя, колкото се мъчите да я изкарате.
Разликата между нея и К., освен изброеното от теб е, че той няма претенции да е благочестив и благ, напротив. Докато тя е великомъченица, великострадалка и великоморалка набожна, уж. Това, което дразни, е несъответствие между претенции и поведение.
От К. очаквах само лоши неща, а доста неща ме изненадаха приятно. При Ваня е точно обратното.
Това е.
От там произтича великото "харесване" и "защитаване" на Кулагин и "оплюване" на Ваня.
Нищо повече.

За другарския съд довечера, те и на Ангелова се опитаха да спретнат нещо подобно, но не улучиха човека Simple Smile
Всъщност, аз и до днес се чудя Ангелова провал ли беше на продукцията, надигра ли ги или те й подиграха и кога - след като видяха, че нямат друг ход, или беше предварително обмислено.
Оф, и полиграф ли ще има! нямаше ли вече веднъж? Нещо много им е секнала фантазията на тези хора. Време е да потърсят други - по-млади, по-креативни. Също и някой друг психолог да сменят...
Това е много интересно и за мен, но не чак толкова, че да си куп книгата й по въпроса. Постовете й във фейса обаче са показателни за доста неща, и все още съм й фен.
Птичке, последно Папи какво е? Не е мечка, ама и комар не ми се струва да е, дай нещо по средата. Smile
Папи си мечтае да е един забавен Стефан- хем да е "творческа личност" и много "кул", хем да е злобно тарикатче. Отвратителен е, някой го сравни с обичайния офис планктон- да, точно такъв е. Много голямо разочарование.

# 3 235
  • Sunshine state
Аз пък не мога да разбера този хейт към Ричард. Факт, че е много просто момче, но той е безопасна игла, някак си наивен е по-детски.
Папи Ханс е по-опасното зло. Адски подмолен и хитър е.
Подкрепям. Ричи ми е забавен. Другите мъже в къщата ме натоварват. Те са хитрите и подмолните. Ричко си е като палячо.
И аз се присъединявам. На мен Ричард ми е много далеч от злобар и гадняр. Единствено не ми хареса, когато не подкрепи Вальо,а той обра негативите вместо него. Иначе е безобиден и дори ми е смешен. Да дават парите на него,та да се пръснат от яд ВИП-овете вътре. А продуцентите как целенасочено само плювни по негов адрес излъчваха вчера, та да се настрои народа. Много елементарна работа. Ричард не е умен, ама и Мира не блести с акъл. Тя дори по-глупава ми се вижда. Да не говорим за Наско.. Иначе изкараха РичУ най-тъпият, ама удобно забравиха за останалите ЕнтЕлигентни персонажи наоколо. Rolling Eyes

# 3 236
Ричко не е злобен, но е подъл (от простотия) - видяхме как си замълча, когато Ваня би Кулагин, а и в други ситуации се прояви по същия начин. Всичко е добре при него, но по-добре да не се сдобива с власт и прекалено много пари...
Все пак е по-добър от Константин, Петко и другите злобари.

# 3 237
  • София
Обикновено човек вижда това, което иска.
Така е, права си. Въпреки че за мен е силно неприемливо да се изкарва черното бяло, но кой каквото го влече. Confused
Кънчев анонсира, че ще има полиграф.  Rolling Eyes

# 3 238
  • София
Полиграф за това дали е имало секс Joy
Много изпростя предаването, много.

# 3 239
Хич не е по-добър Ричко. Хем глупав, хем прост, хем амбициозен, хем със сбъркани ценности и никакви морални задръжки. Страхлив, освен това. Кое му е доброто!

Арагонска, нещо не ми се получава с лични, затова питам тук.
Скрит текст:
Ти не си ли стар потребител? Една моя много любима съфорумка отпреди години така се обръщаше към мен. Ако си тази, която мисля, дай знак. Намигни с лявото очо, хаха

Общи условия

Активация на акаунт