VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 147
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 540
Добре де, нищо не пречи да пуснат Ричко на детектора, не е нужно и Роузи да минава през него, истината ще се разбере от резултатите на джуджето.

Btw Рози е права, че наистина полиграфът не дава винаги точни резултати.

Това не значи, че тя казва истината, де.

# 3 541
Оставаш в историята Ричи! Balloon

# 3 542
Оу, Петко ??? Моралисти???

# 3 543
Кому е нужен тоя грозен публичен линч за това, че са правили или не са правили секс?!

# 3 544
  • София
Този път съм съгласна с Петко.

# 3 545
  • София
Ричи се държи като 15-годишен, правил за първи път секс, бързал да се похвали на всички, ама никой не му вярва, тъпак!

# 3 546
  • Испания
Петко пак си позволява прекалено много.

# 3 547
Рози излезе повече мъж от Ричи. Той я изложи пред цяла България, а сега той реве, а тя отива да го успокоява

# 3 548
  • Ню Йорк
Ричи лъже според мен. И реве с крокодилски сълзи, защото наистина репутацията му беше срината.

Реве, защото му излязаха криви сметките. Трябваше да си трае, да намеква, да посмигва, а не да се изпляска селяшки пред Стефан.

# 3 549
Ричи паричи смята, че има някаква ВИНА, че е правил нещо с Рози! Тоя е много гаден, през трупове ще мине, за да постигне целта си.

# 3 550
Ако трябва да отсъдя само по това, което виждам - Ричи ми изглежда по-убедителен, но...антипатията ми към него е толкова голяма, че просто не мога да си представя доброволен секс с него и то в условията на Къщата (е, толкова месец да не можеш без секс, та да се пуснеш на този леприкон 🤔)
И все пак трябва да им го признаем - има ли някой, който не смяташе, че те ще са първите двама напуснали, а сега са главни герои.

# 3 551
  • Испания
Големи шегаджии се извъдиха всички от глутницата и все на чужд гръб.

За никого не ми е жал. Пълни мутанти и отврат са всички, начело с продуцентите.

# 3 552
Рози, добрата и толерантната, голяма интрига, голяма драма спретна.

# 3 553
Може би й е бъркал по дупките и смята това за секс.
Може би ако имаше секс, щяха да пускат по-дълги клипове. Не знам.
Странна ми е тая история.

# 3 554
Кому е нужен тоя грозен публичен линч за това, че са правили или не са правили секс?!
И аз това се чудя. Все едно сме 1950-та година.

Общи условия

Активация на акаунт