VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 089
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 675
Според вас - Имало ли е секс между Ричард и Розмари? Или Розмари ще признае само и само за да не бъде наранен Ричард
Ооо, big brother social media екипа, о@@хте се! Мисля, че трябва да ви съдят. Никакъв секс не е имало.

# 3 676
Според вас - Имало ли е секс между Ричард и Розмари? Или Розмари ще признае само и само за да не бъде наранен Ричард

Според мен да спираш да си регваш нови акаунти, за да слухтиш тук. Може да слухтиш и без акаунт.

Имало е секс между Тупарев и Джуди Халваджиян, по мое мнение. Кънчев им е бил водещ и медиатор. 

# 3 677
Честно, на кой му дреме дали са спали или не? Освен на "годеника" на Рози? Е, похвалил се Ричко, защото си е знаел, че така или иначе някакво мърдане под завивките със съответните изводи ще бъде излъчено. Голяма работа!

Пуснах си песента, ами поведението на тия ми е много по-противно, девойките направо се раздадоха. Да си тъп не е престъпление, да си се оправя с Рози дали или. Ама групата на Шаро няма оправдание.

# 3 678
  • София
Скрит текст:

Чуйте хитът на Съквартирантите, посветен на любовните подвизи на Ричард!

Какъв "хит" пък е това Joy
Една от най големите простотии, които съм чувала някога.
А "певците" са направо трагедия.
Грачат безобразно.

# 3 679
  • Испания
Ъъъ щом се радваме на Нора, смятай...

РадваТе. Моля!

# 3 680
Тъпанарят изравни РозмариН със земята, тя не престава да го утешава. Дебили!

Да, аз точно това се чудя! Всички в къщата са възмутени от думите му, само Рози като главна потърпевша го защитава!

И аз се чудя.
Явно наистина го харесва.

ПП вярвам на него, че са правили секс

# 3 681
Каква изпарена душевност? Пикът има проблем с изпарения тестостерон. Та затуй му се наложи да си измисли случка. А пък на зрителя му се наложи да приеме, че хилавото движение на чаршаВете е секс.

Фаворит ми е Стефан. И Папи. Изненадана съм от съпруга на така досадната вече Гала. Изненадана съм и от момчето дет доскоро ни разоравяше как прави кекс

# 3 682
Аааа чакай сега, първо и аз се втрещих, но после се зарадвах. Малко разнообразие от тъпия сценарий. Може нещо да ме изненада. Дано Simple Smile

# 3 683
Предлагам Ваня да вземе две бутилки минерална вода, да ги върже със стъклян парцал - като нунджако и да тегли един бой на Ричард и Рози, едновременно, току виж им дошъл акъла в главите.

# 3 684
  • София
Тъпанарят изравни РозмариН със земята, тя не престава да го утешава. Дебили!
Да, аз точно това се чудя! Всички в къщата са възмутени от думите му, само Рози като главна потърпевша го защитава!
И аз се чудя.
Явно наистина го харесва.
ПП вярвам на него, че са правили секс
И аз... като го слушах, колко е уверен, но все по-малко вярвам... Дори под юргана сексът си проличава,все пак  newsm78

А може пък Ричо да е правил средношколски безконтактен секс, а Роузи въобще да не е разбрала...  Joy

# 3 685
  • Испания
Eто това е истината - недоразумение до тъпанар.

# 3 686
Допускам, че Ричко е имал договорености с Брадъра да прави секс в Къщата - може би за по-голям хонорар
/все пак - блок ще строи, пари му трябват/. Не е изключено и Рози да имала такава оферта. И той, милия, затова се и похвали на Стефан - да не би да не е разбрал Големия Брат, че си е изпълнил обещанието. Инфантилен и простоват е и според мен не си измисля - наистина е имало секс. Но защо е толкова важно да се обсъжда тази тема и вътре в Къщата, и от водещите, и от сценаристите - не мога да разбера. Съквартирантите се нахвърлят на Рози и Ричко като някакви лешояди, както се нахвърлиха на багажа на Кулагин. Хляб и зрелища. Това е.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 23:10 от Карла_Карла

# 3 687
Много ми беше смешно точно Мира да пее коя е загоряла.

# 3 688
Е то е супер очевидно, очеизвадно очебийно , че са правили секс.

# 3 689
Някой да пусне клипа дето ги даваха да се натискат и да видим има ли кекс, нЕма ли!

Общи условия

Активация на акаунт