VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 094
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 690
  • София
Е то е супер очевидно, очеизвадно очебийно , че са правили секс.
Де да знам! Лично моят мъж се движи повече... Joy

# 3 691
  • София
Нещо куца здраво сюжетната линия тази година.
Петко последните вечери се държи най-обрано. Другите са леле мали!

# 3 692
  • Испания
Не е за хора със слаби нерви.

Скрит текст:

# 3 693
Тия мишки , Кулагин като ги обиждаше - беше лош , а те като нареждат Мекичко - било смешка , с ирония 🤦♂ И баш Мира ще говори , че не трябвало да се обижда ...

И аз мисля , че са правили . Колкото и да е тъпа Розито , едва ли ще реагира така , ако е набедена .

Абе хора , то Ричито загоряло , как няма да изгърми за секунди 😃

# 3 694
Написах мнение, че якото е фалшив профил и това мнение ми е изтрито?
Май липсва и мнението на Салсиша, която упреква въпросния фалшив профил, че е от екипа на ББ.

Цензурааа Simple Smile Да очаквам ли бан?

# 3 695
  • Испания

Тушев, работа ли нямаш?

# 3 696
  • София
  Ей, котарачета, нямате изчитане. Пуснах си за малко и чух края на песента -" колко или много си жалък" и след това чух коментара на Папи, че Ричи трябвало да го приеме като самоирония( абе, сульо, ако на теб някой ти каже тези думи, дали ще така ще ги приемеш?) и приключих. Не са ми любимци Рози, еле пък Ричето, но какво правят си е тяхна работа, без значение женени, неженени - всеки има глава на раменете си и  отговаря за постъпките си, но кои сте вие да ги съдите?
   Уау, Норчето ще влиза хаха, ББ каква творческа импотентност, изкарахте Кулагин, който ви изнесе сезона. Ще си тръгнат Рози или Мекичко и ще настане мир и любов, съмнявам се.  Тогава кой ще вкарате - шеф Петров, Луна, Захажаева, Вулева......който и да е - сезонът е тотал щета!

# 3 697
  • София
Не е за хора със слаби нерви.

Скрит текст:
Някои трябва да благодарят на Господ, че е дал бради на мъжете... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 698
якото е онзи профил вип123, и вип1234 Simple Smile

Ще ми изтриете ли сега и това мнение Grinning

# 3 699
Да кажат спецовете, ама ако изхождам от свои собствени черти като риба - той реве от яд, защото сценария, който пробутваше, се пропука. И от яд, че не може кой знае какво да направи, а и жалък ще излезе - се разрева. Ако беше правил секс, щеше да каже - правихме секс, категорично, той не се свени да използва Роузи. За него цялата тая история е инструмент за постигане на цел. Хич не му пука за Роузи.

# 3 700
Е то е супер очевидно, очеизвадно очебийно , че са правили секс.
Де да знам! Лично моят мъж се движи повече... Joy

😀 Аз имах предвид според диалозите им ама супер радвам се за теб

(и моят)

# 3 701
Загорял ли? Ааа не. Всички сме подочували как действа на самальота това гориво за мускули, което всички боди машини си наливат обилно.

# 3 702
Сигурно Тушев и сие сондират тук, за да разберат какви са настроенията и да измислят стратегия кой от всичките светци в Къщата да стане победител. Всичките, Тушев, всичките. И ги канонизирайте. Св. Папи Бездарний, св. Мира Лицемерническа, св. мъченица Ваня, св. Петко Софийски...

# 3 703
Загорял ли? Ааа не. Всички сме подочували как действа на самальота това гориво за мускули, което всички боди машини си наливат обилно.

Взимал , взимал , ама той е “почти дете” , на 24 , от Мадан ... да не го подценяваме 😂

# 3 704
  • София
Да кажат спецовете, ама ако изхождам от свои собствени черти като риба - той реве от яд, защото сценария, който пробутваше, се пропука. И от яд, че не може кой знае какво да направи, а и жалък ще излезе - се разрева. Ако беше правил секс, щеше да каже - правихме секс, категорично, той не се свени да използва Роузи. За него цялата тая история е инструмент за постигане на цел. Хич не му пука за Роузи.
Peace
Случката, която напълно охарактеризира Ричард, според мен, е когато изяде ядките, които взе от Кулагин, за да му помогне за матрака и не само не го направи, ами и супер нагло му отговяряше след това... Абсолютен тепегьоз...  newsm12
А репликата за вафлите пък, беше черешката...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт