VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 003
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 3 825
Дано,ама едва ли. Според мен на Ричко ще го даде.

# 3 826
  • София
Ричи не разбира защо вместо вина трябва да изпитва срам от постъпката си да разтръби случилото се между него и Рози.Чистосърдечно не го разбира, защото мъжкото в него е дълбоко подтиснато от съвременния начин на живот и разбирания. Той е продукт на съвременното общество и за съжаление, некрасив продукт. Не е виновен, виновни са всички, които одобряват подобно поведение. Аз съм от старата генерация и категорично не одобрявам това, което се случва в днешно време.
Никакъв "продукт на съвременното общество" не е ... той е едно изкопаемо...  Rolling Eyes

# 3 827
Ама неполезно изкопаемо,а безполезно! 😂

# 3 828
Тя нещо се  възмущаваше пред Ваня , че Наско и намси кой говорят с него. Ричо е бил в изповедалнята , беше пак напърчен нощес и нахилен.

Та не зная.
Дано повече млади момичета си направят извода какви душевни изроди  още щъкат около тях, макар и с мускули и мечти.

# 3 829
До сега само Ричко и Ваня са били с щит. Явно е запазен за тях. А дано изгонят Петко, за да го даде на любимата си Божка.

# 3 830
А, на мен Пепа ми напомня на Пенка Карибското тяло. Grinning

# 3 831
А дали до съзнанието на Роузи е стигнало това, че и Ваня е една от тези, заради които е на номинации?

# 3 832
Ако изгонят Стефо , сигурно ще го хариже щита на Мира . Или на Петко.
Отмъстително стратегче е той.

# 3 833
Ааа  как на Мира, нали е все против нея. По скоро на Петко. Аз не мисля че толкова бързо ще го шътнат добре че е Галчето.

# 3 834
Ричи не разбира защо вместо вина трябва да изпитва срам от постъпката си да разтръби случилото се между него и Рози.Чистосърдечно не го разбира, защото мъжкото в него е дълбоко подтиснато от съвременния начин на живот и разбирания. Той е продукт на съвременното общество и за съжаление, некрасив продукт. Не е виновен, виновни са всички, които одобряват подобно поведение. Аз съм от старата генерация и категорично не одобрявам това, което се случва в днешно време.
Никакъв "продукт на съвременното общество" не е ... той е едно изкопаемо...  Rolling Eyes

Смятам, че в реалния живот, измежду младите мъже преобладават Ричковците. Наблюдавам внимателно какво се случва. И да, "модата" идва от запад. А българското общество, в което все още преобладават "остарелите" ценности, е набеждавано за ниско-интелигентно, изостанало и тъпо, че не разбира що е то "свободия". Подчертавам, не свобода, а свободия. Такъв морален упадък е настанал на запад, че...но и на това идва края, вижда се. Консервативните партии започват да жънат успехи напоследък. Тръмп победи в САЩ, на Меркел вече й се клатят краката, а в ЕС тенденциите са към втвърдяване на политиката. Има надежда. Извинявам се за отклонението, но то е свързано със ситуациите във ВБ, които са лакмус на това какво се случва в обществото.

# 3 835
  • София
Ужас, не ми беше хрумнало за тази възможност.
Накрая Кулагин му го даде, за да могат стрелите да бъдат насочени не към най-лесната мишена, а да се прострелят едни-други... и се получи... Wink
Но сега тази безмозъчна жена ще му го даде, за да го спаси... Въх!  ooooh!

# 3 836
Видях я Роузи на лайфа нощес,но все пак очаквам всичко от нея. Тя е като някакво малко детенце,на което все трябва да му се обяснява кой какво казал,защо го казал. Не й отива на 33 години,че и учила тук,да се прави (или си е) на малоумна. И не вярвам да е от езиковата бариера. Той Иичко я подкова още на двора,до като правеха другите песента и тя с влизането беше с жалната физиономия. После чу само Супер жалък и край! Нямам логично обяснение за поведението й. 🤔

# 3 837
Намирам поведението на Рози за достойно. Не обижда и не харесва обиди, дори и към К или Ричко. Не иска и да участва в явна обида към Ричко. Това дали нея обиждат си е друг въпрос и тя е преценила че няма да реагира на това. Дали темперамент, дали игра- тя си знае. Да реве като Мира ли, няма нужда. Мира реве за двама. Освен това каза няколко пъти- изтърпи, ще мине, всяко чудо за 3 дни, хората бързо ще го забравят. Но Ричко не вдява колко е права. А може и това да му е част от стратегията- все пак мрънкящите и ревящите доста ги дават, да.А Лора тапета никой не я видя.
Не знам. Все пак ми харесва повече Рози, може би най-много от всички в момента в Къщата

# 3 838
Делта, кое му е модерното на Ричко (като изключим обезкосмяването) - той е изключително консервативен - смята, че жените са длъжни да му слугуват, а за него е в реда на нещата да не може да си сготви, за да се наяде.

# 3 839
Видях я Роузи на лайфа нощес,но все пак очаквам всичко от нея. Тя е като някакво малко детенце,на което все трябва да му се обяснява кой какво казал,защо го казал. Не й отива на 33 години,че и учила тук,да се прави (или си е) на малоумна. И не вярвам да е от езиковата бариера. Той Иичко я подкова още на двора,до като правеха другите песента и тя с влизането беше с жалната физиономия. После чу само Супер жалък и край! Нямам логично обяснение за поведението й. 🤔

Рози си каза, че представя германския начин на мислене - за нея свобода, за мен - свободия. Обаче аз съм остаряла, ниско-интелигентна и тъпа, за каквото е набеждавано консервативното, все още, българско общество.
Тя си каза, че очаква да я изкарат лека жена, обаче не й пука, защото българското общество било "закостеняло" и "изостанало". И си доказа, че УЖ не й пука. Обаче наблюдавайки я виждам, че май й пука.

Общи условия

Активация на акаунт