Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 849
  • 819
  •   1
Отговори
# 195
Ами нищо против Милена да е ратай и дуелист.Двулична и лицемерна ми  е.
Не мога да я харесам.А и май и тя е скътавка.Не съм я видяла да върши особена работа освен с млякото.
Ох , от жените надеждата ми е в Алекс и Роси.Другите не стават.

# 196
  • София
Ако Милена е дуелист, много вероятно е да дръпне Радилена и още по-вероятно е да я победи.

# 197
  Аз не го разбирам това,да си развяваш семейните истории по телевозира.Това е игра-играй,имай стратегия,бачкай,забавлявай се,обаче да търсиш прошки и да даваш обещания по тв на баща си.....Както и Ваня в началото,едва ли не предложение за брак направи на гаджето си.Тя и Александра разказа ,че е била жертва на насилие,но някак си си остана там,в темата,по която си говореха.
   Сега се сещам,едно време,когато Аня Пенчева се сбра с Караньотов,Сашо Диков в нац. ефир се изцепи в тая връзка,че хубавите ябълки ги ядат прасетата.
   И аз искам Милена ратай и после дуел.Само свива тоя тютюн  с тия дълги нокти,гнуус.

# 198
Аз Караньотов не го знаех, че съществува. И сега не знам подробности.

# 199
  • София-в сърцата на моите деца
Аз Караньотов не го знаех, че съществува. И сега не знам подробности.
Мъжът на Аня Пенчева или синът на Славка Славова, как ще го знаеш иначе!
Бил е дърводелец на декори в Народният театър, когато Аня и Славка са играли там! От там му е майсторлъкът!

# 200
  • Другата България
Докато се натуткам да пиша и чета, всичко сте казали пък. Crossing Arms
Още по-разочароваща Ваня, още по-негативно мнение за нея си изградих. Нищо да не разбиращ от селска работа, да не си стъпвал в обор, да не можеш да доиш, да не си припарвал до градината, да не си чак такъв авторитет сред останалите и да драпаш със зъби и нокти, за да станеш шеф! doh smile3511
За да изгони някой ли е, за да командори някой ли е, за да се изживява като №1 ли е? Какво, доказва нещо пред някого ли, иска да спечели повече симпатии ли -  33uu? Още снощи казах, че не съм сигурна за избора на Хриса-за "тате", така и се получи. 100% е съгласувано между тримата, абсолютно сигурна съм, Ивайло прави само това, което му е наредено на него и после лежи или дава акъл отстрани, не се зори, а за фермерство то не е достатъчно. Сега ще е фермер в сянка, или задочен такъв, и ще се молят стратегията да е успешна. И понеже е и отмъстителна, за ратаи залагам на Александра и Симеон - хората, гласували срещу нея първия и втория път, и се надявам само да спечелят имунитет. Тогава Радка/Милена и Нури.
Драмата на Гошо ми се стори резултат от изпитото вино, споделянето по-точно. Но пък какъв благодат за искрено и лично, отново намесено в такъв формат. Mr. Green Ако дойде баща му още сълзи ще гледаме със сигурност.
Драмата на Лили е от младост, изкатери своя Олимп тя и очакваше отново подкрепа, уви, остана разочарована. Снощи за миг ми мина еретичната мисъл, че в резултат именно на тази НЕподкрепа Лилето ще тръгне да напуска и затова ще се вкара отново Хриса.   smile3532 Дано да са ми криви мислите. Sunglasses
Миленка милата освен на тази кръгла маса някой някъде на друго място виждал ли я е? Да свива цигарки и да философства?

# 201
Аааа излъгах за Милена.Оправи лоста на уреда за биене на масло.

# 202
  • Другата България
 Laughing Верно, това го направи. Ама друго?

# 203
Laughing Верно, това го направи. Ама друго?
И тя е по съветите, но пък може да дои! Ваня не съм я виждала да дои или нещо да оправя!

# 204
  • Другата България
Ваня в обор и градина досега не е стъпвала, и тя си го признава. Затова този мерак за фермерство е направо.... Sunglasses Mr. Green

# 205
Щяла да пита опитните ( демек тегавия чичка). И да не си мислели, че иска да ги командва.
Напрау...манджа с грозде очаквам от нея.

# 206
Ваня в обор и градина досега не е стъпвала, и тя си го признава. Затова този мерак за фермерство е направо.... Sunglasses Mr. Green
Казва се спортен хъс...може нищо да не направи , ама да се бута шеф да е!
Много ме разочарова. Не съм предполагала ,че е такъв лицемер
 Освен да кима с глава - нищо  не прави, но и да не говори....същинска Майка Тереза.

# 207
А и друго.Факта , че от толкова хора вътре, Ваня се сближи с Радка и Хриса е показателен.

# 208
А и друго.Факта , че от толкова хора вътре, Ваня се сближи с Радка и Хриса е показателен.
На мен именно тогава ми олекна окончателно. Защото след тирадата, че не са я подкрепили за фермер, си казах "хайде, случва се човек да си изпусне нервите, дай да не я заплювам веднага". Ама после, като махленстваше с Радилена, ми стана ясна.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 08:25 от pip4i

# 209
  • Другата България
Тя Ваня освен с Радилена и Христина с друг май не се сближи. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт