Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 858
  • 819
  •   1
Отговори
# 225
  • Sunshine state
Радка е права. Хубаво го рекна.Ваня се държи неадекватно.

# 226
Леееко се кефя на ситуацията. Тате е безпомощен, Ваня не знае къде се намира.
Аз не леко, аз мнооого се кефя.
Ваня само си мисли че е шеф.
Ивайло си и иззе функцията.И ако се издънят- фермера виновен.Ако се справят, ще е благодарение на него
И сега ще ходи при този и онзи ще дава акъл, ще намира кусури и нищо няма да пипне..
Айде да си оди при Анка тоя.

# 227
  • DE
Тоя па Караньотов, Ваня да работи заедно с всички, а той да командва  Rolling Eyes
Но щом акъла и е толкова, неприятничка е доста Whistling

# 228
Дядката е много гнусен. Как може да кажеш "малко те е бил" . И защо се държи толкова агресивно с Радка?
Тя че си е тъпичка, такава е, но неговото е избиване на комплекси.

# 229
Днеска Ивайло на няколко пъти опрекна Радка че е първосигнална..Нали точно за това харесваше до миналата седмица Хриса ? Или просто тя му даваше да си я побарва и за това.

# 230
  • София
Дядката е много гнусен. Как може да кажеш "малко те е бил" . И защо се държи толкова агресивно с Радка?
Тя че си е тъпичка, такава е, но неговото е избиване на комплекси.

И ги нарече "прости п... ки", отвратителен тъпак, този типаж всезнайковци ме изкарва извън релси.

# 231
И за какво беше тоя зор на Ваня да стане фермер? Имала една патка една мечта.... същото важи и за Ивайло, винаги е искал да бъде сив кардинал, а сега и двама ох, ах, много е, няма хора... Ваня не само стигна нивото си на некомпетентност, но и рязко го надскочи. Ако не прати Нури на дуел защо го заби в обора?Роси е с болен крак , спортменско ли е да прати нея?  Ако не знаете какво е "пате в калчища", е това е .
Имат късмет "ръководителите", че фермерите са съвестни и работят. А тандема Гошо - Роман пак с бисер :"да не мислиш,че заека ще влезе тука с нивелир?"Satisfied
Задачите са по-малко от тези на Алекс, няма начин да не успеят. Караньота клъвна Радка, че като била фермер не питала. а Ваня като го пита и какво получи - вайкане и черни прогнози, но пък успя да обиди всички мъже, че нищо не могат. Айде,натискахте се за водещи и ръководещи, сега се оправяйте. Ние сме тук за сеира.Mask

# 232
  • София
Леееко се кефя на ситуацията. Тате е безпомощен, Ваня не знае къде се намира.
Аз не леко, аз мнооого се кефя.

И аз, и аз! Simple Smile

На Ваня нали ѝ беше зор да е фермер? НА ѝ сега! Или то проблемът не е в нея, а че хората са малко и некадърни? Все едно на Нури или на Алекс им беше лесно?

Ивайло... самозабравилият се дядка! Как искам само да го видя ратай!

# 233
  • тук и там

Много гаден избор направи Ваня за ратаи.Сега кой ще изпрати на дуел ми е интересно..Без Нури-не се справят със строителството, и работата във фермата не върви..Но пък  ако иска да го отстрани-едва ли много ще и пука после какво ще правят..Росица...Мда,сега е момента за дуел-когато е контузена.Ваня -дъно от всякъде и тя..Понякога е по-добре преди да влезеш в такова предаване да помислиш за евентуалните ползи и вреди..В случая на Ваня-мисля че влизането и във фермата е  голяма грешка.Отиде и имиджа..

# 234
  • гр.София
Какъв имидж, бе, хора? Аз съм човек от спорта и свързвам Ваня с допинг скандалите. Съжалявам, че го казвам, но и Ивето Пранджева с това я свързвам.
Да, малки сме, жертви сме, но как пък една Ивет Лалова ни веднъж не гръмна с допинг?!
Дадоха шанс на Ваня Стамболова да си спомним за нея- не се възползва. Не ми е шампионско грам.

# 235
Защо ли подозирам, че Тегавия няма да го видим ратай.
Той изобщо влизал ли е при животните, опитвал ли се е да дои или да чисти тор.
Или по договор трябва да бъде предпазван от рстайство

# 236
И аз смятам, че ратай няма да е Ивайло.

# 237
  • София
Аз за Ваня не бях чувала до преди участието ѝ във фермата, може би защото наборът ми е такъв, но определено не се гордея с човек като нея, каквото ще да е постигнала. Сега вместо да си изчисти името и хората да си кажат за нея, че е стойностна тя си вкарва автогол след автогол.

Ивчо може и наистина да има такава уговорка, че въобще даже не припарва до обора все едно наистина няма да му трябва такъв опит.

# 238
Какъв имидж, бе, хора? Аз съм човек от спорта и свързвам Ваня с допинг скандалите. Съжалявам, че го казвам, но и Ивето Пранджева с това я свързвам.
Да, малки сме, жертви сме, но как пък една Ивет Лалова ни веднъж не гръмна с допинг?!
Дадоха шанс на Ваня Стамболова да си спомним за нея- не се възползва. Не ми е шампионско грам.

Ивет Лалова е класа! Както и Мирела Демирева. Едва ли и някога ще влязат в такова реалити. Аз се чудя каква е целта на Ваня да участва на кастинга - да се сетим за нея и да се отърси от прахта ли? Много обичам леката атлетика, спорта като цяло и всички българи, прославили България, но се видя, че Ваня не е човек за пример и стойностен такъв.

# 239
  • Sofia
Значи,без да искам,познах ратаите за тази седмица.Роси я разконспирирах от промото,а за Нури имах вътрешно усещане,не знам защо.Сигурна бях,че няма да е никой мъж от бившия отбор на Ваня.
А тя и Ивайло вече откровено ме дразнят.Ноо,както казва Тери,ние сме тук за сеира.Ще ги гледаме да дефилират.И понеже никой за нищо не става /това по Караньотов/,ми се ще никой нищо и да не свърши тази седмица и тотално да се сгромолясат.Егати самочувствието,егати чудото...
Направо ми хареса тази вечер Радка-и с Ивайло,и с Лили.Тази пък,украинското знаме щяла да бродира...,на българската шевица...,браво.
Александра също ме учуди доста.Имала интерес към няколко човека,в шок съм...Ми те свободните са четирима.Към Александър нямала интерес,остават Роман ,Симо и Калата.Да не би затова така особено да попита Радка,от къде е сигурна,че Симо си пада по нея  Thinking.Може пък и по някой от обвързаните да си е паднала,де да знае човек  Mr. Green.
Аа,и Радка имала интерес към някого,ама още не знаела,според Иван... Joy
Ще я видим каква ще се получи.Щом продуцентчетата са казали,любоФ трЕбва да има. Naughty

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 00:27 от avi10

Общи условия

Активация на акаунт