Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 884
  • 819
  •   1
Отговори
# 300
  • London
Промото
https://www.facebook.com/fermata.btv/videos/1902307506731733/

А, аз на никой не казвам как да тъгува. Просто имам личното право да не харесвам хора....., които подхождат по определен начин след подобно нещо. Толкоз!

# 301
  • Вестерос
Ох, това за Роман е просто ужасно. Миналата година и за Иван С. ми беше много криво, но сега за Роман някак си още повече, тъй като е млад, душата на компанията и направо... много тегаво. Disappointed
Жалко за загубата му. Но миналата година тоя философ, дето рева и се тръшка пред камерите, но не излезе, ми опротивя моментално!
Аз мисля, че излиза. Rolling Eyes
Излезе за погребението, да. Просто беше много долно, че го снима човека в мъката му. Като казаха, че е излязъл Роман си помислих, че е станало нещо лошо. Добре са решили, че не ни показаха как му казват. Ужасно е Sad

# 302
Гледах промото. Дали да чакаме сълзички от някого за заклано животно? Нури каза, че с удоволствие ще го заколи. Ще гласуват дъл' да колят. Joy Да правим залози кой би плачкал? Joy Аз идея си нямам, де. Радка?

# 303
Той пък чак с удоволствие щял да коли...
Зайче или прасенце ще е жертвата?

# 304
  • Вестерос
Казаха яре.

# 305
  • София
Гледах промото. Дали да чакаме сълзички от някого за заклано животно? Нури каза, че с удоволствие ще го заколи. Ще гласуват дъл' да колят. Joy Да правим залози кой би плачкал? Joy Аз идея си нямам, де. Радка?
Не мога да предположа кой би се разплакал. Май никой. Най-много наистина Радка да пролее някоя сълза. Laughing

# 306
Ааа, Нури прасе няма да барне.

# 307
Росица ще е дуелист според мен, няма да е Нури.

# 308
Помните ли как майорът в първи сезон слагаше свинска мас в храната, да прави мръсно на Мустафа. Joy Не че помня за какво му е имал зъб.
А Нури прасе няма да пипне, но ако се налага, недай Боже, да му се прави операция на сърдечна клапа, да бъде трансплантирана свинска, би се съгласил, разбира се, нали тези дни обсъждаха. Не е вманиачен мюсюлманин.

# 309
  • София
Помните ли как майорът в първи сезон слагаше свинска мас в храната, да прави мръсно на Мустафа. Joy Не че помня за какво му е имал зъб.
А Нури прасе няма да пипне, но ако се налага, недай Боже, да му се прави операция на сърдечна клапа, да бъде трансплантирана свинска, е съгласен, разбира се, нали тези дни обсъждаха. Не е вманиачен мюсюлманин.

Когато опре до собствената ни кожичка, т.е. живот, всякакви скрупули и задръжки падат.

# 310
А бе, не се знае, Джоли разказа за някакви религиозни фанатици, които отказали лечение, та се стигнало до летален изход...

Нещо роптаят срещу сивия кардинал, дето си е съвсем явен, де.. Той е такова мрънкало, тегаво, че как няма да роптаят.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 13:46 от Ензим

# 311
Но за сметка на това, ако му се наложи трансплантация, би приел свински органи.

# 312
Съболезнования за Роман , не го виня по никакъв начин. Всеки приема нещата по различен начин и си ги изживява. А и друго, много зависи при какви обстоятелства е починала , ако е внезапно е шок,  но ако е в следствие на болест, някак си го очакваш и си подготвен, приел си го..
Много ме издразниха със сълзливите си истории за детството, ама много. Почти няма човек в тази държава между 30 и 40г. (децата на 90-те) , който да не е търпял лишение, да не помни купони, да няма дрехи и какво да се яде в тях. На нас така ни мина детството , майка ми и бавят заплата или е безработна ,или заплата за нищо не стига ,или няма какво да се купи в магазините. Баща ми в чужбина. Бяха бедни години,гладни години. На всички родителите ни са правели геройства да ни отгледат , и все още много хора в нашата бедна държавица го правят.

# 313
Но за сметка на това, ако му се наложи трансплантация, би приел свински органи.
Това говори добре за Нури.
Да, няма да яде свинско, няма да коли прасе , но не значи че е толкова глупав и фанатизиран за да рискува живота си или този на близките си
Едното няма нищо общо с другото
Същия въпрос може да бъде зададен и на веган- дали ще се съгласи да бъде убито животно.за да се спаси човек.
Нури прояви разум.

# 314
А бе, не се знае, Джоли разказа за някакви религиозни фанатици, които отказали лечение, та се стигнало до летален изход...
Доколкото помня, религиозният от разказа на Джоли беше отказал нещо животоспасяващо за жена му. Wink Не съм убедена, че ако е за него, пак ще откаже. No Mouth Жалко за жената.

Мисля си, че ако Роман реши да сподели с останалите, Сашо ще го приеме много зле и ще има тежък епизод.

Общи условия

Активация на акаунт