Фермата 4 - Съединение - тема 6 (15.10. - 21.10.)

• 36 499
  • 819
  •   1
Отговори
# 750
  • Пловдив
Да, и като се има предвид, че Жоро се кара на Радка, и пак застана срещу Роси, явно... Има нещо гнило в Дания. За битката - не съм очаквала друго от това, което се случи. Явно е, че е по - силна Роси на рязане и коване. Да видим на другите игри как ще е. Вероятно и ще е по-издръжлива.

# 751
Или наистина има нещо което не харесват у Роси, или виждат в нея доста силна конкуренция и са на страната на по слабата.
Не са дали Роси да има сериозни конфликти/ освен с Цецо/,готвеше им и те харесваха как готви и я хвалеха.

# 752
Аз съм за Роси и не ми побира акъла,защо повечето са за тъпата и пияна Радка-това ли ви е стимула..язък...

Едва ли някой е за Радка, по-скоро са против наглата Роса.

# 753
Май съм за Радка. Завеяна, глуповата, паникьосва се от няма нищо, но пък добродушна. Податлива на лошо влияние, но и на положително.
Роси на първо четене ме подразни неимоверно с визитката си, но всъщност ми хареса като поведение, особено като насоли рома. По някаква причина обаче ми е неприятна, не знам защо. Има нещо ехидно в нея.

# 754
Аз съм за Роси и не ми побира акъла,защо повечето са за тъпата и пияна Радка-това ли ви е стимула..язък...

Едва ли някой е за Радка, по-скоро са против наглата Роса.
е чак па нагла ......

# 755
Гласът на Роси, по-точно говорния маниер ми напомня Камелия Тодорова, чиито песни много харесвам /за разлика от интервютата и 😁/. И по форма на устата си приличат...може да се пробва в певческия бранш. 😁
А Радилена е мноооого зле. 😣

# 756
  • София
Пфф, и това предаване ми падна в очите.. 🍏

# 757
  • Видин
И после кажете, че не е глуповата! Преди предходния дуел опрекваха Лили, че няма да запомни битките, а то се оказа, пе това важи за Радилена 😁😁

# 758
Хора, прецедента няма да е че са с равен брой точки.
Ще играят четвърта игра, което значи , че най- вероятно Роси е победила и в третата.
Става 6:0 Няма как да свършат наравно дуела.
Друго ще да е чудото дето ще промени играта.

# 759
Не е глупава Радилена, разсеяна е и малко по-бавно превключва, но не е глупава.

# 760
Не харесват Роси, защото е сериозна конкуренция, не си мълчи, не се занимава с интриги и глупости. Доста нива е над останалите. А и наистина до вчера всички я хвалеха, а сега за Ради... Ми чисто лицемерие...

# 761
    Хора, прецедента няма да е че са с равен брой точки.
    Ще играят четвърта игра, което значи , че най- вероятно Роси е победила и в третата.
    Става 6:0 Няма как да свършат наравно дуела.
    Друго ще да е чудото дето ще промени играта.
    Така е. Роси ще изкара Радка от играта

# 762
    Ееее,чак пък доста нива над останалите...

# 763
    Ох, Радка е ....Абсолютно за цирк е там.Те май и затова я подкрепят.Тя не е конкуренция на никого.Вземат я за мезе.
    Май няма да има изобщо алманах.

# 764
    • София
    Боже, много е тъпа бееее

Общи условия

Активация на акаунт