NIVEA Baby: Цялата грижа за бебето, от която се нуждаете в един крем

• 10 146
  • 150
  •   1
Отговори
# 45
Гушкането

# 46
Всеки миг , прекаран с моето детенце е незабравим - когато се смее, когато плаче , когато се къпем  или когато се приспиваме!

# 47
Всеки един момент е ценен за мен, обожавам времето, което прекарваме заедно с дъщеря ми Heart

# 48
Когато се усмихва

# 49
  • Стара Загора
Всички моменти прекарани с моето дете са ми любими. Но ако трябва да казвам, кой е най-най от тях - това е моментът в който ставаме от сън. Прекрасни сутришни целувки - незаменими Kissing Face

# 50
Моите любими моменти с малкото ми съкровище са когато ме сритва в коремчето и когато отида на преглед и ми го покажат,очаквам след 3 месеца да се гушкаме Simple Smile   

# 51
Когато ми се усмихва и гледа радостно докато издава разни звуци.

# 52
Всеки миг е любим.

# 53
Любими са ми моментите на искрен, бебешки смях, когато си играем на "дзак"

# 54
Всеки момент ми е любим и незабравим с бебето. Затова си родих три Heart

# 55
  • София
Всеки миг ми е любим и незабравим-прегръдките,игрите,усмивките с чаровните трапчинки Simple Smile

# 56
Всяка секунда с моето мъниче е незаменима. Най-хубавите ми моменти с него обаче са когато той е щастлив и се чувства добре Simple Smile

# 57
Любим момент ми е събуждането сутрин и дългото гушкане след това.

# 58
Любимите моменти са много-кърмене и спане "като скачени съдове ",сутрин с усмивка за "добро утро ",игрите с чаршафа "дзак-къде съм?",четене на книжки по пижами гушнати на спалнята и още и още-всеки момент с децата е любим!

# 59
Всеки един момент, прекаран с детето ми е безценен. Много любим ми е вечер, когато се гушкаме, докато заспи.

Общи условия

Активация на акаунт