На море в Турция - тема 55

• 67 593
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте ! От една седмица ви следя и не смея да се включа Blush За  пръв път искаме с половинката ми да отидем до Турция , но като ви чета май изобщо няма да стане . Тук пишете за хотели със звезди и със звездни суми.
Извинявайте , не искам да обидя никого . Имам само един въпрос - още веднъж ви казвам ,че изобщо не съм наясно с хотели и цени в Турция. Може ли да съществува почивка в Турция ол инклузив за скромните ( по мое мнение , че изпадам в паника от написани от вас цени ) 1200-1300 лв. със собствен транспорт. Видях един хотел в Айвълък ,който за 7 нощувки от 05.07.2019 струва 1159 лв. Изчетох много страници и мнения, никъде не видях да се споменава този Айвалък. Тази сума за мен и мъжът ми пак ще е малко непосилна , но ще се лишим от някои неща в името на почивката ни.
Ще бъда благодарна за мнението ви . Само ще помоля да не ме нападате с обиди от сорта - като нямаш пари- къде си тръгнала ?

Началото на октомври ходихме в Сиде в не лош хотел, концепция 2+1 за 9 нощувки за скромната сума от 1150лв. Резервацията направихме с помоща на Халим през турски сайт. Тихо мълком си стоя и чакам офертите на турските аганции и да падне малко турската лира Simple Smile
Така че, всичко е възможно!

# 496
  • Пловдив
Този хотел е отворен 2018г https://www.booking.com/hotel/tr/korumar-ephesus-beach-amp-spa-resort.bg.html и мислих .че той е новия в Кушадасъ.При Ориент99 и Версо е на промоция.
Ох, сега видях ,че този INFINITY BY YELKEN HOTEL 5* ще го открият 2019г.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 11:45 от slavei4e

# 497
Deniz80
, благодаря ти! Simple Smile
Големия ще прави декември 17г.Направо си е възрастен.За това писах 3+1.Търся с автобус, няма да мога за първа почивка в Турция да се организирам и да резервирам самостоятелно, нищо не ми е познато кога от къде кои фериботи, самолети, нищо....Sad  Писах, че и сме с малък бюджет за първа почивка за Турция.

не бързай да резервираш,
ще ти намерим хубав хотел и автобусна линия и самолетна и и ..
а и ако слу4айно намериш някоя оферта без транспорт не се претеснявай толкова,
ще ти е мн лесно с рейсовете на METRO TUR да си на море..

ще обесня ...

Нареждам се и аз, моляяя!
Същото положение, но повече пързалки и бюджет 2500 лв, може и малко отгоре

За теб: Аска Лара, а и Адаля Лара. Мисля, че Ванилия беше споменала за началото на юни....ставаше въпрос за много хубава цена. А Адаля Лара е много хубав хотел, мисля, че е и по добър от Сегинус Simple Smile
Дениз, благодаря! За пустия транспорт - малко ме е страх сама да организирам, а и не излиза ли финансово рентабилно или да се изравнява с транспорта с автобус, когато става въпрос за 4 човека? Нас не ни притеснява пътуването с автобус..
Иначе Адалия ми е фаворит...

Тогава според мен имаш тези варианти:
1. Разбираш се с ТА само за автобус, като правиш отделна резарвация за хотел. Има много сайтове за това или директно от самия хотел.
2. Правиш резарвацията за хотел, както горе посочих. Превоза до Анталия например с автобус до Истанбул и от там до Анталия с самолет. Билетите на Пегасус са много евтини.
3. Пътуваш с ТА директно, като купуваш целия пакет.

Успех!

# 498
И за да напишеш бяха нужни 5 цитата?

Уважавайте малко труда на Марги и недейте да пълните страниците на темата с повтарящи се постове.

# 499
Този хотел е отворен 2018г https://www.booking.com/hotel/tr/korumar-ephesus-beach-amp-spa-resort.bg.html и мислих .че той е новия в Кушадасъ.При Ориент99 и Версо е на промоция.
Ох, сега видях ,че този INFINITY BY YELKEN HOTEL 5* ще го открият 2019г.
Корумар е с много добри отзиви от лятото.Ноо възрастовата граница на децата беше 12.99/както и другия Корумар/Интересно защо точно на новия намалиха възрастовата граница на 11.99.В сайта на хотела децата са до 12г.

# 500
  • София

Уважавайте малко труда на Марги и недейте да пълните страниците на темата с повтарящи се постове.

И за да се скараш, дум още един, и аз да ти се скарам, дум още 2 цитата...и така 55-та тема, да се готви 56-та. А иначе есенцията от полезни неща има-няма 5-10 теми.

# 501

Този упрек, към мен ли е?
Ако е към мен, първо, аз съм от скоро и все още не, съм се асимилирал в форума. Второ, аз този упрек го приемам за избирателно от твоя страна.....
Всъщност, ще направя всичко възможно да не се случва друг път. Приемам критиката, дори да е избирателно Simple Smile

# 502
  • София
Скрит текст:
Аз с ръка на сърце си казвам, че ако трябва да почивам в Айвалък за 1000 лева, предпочитам да отида в Ахтопол на квартирка за 10 дни и да обикалям плажовете наоколо. Просто много път за нищо.
Плажа Саръмсаклъ до Айвалък може би е поне 7 -8 км. може да се обикалят острови , Лесбос , а и да се сравнява Черно море със Егейско море е некоректно.В нашето море има около 100 вида риби , там над 1 000 , и т.н. и т.н.

И защо да не е коректно? Какво според теб точно ще получа в Айвалък за 1000 лева? Определено не мисля, че някой отива в бюджетен хотел, за да обикаля острови или да гледа 1000 вида риби. По-скоро ще си стои в хотела и ще нагъва кюфтета яхния. Хората се чудят как да се вместят в бюджет, дали е логично, че ще дадат още толкова отгоре да отидат на Лесбос? Да не говорим, че за мен морето до Дидим включително е просто отврат, студено и мътно.
Айвалък определено не си заслужава за ол инклузив почивка. Това от личен опит го казвам. Градчето е приятно, за нощувка по пътя става, но в сравнение с Анталия, което ми е другата база за сравнение, е съвсем друг свят. Нито морето става, нито базата, нито храната. В Халич парк сме били, този на Джунда, не Дикили.

# 503

И за да се скараш, дум още един, и аз да ти се скарам, дум още 2 цитата...и така 55-та тема, да се готви 56-та. А иначе есенцията от полезни неща има-няма 5-10 теми.
Simple Smile
 Няма проблеми, приемам критики от жени, дори да е избирателно. Хахахааааа

# 504
Valerko, нито целя да се карам на някого, нито на теб бих позволила да ми се караш.

Deniz80, постът ми въобще не е избирателен, можеш да погледнеш назад, че сигурно за 5-ти път вече отправям подобен апел.

Целта ми е единствено темата да бъде ясна и приветлива, а не да назидавам някого.

# 505
Valerko, нито целя да се карам на някого, нито на теб бих позволила да ми се караш.

Deniz80, постът ми въобще не е избирателен, можеш да погледнеш назад, че сигурно за 5-ти път вече отправям подобен апел.

Целта ми е единствено темата да бъде ясна и приветлива, а не да назидавам някого.

Честно казано сега забелях, че на някои места има подобни забележки....
Не искам да се оправдавам, но все още не, съм се асимилирал в форума подобаващо.
Ще направя всичко възможно да не се повтори...
Приемам критиката Simple Smile
Лек ден!

# 506
Здравейте някой знае ли 5 звезден хотел в Кушадасъ, който предлага настаняване 4 възрастни +2 деца до 9 години. Освен KUSADASI GOLF & SPA RESORT

# 507
  • София
Здравейте някой знае ли 5 звезден хотел в Кушадасъ, който предлага настаняване 4 възрастни +2 деца до 9 години. Освен KUSADASI GOLF & SPA RESORT
Правете някакви комбинации, ако е възможно разбира се, за две стаи 2+1 , че някои хотели например Амара, за фамилна стая свалят кожи. Над 4 бинки беше 4-ката. Така направихме тая година, само че 4+1 бяха...в една стая 2 възрастни в другата 2+1.

# 508
  • В.Търново
Имам може би странен въпрос???
Защо потелите в Алания са с по-ниска цена от хотелите в Кушадасъ?Хотелите в Алания ми се струват, че са по-класни, по на ниво, а държат по-ниска цена.

А Ефталиите само Емералд ли ги предлагат?

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 14:56 от rusalka1

# 509
Да държат по-ниска цена като цяло, ми се струва доста обобщаващо.
Имаш ли предвид конкретни хотели?

Имат и скъпи хотели, просто са по-малко в сравнение с по-скъпарските курорти.
Лонг бийч, Азура, Гранада, Викинген не мисля, че са с по-ниски цени от повечето хотели в Кушадъсъ, но не съм ги сравнявала подробно.

Общи условия

Активация на акаунт