На море в Турция - тема 55

• 67 556
  • 764
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Някой да е чел или чул от някъде, дали турската лира пак няма да се срива Grin

Тц, от понеделник следващата седмица прогнозират покачване, ако може да се вярва на "Блиц", разбира се...
https://www.blitz.bg/ikonomika/izvnredna-novina-svrzana-s-turska … a_news637946.html

# 601
  • Стара Загора
Някой може ли да сподели мнение за хотел Клуб Калимера Сера Палас Сиде? Как е плажът? Има ли камъни във водата?

# 602
  • В.Търново
Датите, които са обявени от агенциите като дата на тръгване към Турция ли се счита или дата на пристигане в хотела?

# 603
Много Ви благодаря за отзивчивостта!  ROYAL SEGINUS ще бъде.  Везните натежаха и заради "рай за малките деца", както беше споменато. 
Още веднъж благодаря!!! 

# 604
Датите, които са обявени от агенциите като дата на тръгване към Турция ли се счита или дата на пристигане в хотела?

Дата на тръгване.

# 605
  • Burgas, Bulgaria
В крайна сметка поради обстоятелства , бюджета за Нова Година падна , след прочетен отзив тук , смятам да платя утре
aska lara resort & spa 5*  ,  да кажа , че в момента имам оферта от 3 агенции едната е с разлика 1000лв и съм в шок !
Александиа травел ми дава страшно ниска цена .
Сега чета , че деца под 12г се настаняват безплатно , от там явно идва разликата в цените , защото стаите са едни и същи в офертите .

# 606
В крайна сметка поради обстоятелства , бюджета за Нова Година падна , след прочетен отзив тук , смятам да платя утре
aska lara resort & spa 5*  ,  да кажа , че в момента имам оферта от 3 агенции едната е с разлика 1000лв и съм в шок !
Александиа травел ми дава страшно ниска цена .
Сега чета , че деца под 12г се настаняват безплатно , от там явно идва разликата в цените , защото стаите са едни и същи в офертите .
Вижте в цената дали ви е включена новогодишната вечеря.

# 607
Колко да е тая вечеря за хиляда лева?! 😃

# 608
Много Ви благодаря за отзивчивостта!  ROYAL SEGINUS ще бъде.  Везните натежаха и заради "рай за малките деца", както беше споменато. 
Още веднъж благодаря!!! 

Да се надявам, че ще останете доволни. А това, че е Рай е така, но нека Вие сами да се убедите.....
Приятна Почивка в Роял Сегинус Ви пожелавам от сърце!

# 609
  • гр.София
Може ли да ми кажете, кои са най близките турски курорти до България?Питам , защото ми се върти идеята другата година да пътуваме със собствен транспорт, но не ми се иска да пътувам дълго.

# 610
Може ли да ми кажете, кои са най близките турски курорти до България?Питам , защото ми се върти идеята другата година да пътуваме със собствен транспорт, но не ми се иска да пътувам дълго.

Aegesan Sea :

erikli
saros körfezi
çanakkale - gelibolu
akçay
edremit
burhaniye
ören
ayvalık
sarımsaklı
Izmir
Çeşme
Gümüldür
Seferihisar
Kuşadası
Didim

Marmara Sea :

Avşa adası
Erdek

# 611
  • В.Търново
Попаднах на коментар в Букинг от това лято, че по дъното на плажа на Батихан има големи камъни.Не беше ли плажа много хубав там?

# 612
  • София
Здравейте бихте ли ми препоръчали хотел в Кушадасъ с детски аквапарк,повече басеини и хубав плаж.
Атлантик и Аква фентъзи. Тези са с аквапарк. Атлантик е с по-добър плаж. Иначе всеки друг хотел с посещение в Адаленд за 18 евра на глава от населението.

# 613
  • Козлодуй
Нека само уточним, че тези двата са с мнооого големи аквапаркове.
Много от хотелите имат детски пързалки (гъбки и слончета разни)....например и Pine bay има аквапарк.

За Кушадасъ препоръчвам Аква Фентъзи, макар и с не най-добрия плаж, просто нивото му е доста по-високо от повечето хотели там. Wink

Днеска прегледах автобусните на Емералд, за един колега, за средата на Септември за 2+2 и Атлантик по-скъп от Лонисера 5* Joy Animal See No EvilAnimal See No Evil Scream Laughing Joy

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 10:09 от vanio_tt

# 614
  • В.Търново
Атлантик са си вдигнали цените доста, бях си го харесала, но отпада за сега.А се води 3*.

Общи условия

Активация на акаунт