Ученически олимпиади / Тема №2

• 99 640
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Съгласно заповед на началника на РУО - Варна от 25. 01. 2019 г., общинският кръг на олимпиадата " Знам и мога" за област Варна ще се проведе на 31. януари.
Въпреки обявената грипна ваканция, графикът за провеждане на състезания и олимпиади в София-град се запазва.

# 136
По математика кога беше 2 кръг?

# 137
По математика кога беше 2 кръг?
02.02.2019

# 138
Има ли разпределение на училищата за София?

# 139
Има ли разпределение на училищата за София?
Да, ето първото писмо:
http://ruo-sofia-grad.com/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/% … 18OHE5uTl8sSS41HA

ПОСЛЕ ПРОМЕНИХА ЗА МЛАДОСТ:
"Във връзка с оптимизиране на разпределението на училищата-домакини за областния кръг на олимпиадата по математика, Ви уведомявам, че учениците от IV, V, VІ и VІІ клас от училищата в район Младост следва да се явят на олимпиадата по математика в 125.СУ, ж.к. "Младост 1", ул. Никола Генадиев" №1."

# 140
Благодаря
Малко училища ми се виждат, явно малко класирани има

# 141
  • София
Защо да са малко? По другите предмети цяла София е в едно училище.

# 142
Де да знам, предни години по математика сме били в училище в същия район и е имало повече училища, но може и аз да бъркам с други състезания. Simple Smile

# 143
  • Майничка
А някой знае ли в кои училища ще се проведе областният кръг на НОМ в Пловдив?
Разчитах, че класната ще й даде информация, но сега, с тази удължена ваканция, тя също не знае. В РУО също не успях да намеря такава.

# 144
  • Велико Търново
А като има грипна ваканция, дали ще променят датите на олимпиадите? Интересувам се от областният кръг по БЕЛ.

# 145
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
А като има грипна ваканция, дали ще променят датите на олимпиадите? Интересувам се от областният кръг по БЕЛ.

да похваля вашите хора.
такава подредена страница май не съм виждала. Simple Smile

няма нищо писано за БЕЛ и грипната ваканция, но имат цяла седмица да го решат.

# 146
След като в София (която също е в грипна ваканция) изрично написаха, че остават същите дни, а областните кръгове по бел и математика са едни и същи за цяла България, няма основание само в някоя друга област да са на друга дата.

# 147
А някой знае ли в кои училища ще се проведе областният кръг на НОМ в Пловдив?
Разчитах, че класната ще й даде информация, но сега, с тази удължена ваканция, тя също не знае. В РУО също не успях да намеря такава.

Български - Княз Александър
Математика - МГ
Другите - не знам Simple Smile

# 148
За олимпиадата по БЕЛ ви съветвам да проверите, защото по-големите ще бъдат в Националната търговска гимназия, доколкото знам.

# 149
Права сте - 8-10 клас са в НТГ, останалите в Княз Алексанър Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт