Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 882
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря ви за разяснението 🤗.

# 256
Благодаря ви за разяснението 🤗.
И на мен ми беше полезно. Също благодаря на по-запознатите за споделената информация. И последен въпрос, ако от ЖК ми дават продължителен болничен, той на какъв период се дава всъщност? В смисъл не ходя всеки месец да ми го продължават или пък да? Нямам никаква представа. Предварително благодаря!
Аз вече съм в леглото, най-накрая ми се доспа хем днес не съм си поспивала.... Ако ходех на работа в момента, в  21.00 вече щях да съм при Сънчо. Лека нощ, момичета! Дано утрешният ден е светъл и добър!😍

# 257
  • Където морето целува небето...
Болничния не е еднократен, а се продължава всеки месец с комисия. Най-добре попитай АГ-то по какъв ред ги издава и къде е комисията. В момента не се следя в клиника, а в частен кабинет и отделно ще ходя на комисия. Предната бременност се следях в клиника и директно там си беше комисията.

# 258
Ами за болничния трябва да ти каже лекаря, защото наистина е от комисия. Моята ми го издава от медицинския център, защото има още 2ма лекари и те влизат в комисията. Всеки месец се ходи да се взима болничен лист и да се впише в амбулаторната карта. И болничните от комисия се заплащат, лично моя ми струва по 25 лв на месец, различно е навсякъде. Трябва да ти го разясни това АГ-то. 🙂

# 259
Може би аз нещо не съм разбрала тогава, от Щерев ми казаха да ида деня преди ФМ за кръвни изследвания, за да са готови на следващия ден и директно с лекаря да се коментират по време на ФМ. Реално си мислех, че в този ден всичко ще е готово, прегледано и разяснено...

Абсолютно си права, резултатите и от бхс стават за няколко часа.
Аз съм на 6.11 да дам кръв в 8:00 и след това прегледа ми е в 12:30 за разяснение.

# 260
  • Бургас
Добро утро, момичета! Как сте днес ?

Аз вчера минах БХС, както вече някой спомена, резултатите излизат за един ден, а на мен ми ги направиха за 1 час, че пътувам от Бургас и да не стоя още един ден в София. Това в МЦ Св. Петка при д-р Сигридов. И друг път съм ходила при него, но не спира да ме впечатлява този човек. Огледа всичко до най-малката подробност. Чакаме момченце  newsm44 Рисковете ми излязоха до един незначителни и това също доста ме успокои. Мисля и другите фетални там да ги правя.

# 261
Добро утро, сладурки. С Вас лягам, с Вас ставам. Всъщност да си призная още съм в леглото.Благодаря за отговорите за болничен
, момичета! В Четвъртък ще си задам всички въпроси понеже ще се регистрирам тогава. Явно редът е различен на различните места. Ще си проуча задължително. Благодаря!😊
Solace, страхотни новини!Честито от сърце! Все такива хубави вести да чета от Вас и да пиша разбира се пожелавам. Чудесен старт на деня. Желая Ви прекрасен ден! Във Варна е слънчево в момента, но бая хапливо! Поздрави!

# 262
Има ли мами от Сандански?

# 263
Може би аз нещо не съм разбрала тогава, от Щерев ми казаха да ида деня преди ФМ за кръвни изследвания, за да са готови на следващия ден и директно с лекаря да се коментират по време на ФМ. Реално си мислех, че в този ден всичко ще е готово, прегледано и разяснено...

Аз съм на 6.11 да дам кръв в 8:00 и след това прегледа ми е в 12:30 за разяснение.
И ти ли ще бъдеш там? При кой лекар? Да пишеш после, аз съм на 9-ти и от сега ме е шубе Mask

Solace, поздравления за добрите резултати! Все така да е до края Simple Smile

# 264

И ти ли ще бъдеш там? При кой лекар? Да пишеш после, аз съм на 9-ти и от сега ме е шубе Mask

Solace, поздравления за добрите резултати! Все така да е до края Simple Smile

Да, за бхс съм при Искилиева

# 265
Супер новини Solace! Сложих ти stork-boy на първа страничка! Ти си първа Relaxed

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 11:36 от Съни*

# 266
Здравейте, от вчера съм с менструални болки от време. Вчера минаха сами, понеже на работа нямах но шпа. Но тази сутрин пак, абсолютното чувство,че всеки момент ще ми дойде. Средата на 12та седмица съм. Отдавам го на рязтягаща се матка, дано да е от това.
Някоя от вас има ли подобни болки?

# 267
И аз от вчера усещам придърпвания и някакви крампи/спазми, но чак като менструални болки не са - в 9г.с. съм или може би началото на 10г.с. - така и не можах да схвана коя седмица съм Neutral Face Такива като пред-менструални имах в началото - 5-6г.с. Но доколкото четох на 100 места било нормално, както си написала - от разтягане и уголемяване на матката. Не че и аз като теб не съм се филмирала ПАК, но стискам и си чакам прегледа след още 8 дни. Бъди спокойна ти, била си съвсем скоро на преглед и всичко е наред. Пий едно нош-па и си почивай повече, лежи, не се натоварвай.

# 268
  • Бургас
Монамур, аз съм с такива ... от началото на 10та седмица и не спират ... всеки ден си имам. Вчера споменах на доктора дето ми прави прегледа към БХС и той каза, че контракции не вижда. Ама аз си ги усещам. Един ден са по-силни, един ден са си просто като леки менструални болки. И мен много ме притесняват. Ама много. Това е единственото, което ми помрачава за сега бременността.

# 269
От вчера и аз съм така ,а вече съм 11+ 5 г.с. Вчера не взех нищо но днес се наложи да пия нош па и лежа ,сякаш сега малко ме поотпуснаха ,но да видим . Кога ще отшумеят тези спазми ,придърпвания, и т.н. не знам. Опитвам се да съм спокойна уж ама се дразня вече и се филмирам Sad((

Общи условия

Активация на акаунт