Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 830
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Стискам палци на всички, които имат прегледи днес и само хубави новини да има Kissing Heart
И моите дънки вече ми стягат, затова си купих 2 номера по-големи дънки и един панталон. Надявам се поне месец, два да ми стават и после ще го мисля. Ходих до HM, но вече сте констатирали че са ужасни и нищо не взех. Остава ми да се оглеждам за онлайн пазаруване, защото засега не намирам нормални дънки за бременни L,XL... Ще се оглеждам и за клинове, но досега нищо не харесах за навън. Просто трябва яко търсене, но и на мен не ми се ръсят пари затова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 601
Аз в моите дънки влизам само на половина .. ме го разбирам, не съм качила килограми, а от размер S, минах на размер M.. миналата седмица, след като излязох от болницата си купих от Лидл едни дънки за бременни за 25 лв, много са удобни, даже вече ги носих веднъж. Определено е много хубаво, че са измислили нещо удобно за бременните коремчета. В Лидл имаха и туники за бременни, рокли и клинове, всичките на нормални цени и изглеждаха добре. Иначе други дрехи съм си купила само клинове с малък ластик, който да не ми стяга и блузите за сега си нося моите. Якето малко ми е тясно, но ще видя какво ще правя ...

# 602
Момичета, взех си резултатите от БХС. Кой риск се гледа? Комбиниран, възрастов или биохимичен?

# 603
  • София
Гледаш комбинирания.
Аз пък си купих палто с колан, а не с копчета 😉

# 604
Супер, комбинираният за Даун е 1:9500. Останалите също са супер.
Късмет на всички днес. 😘
И аз се замислям за хубаво палто,което да се разкроява от бюста надолу.

# 605
Интересна тема сте подхванали с дрехите, аз въобще не съм мислила още по тази тема... не правя никакви планове за толкова напред, все ми е притеснено, че нещо няма да е ок (и да знам, че не трябва) Sad Не съм качила нищо, а ям само глупости... но пък ми става тежко от малко, та може би големината на порциона компенсира. Забелязах, че един чифт дънки ми стяга, но талията е някак различна от останалите ми, та може би за това, другите дрехи са си ми ок.

Утре съм на кожен лекар, че си имам едни болежки и искам пак да ги обсъдя с док, че лекарствата, които взимам по принцип май не са много ок с бременността (имат кортикостероиди) и АГ каза да не ги ползвам и пак да си направя консултация... В четвъртък ще давам кръв и в петък живот и здраве ще се видим с бебо на ранна ФМ. На днешните ФМ - успех и само добри новини!

# 606
Аз също на този етап нямам проблем с дрехите. Но пък ми допаднаха ватираните клинове като идея за зимата. Гледам да нося дънки с висока талия, главно заради кръста да е покрит. У дома си ходя с широка блуза и клин.
Иначе мен пак ме хвана "мечка в зимен сън" вълната. Вчера проспах целия ден, днес едва станах за работа и вече нямам търпение да се прибера и да си легна пак. Grinning В общи линии вчера става само, за да ям. Grinning

# 607
  • София
Аз също имам драма с дънките. Стандатните ми стягат на корема,особено следобед,защото нося с висока талия. От вчера нося едни летни бременилски,но са доста тънки. Моделите скини в HM и LC waikiki ме отказаха. Не нося клинове,а тези дънки на такова си мязат. Или ще карам на дебели чорпогащници и някакви рокли или с летните дънки и чорпогащник. Може и по намаленията в чуждите сайтове да вчема едни дънки за бремени.Но тук няма да се изръся 70 лв (HM дънките),за нещо,което не ми харесва и ще го нося по-малко от година.

# 608
  • София
 monamour, поздравления за отличните резултати!!! На моя приятелка са й казали ако има нещо притеснително ще ти се обадим. Така че щом и лекарят не те търси, няма какво ти да ги разчиташ резултатите 😋
На всички момичета, на които предстоят прегледи, стискам палци 🍀 и чакаме добри новини

# 609
joi333 забранени са ти личните, а искам да ти отговоря по повод фб групата. Hug
Monamour страхотен резултат, браво!

# 610
Мисля че го оправих, Съни Simple Smile
По повод дрехите, миналата бременност си поръчах едни дънки и панталон от Алиекспрес, последните месеци изкарах с тях, защото и аз отказах да давам пари за грозни дрехи. Преди това си носих моите дънки, като на копчето слагах един ластик, без да ги закопчаване. Сега още не съм го мислила, купих си едни дънки от Лидл за бременни, стоят страхотно.

# 611
За якета и палта и аз установих, че единствено разкроените модели стават, дори и да не са за бременни. Другите модели отесняват, рано или късно на корема Simple Smile Разкроени блузи и ризи също са удобен вариант.

# 612
Минах момичета, бебо расте и хубавее 😁
Според док всичко е наред. Дадох и кръв и другата седмица ще са готови.
Много съм развълнувана, че го видяхме и че всичко е наред.
Нека на всички ви са прекрасни новините 🤞🍀

# 613
Супер Диди, пол предположи ли? 😁

# 614
Супер Диди, пол предположи ли? 😁

Хихи, предположи, аз го питах - 80% момък 💙

Общи условия

Активация на акаунт