Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 797
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Дами мислете си хубави неща, за да ви се случват хубави неща Simple Smile Всичко ще бъде наред и накрая ще има благополучен финал Simple Smile

# 661
Дай, Боже, на всяка от нас!
Съжалявам за мрачната нотка, която хвърлих в края на темата.
Старая се да мисля само хубави неща и знам, че само така се случват, но съм от хората, които лесно се пречупват и съм нетърпелива. А то така не става.

# 662
Попринцип съм от хората, които треперят доста, а и доста изчаквах мисля. След като видяхме, че всичко се развива нормално казахме на бабите (някъде около 9-10седмица). На работа разбраха още в 7ма защото излязох в болничен от тогава. Приятелите ни също знаят от скоро.. Само пра-бабите не знаят общо взето, но те са клюкарки и за това изчакваме с тях, че иначе целия град ще разбере 😁
Аз съм 12+1 днес та вече ми е малко по-спокойно на душичката. Предната ми Б завърши в 8ма седмица, затова и изчаквахме.

Риск ще има до последно, колкото повече го мислите с лошо, толкова по-зле за вас.. Отпуснете се, в нас растат децата ни, едва ли искат да усещат само негативизъм 😊🍀

# 663
Здравейте момичета! Запазих си и аз час за ранна фетална и БХС в МЦ Марковс при д-р Атанасова Simple Smile Някакви отзиви за тях?

# 664
Monamour, и аз се следя в Селена. Вчера се записах на женска консултация при Даниел Ставрев. А иначе бременността ще ми я следи професор Пехливанов пак там на частно. Даже следващия вторник, когато и ти имаш час за ЖК, аз ще ходя на БХС. 😁 .... само не разбрах, дали трябва предварително да ми се взима кръв... никой нищо не каза, само да съм там.

# 665
Кръв можеш да дадеш във ВМИ, супер любезни жени и е безплатно. Резултатите излизат до седмица. Късмет на феталната.
Аз още се колебая при кой да се следя на частно там.

# 666
  • София
Момичета, имам нужда от три съвета:

1. Започвам нова работа, но съответно не знаят за състоянието ми и не смея да кажа, оставам с впечатлението, че бременните не се приемат като нещо хубаво, а като прокоба.. съвет?

2. От доста време насам имам нокти и ги поддържам с гел лак, който се пече на UV-печица. Това опасно ли е за бебчо? Процедурата е един път в месеца.

3. До какъв етап пиете фолиева киселина. Аз втора кутийка пия вече, но не знам до какъв етап да продължа?

Много Ви благодаря.
Да се отчета - ще имаме непослушна госпожица! ♥

# 667
Щом си на нова работа ще си в изпитателен срок и шансът да те махнат е огромен щом разберат.
Фолиева киселина пия 3 месеца преди да забременея и продължавам, сега съм края на 14та седмица.
Аз лично не бих слагала гел лак, но най-добре се консултирай с док.

# 668
Момичета моля ви всяка от вас, която знае пола вече на бебчето да ми пише на лично какъв е той, за да мога да подготвя новата тема с щъркелчета за вече разбралите и които не съм нанесла.

# 669
Момичета моля ви всяка от вас, която знае пола вече на бебчето да ми пише на лично какъв е той, за да мога да подготвя новата тема с щъркелчета за вече разбралите и които не съм нанесла.
Чакам чакам и се надявам вторник да ти кажа. 😂 За сега има леко предположение ,но на женската консултация ще настоявам за по-солидни проценти.

# 670
А така monamour ще чакаме Grinning
Така.. Има анкета за заглавие на новата тема, моля гласувайте GrinningHug
mommyg мисля, че няма проблем за маникюра, аз съм преустановила от известно време гел лака, но покрай празниците смятам да ходя пак. Както ти е казала монамур имаш риск ако си на изпитателен срок. Фолиевата я пия още и аз незнам до кога, за сметка на нея спрях преди време витамините, че бях зверски гладна от тях. Ще взимам Огестан скоро,те не съдържат менделеевата таблица поне.

# 671
Здравейте момичета! Запазих си и аз час за ранна фетална и БХС в МЦ Марковс при д-р Атанасова Simple Smile Някакви отзиви за тях?

Нямам лични впечатления, но преди да си избера клиника, предишната ми аг ми беше дала бял списък с лекарите в София, при които да се запиша за бхс и фм.
Една от малкото препоръчани беше именно д-р Атанасова:)

# 672
mommyg аз гел лака съм го спряла още от как разбрах ,че съм бременна. Не знам до колко е вреден или не,но съм чувала различни отзиви.
Аз чиста фолиева никога не съм пила,винаги в комбинация от витамини е било,продължавам да ги пия (вече съм 13+6)
А относно работата ,момичетата по горе са ти обяснили за какво става въпрос .

Та като сме отворили на ново темата с разкрасителните процедури,аз да кажа какво ми казаха на мен....
Кола маска може,даже на корема,но по внимателно...
Почистването на лицето също е Ок ,само че без никаква апаратура...(дарсонвал и т.н.)
За ноктите на своя глава спрях...

# 673
  • София
Ноктите и с обикновен лак не ги мажа, не че не бива, така съм си решила аз.
Фолиева пия от както съм забременяла, и ще пия до края. За сега е чиста, след 3 месец ще започна с витанини, а в тях тя просто присъства.
За новата работа, аз бих казала още като ме назначават. Не обичам скрито покрито. Така или иначе ще излезне на яве, бих искала да имам коректни отношения с работодателите ми.

# 674
Миии ние казахме на бабите миналата седмица. ММ искаше да е на Коледа за неговото семейство, аз на майка на дипломирането ми, но най-накрая решихме да си кажем - да ги зарадваме! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт