Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 882
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
Диди, до колкото разбрах всичко в Медлайн се случва и не трябва да се разкарвам. Поне се надявам.

Дано, и аз на това се надявам 🤞
Стискам палчета за прекрасни новини 🙏

# 226
Може би аз нещо не съм разбрала тогава, от Щерев ми казаха да ида деня преди ФМ за кръвни изследвания, за да са готови на следващия ден и директно с лекаря да се коментират по време на ФМ. Реално си мислех, че в този ден всичко ще е готово, прегледано и разяснено...

# 227
  • София
В Щерев ли се следиш? Би ли ми дала някакво мнение. Доволна ли си? Каква е цената и какво включва? Аз исках в Шейново, но доста негативни коментари прочетох.

# 228
  • Лондон
Не,не е веднага.Казаха до 2 седмици.Но това са статистически резултати по-скоро.
В Бг може и да става по-бързо.Тук самия преглед и замерванията на бебето бяха около 5-10 мин

# 229
Здравейте. На вече миналите ФМ искам да задам въпрос - с вагинален или коремен ехограф се провежда прегледът? Благодаря предварително Simple Smile

# 230
  • Където морето целува небето...
Здравейте. На вече миналите ФМ искам да задам въпрос - с вагинален или коремен ехограф се провежда прегледът? Благодаря предварително Simple Smile

По принцип с коремен е първия ранен скрининг. Ако има нещо, което не може хубаво да се огледа е възможно да се използва вагинален (в краен случай).

При БХС резултатите от ехографското изследване и кръвната проба се комбинират в софтуерна програма и се изчислява индивидуален риск за хромозомни заболявания на бебето. Дава ви примерно шанс 1:25000. Това е статистика, а не категорично и точно. Именно затова е важно да се измери правилно това, което е необходимо от АГ-то.

# 231
Привет мами, аз днес се чувствам ужасно! Какво ми стана днес не знам. Цял ден ми се гади често повръщане, направо ужас. Цял ден лежа, сега станах и пак започна гаденето.
+1 и за мен, и аз днес цял ден съм така, напълно те разбирам G.kehaiova. Все едно съм глътнала няколко камъка.

# 232
Привет и от мен, днес имам страшни киселини направо не се издържат, а не съм яла нещо което да ме раздразни. Днес си смятах дните болнични и се оказа, че за 4 дни няма да ми стигнат болничните ... 😑 и едно въпросче, как сте с месото? Аз по принцип много обичам месо и всякаква скара, но тук от седмица - две направо се отвращавам само при вида на месо и миризмата. Нещо да знаете, от което мога да си набавям протеините?

# 233
  • Където морето целува небето...
Tanq6 от коя седмица си в болничен? Нямаш ли отпуск, който може да ползваш?

# 234
Привет и от мен, днес имам страшни киселини направо не се издържат, а не съм яла нещо което да ме раздразни. Днес си смятах дните болнични и се оказа, че за 4 дни няма да ми стигнат болничните ... 😑 и едно въпросче, как сте с месото? Аз по принцип много обичам месо и всякаква скара, но тук от седмица - две направо се отвращавам само при вида на месо и миризмата. Нещо да знаете, от което мога да си набавям протеините?
за тези дни ще си пуснеш платен или неплатен отпуск

# 235
Как се смятат болничните ,че и на мен почна да ми писва на работа?

# 236
180 дни до 45 дневния преди раждане

# 237

Аз пък да кажа за протеините - елда. В нета има много рецепти как се приготвя.  Накратко увира много бързо и може да я ядеш сладка и солена и за закуска и като гарнитура към основно. Само да не се прекалява с нея де.

# 238
# 239
Ами отпуск сигурно ще си пусна за тези дни, много тъпа ситуация... иначе съм в болнични от края на 7 г.с. по принуда, за задържане ... а и работата ми не е лека, не мога да си позволя да работя.

Общи условия

Активация на акаунт