Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 856
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Момичета,

Премина БХС, но имам въпрос към вас относно секса. С приятелят ми бе се бяхме виждали доста време и така да се изразя се награбихме веднага. В 12г.с. съм, но така се притесних след това.

Съвет?

Няма нищо лошо да си правите секс, щом нямаш оплаквания. Аз също нямам, док разрешава, но пуст страх..
Забавлявайте се ✌️

# 556
Момичета, мисля че усещам бебето. Днес особено, първо в автобуса, после сега на работа. Все едно гъсеничка се мърда, мн странно. Силно се надявам да е то 😍😍😍. Много специфично усещане.

И аз миналия ден имах същото усещане, хем е странно, хем е много якоооо 😍

# 557
Операция. Основателна причина е.
Да не си при Чавеева в Щерев?

# 558
Операция. Основателна причина е.
Да не си при Чавеева в Щерев?
Да. Знаеш ли нещо повече? Благодаря предварително.

# 559
  • София
Момичета, мисля че усещам бебето. Днес особено, първо в автобуса, после сега на работа. Все едно гъсеничка се мърда, мн странно. Силно се надявам да е то 😍😍😍. Много специфично усещане.

Не искам да съм лоша, но според мен е силното ви желание и малко газове 😉
По-вероятно е в началото на следващия месец да усетите бебето, особено с първа бременност.
А за секса и аз да кажа, че правим, но не много бурно 😜 А и аз съм отгоре, щото видиш ли така било най- добре за бебето 😂😂

# 560
Газове нямам, а и усещам точно в определена точка на матката. Няма нищо общо с газове 😂😂😂.

# 561
  • София
Това ще са първите гъделичкащи газове Sweat Smile. Има разлика в газове и мърдане от бебето,съвсем различни са усещанията.
Няма правило в коя точно седмица,ще започне да се усеща бебето при първа бременост.Това зависи от дебелината на коремната стена,от това дали се формира задна или предна плацента.
С втора и последваща бременост,пак в зависомост от предните фактори усещането се появява в още по-рани седмици.

# 562
Аз много се подувам вечер, много газове, и корема ми става двоен. Лекаря ми каза да си продължа мезима, и да не го спирам. От него ми ставаше по-добре.

# 563
По принцип първите движения се усещат между 16 и 25 седмица. Като за първа бременност вероятно ще е и след 16-та седмица. Но наистина зависи от дебелина на матката, от коремната стена и разни други фактори (както обясни една колежка Grinning ). Знам ли, може и в 14-та да го усещате. Ама, малко раничко и на мен ми се вижда. Аз предното мисля, че го усетих около 16-17-та седмица. Първоначално помислих, че са газове. Но после забелязах, че следват особени траектории тия "газове" и не напускат организма ми. Joy Беше средно между леки балончета и леки пеперудки.
После вече в 8-ия месец си спомням, че хич не се чувствах толкова умилено като една вечер се разплаках от постоянните ритници и невъзможността да спя. Докато ММ си хъркаше блажено до мен. Tired FaceTired Face
За секса - правихме докато не прокървих. Сега сме го спряли, но мисля, след някои и друг ден да подновим семейната любов. После като стана като малък кит не мисля, че ще бъда много привлекателна, нито пък , че ще искам да правя секс. Да се възползваме докато съм още слаба и с големи гърди. JoyJoy И имам някаква умерена подвижност.
Ох, момичета, да ви се оплача. Така бях пламнала с едни сърбежи. Микробиологията беше чиста. Слагах Макмирор цяла седмица и пак сърбежи. Просто се бях влудила. Накрая по метода на изключването разбрах, че е от новият ми интимен гел - Интимо Хелп, който никакъв хелп не ми оказа, а направо ме влуди. Станах в 3 сутринта, изрових една опаковка Лактацид и само с него се оправих. Просто имах чувството, че гащите ми горят. Просто казвам специално на мен този Интимо Хелп ми разказа играта. Имайте го предвид, знам, че е индивидуално, но все пак.
G. Kehaiova и аз се надувам като в 6-ти месец все едно. И като легна......... ММ искаше едната вечер да ме изгони от семейното ложе. Flushed Blush То.... и аз исках да се изгоня, ако може.

Не искам да съм лоша, но според мен е силното ви желание и малко газове 😉
По-вероятно е в началото на следващия месец да усетите бебето, особено с първа бременност.
А за секса и аз да кажа, че правим, но не много бурно 😜 А и аз съм отгоре, щото видиш ли така било най- добре за бебето 😂😂

# 564
Здравейте мами! На 06.10 сключих граждански брак и малко след това излезнах болничен от 13.10 до 13.11 подадох документи за смяна на лична карта и адрес на 19.11 ще е готова личната ми карта. Въпроса ми е втория болничен който ще е от 13.11 с кои имена да го впиша? Някой ако е попадал в подобна ситуация нека да каже.

# 565
Аз първото дете го усетих точно в 17 седмица, но не беше вече никакъв гъдел, а ритници. Преди това може би 2-3 седмици имах пеперудки сякаш, трептене и всякакви подобни, но не ги броях, чаках да дойдат хубави ясни побутвания. Много е относително, ако плацентата е на предна стена по-късно се усеща, също така мазнинките и така. Два пъти усетих трепнете и гъдел сега, но само 2.. Но не е като червата и газовете, съвсем различно е.

# 566
на Данито майка му, aз ползвам пяна Гинексид, и съм доста доволна.
Да се похваля, че ми излезе микробиологията, за която много се притеснявах - нормална влагалищна флора. Отдъхнах си поне от това Simple Smile
Сега събирам кураж за БХС и ФМ другата седмица.
И още нещо ми се върти в главата... кога се мери шийката и се преценява дали е нужен серклаж? Понеже до сега нищо не са ми казали и не са мерили, а аз имам проблеми със шийката и се притеснявам Expressionless или може би е рано...

# 567
  • София

И още нещо ми се върти в главата... кога се мери шийката и се преценява дали е нужен серклаж?
На мен ми я мериха на ФМ и на първата( и единствена за сега ) ЖК.

# 568
Здравейте момичета:) късно се включвам, имах нужда от време да прочета всичко до тук. Страхотни сте, научих много полезни неща от вас и се радвам, че всички си помагате и се подкрепяте Simple Smile бих искала да се запиша при вас, в 11 с +5 д. съм, първа бременност, термин на 17 май, до колкото си спомням. Не обърнах особено внимание, защото има тооолкова много време до тогава и през тооолкова неща да минем. Предстои ми БХС и ФМ на 6.11 при др Чавеева в Щерев, чак след това ще се поуспокоя, ако всичко е наред. Поздрави на всички и бих помолила да ме включите и във Фейсбук групата

# 569
Здравейте, записвам се и аз за групата във фейсбук, ако все още е тайна. Утре влизам в десета седмица. В началото на годината имах една неуспешна бременност, която приключи точно в денят преди първия рожден ден на синът ми, та не знам дали не е рано да се включвам в темата.

Общи условия

Активация на акаунт