Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 32

• 15 382
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Тръпки ме пробиват. Confused Дано сценаристите не се олеят и не се стига до крайности с този тип. Confused

# 91
Леле, тоя пич е много готин. Тръпки ме побиха, много сполучлив избор на актьор.

# 92
И стои пред болницата да я дебне, явно доста си е поседял. Мале, нищо добро не ги чака нашите гълъбчета.

Ани, и аз се надявам. Не искам да го гледам до финала.

# 93
Ще донесе обецата следващия път - извинение да я види. Абе споко, няма да има крайности. Ще ни подържат в напрежение малко.

Междудругото в предния сезон не беше така  зловещ - леко нахален, но нищо особено. Ама сегаааа. Много добър актьор

# 94
Ееееее такава развръзка с две ръце подкрепям. Все си мечтаех, но не мислех, че ще стане. Брутааааааааалноооо. Кефяяя сеее.

# 95
Лудото Ванче ще си има конкуренция. Нямам против да ни държат в напрежение и да има интрига, но в никакъв случай не искам и да си помислям за най-лошия вариант, какво тоя може да сътвори.

# 96
Доци и аз много се кефя! Признавам, пе ме изненадват приятно сценаристите. Който го е измислил - евала. Ясно е, че ще свърши щастливо, дано преди това да е интересно.

# 97
Учтиво моля да ми разкажете набързо какво стана. Кисна на летището и нямам време да чета и гледам.Пък искам да пътувам спокойно и безанарийно

# 98
Съжалявам за отклонението, но да попитам Яни и Майчето крадат ли храна от децата? Animal Joy Cat

# 99
Ди, цялата, затова отслабвам Joy

# 100

Искате ли все пак да се насладим на гушнатите Марио и Зорница?

# 101
Съжалявам за отклонението, но да попитам Яни и Майчето крадат ли храна от децата? Animal Joy Cat

Ааааа, не! Храната в детската градина не ми изглежда добра, а и втори ден все пак, моля ти се. Joy

# 102
Фифф, пациентът на Зорница беше на преглед и се държа много зловещо. Покани я пак на четене на стихосбирка, но този път направо си беше като маниакален. Пита и какво трябва да направи, за да лежи в болницата и отделението й. После се оказа, че й е откраднал едната обeца, държеше я в ръка, докато стоеше и я гледаше как тя си тръгва с Марио.

Я си кажете сега, кой краде луканки? Joy

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 21:40 от Anichka32

# 103
Ооо прекрасни М и З, Донапела. Animal Heart Eyes Cat

Яни, недей се срамува. Казвай открадна ли шпека от децата днес? Animal Joy Cat Виж Майчето си призна.

# 104
Доци, я кажи какво крадеш от университета ти? Това е по-интересно Stuck Out Tongue Winking Eye
Те са ясни, че набиват луканка и филе елена всяка вечер. А, и синьо сирене Joy

Общи условия

Активация на акаунт