Отговори
# 120
  • тук, на мястото си
Евгения нали замина някъде, кога се е върнала?

# 121
Албена е по-ниска. А жената е висока и слаба, чудех се да не е някоя нова за Банков.

Е то до 37+ епизод ще я върнат, Вергов каза, че са стигнали до тук Grinning

# 122
  • София
Не се вижда добре, но ми напомня на Евгения. Сигурно пак ще раздава мъдри съвети за живота Simple Smile

# 123
На мен също на Евгения ми прилича по стойка.
А може и да е съвсем непозната.
Отдава му се на Карамазов фотографията, харесват ми неговите снимки.

Тази на Вергов по-напред е от преди няколко години, според мен.

# 124
Тази по-напред снимка е от едно предаване - Майсторски клас- от преди няколко години.

На Владо снимките и на мен много ми харесват. Както и на оператора, чиито снимки вчера гледахме, той пък играе страхотно със светлините.

# 125
Благодаря за новата тема. Hug
Всъщност, така ли изглежда Ю.Вергов в живота, или снимката е от театрална постановка?

Отговорили са ти ,но и аз да си кажа Simple Smile-предаването "Майсторски клас" с водещ Лилия Маравиля,от 2017 г.Много забавно интервю,много се смях .

# 126
това за Мазов и Мишева съм го проспала. Какво е станало и Лора как разбра?

# 127
това за Мазов и Мишева съм го проспала. Какво е станало и Лора как разбра?
Мазов и Мишева се напиха и правиха секс. После Мазов сам си призна. Лора го изгони и после покрай боледуване на детето се сдобриха.

# 128
  • Разпиляна във въображението
Очаквам тази серия да покажат какво се случва между Албена и Тони. Това с изневярата е толкова извън последните събития между тях, че не е истина. Та те се сдобриха, отделно Албена се застъпи здраво за него пред Марио, после се прегърнаха четиримата заедно, а сега хоп. Много не харесвам подобни измислици.

# 129
Да не говорим, че доскоро Албена споделяше, че си е мечтала Тони да й подари годежен пръстен.

# 130
Тоя Пенев голям е кретен, влюби се Joy
Tая ще е колежка на Кая

# 131
Не успях да хвана началото, защо се скараха Тони и Албена?

# 132
Не успях да хвана началото, защо се скараха Тони и Албена?
Тони се чувства непълноценен и някак реши,че Албена е причината за това. Скараха се, той се сърди и твърди, че тя се чувства нещо повече от него, накрая каза,че не издържа и ще замине за няколко дни.

# 133
Мерси, това горе-долу го хванах и мислех, че някаква конкретна причина е имало в началото.
Явно се чудят за какво да ги сдърлят и каква драма да сътворят...

# 134
  • София
Ей сега Владов ще си го получи от Аспарух.

Общи условия

Активация на акаунт