Отговори
# 90
Все едно е с какво ще мерят пулса, стига да го напипат. По принцип с показалец и средеб пръст се мери по-добре, защото са по-чувствителни, но не е беда с палеца Simple Smile
Hе може с палец, защото той също пулсира  Laughing

# 91
Ами, Дона, извинявам се, че така сутрешно не съм схванала желанието за закачка...

# 92
И на мен ми е все тая  с кого ще си полегне   Шипката . То при нея ще е зовът на кръвта .
Става досадно ,че сме след  20 - и епизод , а  Карамазов още  търчи с парцала . Кая се държи ту като  хлапе , ту истерясва /да вземе да си  оправи най-после хормоните/ , а Банков ще  кърка и ще затъва още .
Марио и Зорница ме кефят , за тях се очертава  шизи-приключение с поета , но тези герои избягваме да ги коментираме тук .

# 93
Дано все пак това с психясалия поет накрая да можем да го определим само като приключение. Това в анонса - за криминалния елемент навява други асоциации, но дано най-криминалното да си остане кражбата на обицата. Grinning

# 94
Поетът ще се разгърне според мен с маниакалността си. Ще върне на Зорница обецата й с някое крипи послание.

Вчера видях едно картко промо с Кая и Банков, той и каза нещо(не чух точно какво), а тя изглеждаше ей, сега ще се разплаче.

# 95
Промото, за тези, които още не са го видели:
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/979409?autostart=true

# 96
Кая защо така се дръвчи - върти гюбеци в такъв тоалет на място  пълно с  подпийнали мъже ...,не може да очаква да си играят на "ти уважаваш ли ме " .
Друг е въпросът ,че Банков  ще я пропусне .  Странно ми е само  ако решат да покажат какъв достоен пич е  доцентът , защо изобщо  беше завел клюкарката Пенев на онова място .  Може  случайно да са се засекли там .

# 97
Анонсът

Цитат
Срамната втора работа на сестра Райкова ще бъде разкрита в премиерния епизод на "Откраднат живот: Анатомия на гнева" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. След като тайната излиза наяве, Пенев ще се погрижи да вгорчи живота на Кая. Как ще го направи и ще има ли кой да ѝ се притече на помощ, прекратявайки това унижение?

Междувременно в болницата идва стар приятел на Мазов, в ролята на когото влиза Киро Скалата. Каква услуга ще поиска той от Стефан и как ще му предложи да му се отблагодари впоследствие?

# 98
  • Разпиляна във въображението
Очаквам Банков излегнат на диванчето, с обичайната физиономия и да се чуди какво иска тази жена от него и защо му слага ръцете върху гърдите си Simple Smile
Надявам се Владов да не пострада. Приятелят на Мазов може и да го сплаши леко.

Събираме анонсите на едно място и получаваме цялата серия.

# 99
Страшна драма ,че Кая танцува в заведение , нито е стриптизьорка ,нито нищо. Не е работа за гордост ,но като и трябват пари какво да прави.

# 100
  • Пловдив
Луканка в  детска градина. Ще ме уморят от смях сценаристите. Че и открадната. Едно парче за 180 деца, свита от бедните учителки. Оскар за творческо безсилие. Joy
Kой е казал, че е едно парче  Laughing
Kакво е менюто в детските градини, нямам представа, но подобни кражби са си били практика по време на соца. Hе само в градините, а и в детските кухни.

Ако беше от готвачката и помощник готвачките- ок. Но в групата тази луканка отива нарязана върху филиите примерно... парче по парче ли го събираха учителките, като лелките сервират храната.
Много недообмислено.

# 101
Още ли се занимаваме с луканката?

# 102
  • Пловдив
Още ли се занимаваме с луканката?

Да защото е тъпо и се срива още повече, сринатия вече имидж на учителската професия.

# 103
Страшна драма ,че Кая танцува в заведение , нито е стриптизьорка ,нито нищо. Не е работа за гордост ,но като и трябват пари какво да прави.

Ами така като го гледам тоя бар... не е стриптизьорка, но танцува по гащи и сутиен пред почерпени кочове.... какво да си помисли човек?

Но Банков не е завел Пенев там, как ви хрумна?
В промото Пенев казва - И ти ли си дошъл да се порадваш на сестричката, т.е. срещат се там случайно.

# 104
Мен ме интересува каква марка е била луканката. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт