Отговори
# 105
  • София
Мен ме интересува каква марка е била луканката. Thinking

Панагюрска, защото е запазена марка. За друга няма да се хабят да я събират от филиите на децата.

# 106
Мен ме интересува каква марка е била луканката. Thinking
За марка не знам, но е била конска - от скъпата Wink Да похарчим повече от бюджета на ДГ Еделвайс Joy

# 107
  • София
Какво сте се хванали с тази луканка Joy
Те дискредитираха лекарското съсловие с подмяна и кражби на бебета, опериране в нетрезво състояние, взимане на подкупи, прикриване на лекарска грешка, сигурно и още има, та едни луканки ще им се опрат Simple Smile))
Вярно, че можеше да измислят, че госпожите са били някъде заедно и там са яли луканката, но толкова си могат сценаристите.

# 108
Абсолютно! И аз не знам какво се хванаха за тази луканка, къде по-лоши неща показаха, които са и истина.

# 109
  • София
Взимам преди малко детето от предучилищна и носи филия с луканка. Mr. Green Беше много гадна на вкус (сигурно госпожата не я е харесала Twisted Evil).

# 110
Взимам преди малко детето от предучилищна и носи филия с луканка. Mr. Green Беше много гадна на вкус (сигурно госпожата не я е харесала Twisted Evil).

Да не те видим довечера при Тасев? 😁

# 111
  • тук, на мястото си
Благодаря,  Мириел!  Flowers Hibiscus
За анкетата - може би съм изпуснала нещо и не разбирам защо е този въпрос. Сценаристите забиха в ъгъла Тони Ковачев, то не бяха глупости от едната крайност до другата, сега го забравиха, може момчето да си има други ангажименти. Албена и нея я подхвърлят и не знаят какво да я правят, явно за нея докторите не стигнаха.  Има и други  "доктори" - статисти, да минава Албена към тях.
Снощи беше поредния пълнеж,  гадно беше това с луканката. Даскалиците с малките заплати ядат луканката, пък готвачката с голямата заплата им я дава.  Или пък беше под нивото им  да има готвачка, нали е само със средно, по- проста е сигурно.

# 112
За анкетата - може би съм изпуснала нещо и не разбирам защо е този въпрос. Сценаристите забиха в ъгъла Тони Ковачев, то не бяха глупости от едната крайност до другата, сега го забравиха, може момчето да си има други ангажименти. Албена и нея я подхвърлят и не знаят какво да я правят, явно за нея докторите не стигнаха. 

Алфея, в анонса за седмицата пише, че Албена ще изневери на Тони и скоро болницата ще разбере.

# 113
Благодаря за новата тема. Hug
Всъщност, така ли изглежда Ю.Вергов в живота, или снимката е от театрална постановка?

# 114
Една снимка от Владо, Банков, а жената не мога да я разпозная:

# 115
Кая или Евгения  е според мен.

# 116
  • София
Това не е ли Жени?

# 117
  • тук, на мястото си
Скрит текст:
За анкетата - може би съм изпуснала нещо и не разбирам защо е този въпрос. Сценаристите забиха в ъгъла Тони Ковачев, то не бяха глупости от едната крайност до другата, сега го забравиха, може момчето да си има други ангажименти. Албена и нея я подхвърлят и не знаят какво да я правят, явно за нея докторите не стигнаха.

Алфея, в анонса за седмицата пише, че Албена ще изневери на Тони и скоро болницата ще разбере.

Благодаря, Мари, това съм го изпуснала.  Досега Албена не съм я видяла да говори с другите лекари, а сега чак да си легне с някой. Може би сега Банков нататък ще го хвърлят.  Разсипаха образа на доцента.
Това може да е и Войнова,  Кая не е ли по-висока?

# 118
Кая или Евгения  е според мен.
Може да е Евгения. Simple Smile

# 119
Като осанка, поза на тялото много ми наподобява на Евгения, тоест на Мария Каварджикова.
Албена също е добро предположение, ако са преспали заедно. Но пък да се разхождат така свободно....Войнова не е ли гузна?

Общи условия

Активация на акаунт