Отговори
# 225
Анонса:

https://nova.bg/accents/view/2018/10/18/229496/срив-в-отношенията-на-мазов-и-хинова-в-откраднат-живот-анатомия-на-гнева/

# 226
  • София
Да разбирам ли от анонса, че Тони и Албена имат нов разговор, след които тя решава да се напие?
Или този дето е писал анонса е на питие.
Вчера останах с впечатление, че Тони заминава. Тоест разделиха се за няколко дена.

Драмата на Мазов и Хинова пак ще е голяма, единствено ме радва, че може да се появи Гочева да налее малко здрав разум.

# 227
Нещо пак са се оплели... или може би ще говорят по телефона.

# 228
По-вероятно е да имат предвид вчерашния разговор.

# 229
  • София
Ако е така, то целият анонс е от вчерашни разговори.

# 230
  • Разпиляна във въображението
Албена може да сподели нещо с алкохола и ще дири утеха с него.

# 231
  • София
Да си говори с бутилката ли Joy Тя не е алкохоличка.

# 232
Анонсите не винаги  отразяват епизода за деня . Някой май доста Cocktail
Дано поне не ни пробутат пак  разни спомени и мъки от предишните 2-3 епизода .
Някакво доста добре организирано ФБ общество без чувство за хумор се е обединило  и искали да съдят продукцията за морални щети - луканковата истерия се разраства
https://www.monitor.bg/bg/a/view/uchiteli-nastryhnaha-sreshtu-ot … dnat-jivot-147195

# 233
Може да става дума и какво ще си кажат с този дето ще се напива т.е. Банков.

# 234
  • Разпиляна във въображението
Да си говори с бутилката ли Joy Тя не е алкохоличка.

Анонсът е нескопосано написан, затова и се пошегувах Simple Smile Би трябвало да е с Тони какво ще си кажат, че тя да търси утеха, ама знае ли се.

# 235
Откъде идва прозвището "Шипката" на Албена? 😁
шипки в шапка събирам . Шипки с шипчета по тях😆😁

# 236
Настръхвам като се сетя... 😁
Така и не успя да ми стане симпатична тази Албена, още откакто се появи ми е анти.

# 237
  • ту тук, ту там
И на мен ми е неприятна. 😌

# 238
Мен ме подразни много високомерието и пренебрежителното отношение към другите професии на танцьорката пациентка. Видяла малко повече лесни пари и се самозабравила, а има и наглостта да го пробутва като най-добро и на Кая. Танцьорките от този вид са до време докато са по-млади и парите не са чак толкова много за да си осигурят живота. А веднъж свикнали на лесни пари каква работа ще търсят после. Много ми беше противна с държанието си. Вярвам, че историята с нощния клуб вече е на приключване. Остава само цялата болница да го разбере и Пенев ще се погрижи за това.

# 239
За Влади Владов вече знаем, а на Пенев как му е първото име някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт