Отговори
# 480
  • Берлин
Ми не могат. Ясно беше,че Зорница няма да е бременна. А се надявах да бременее извън сезона. В една история винаги има двама (в стандартния случай де). Та колкото и да се плюе по Банков,Зорница не е чиста сълза от сърна.
Не разбирам Ковачев за какво да се ядосва-ми взе леко употребена жена,тъпо е да гледа миналото й,което пък не е тайна. Банков дотук не е дал никакъв знак за намерения към Огнянова.
Албена е гнусна почти колкото баща си.
И ми писна Христо да се развява с боклука и парцала

# 481
На мен ми се видяха спокойни и щастливи в сцената с куфара?

И аз не видях нищо притеснително около тях в тази сцена. Бяха си спокойни, като се има предвид ситуацията около Зорница, за която все още не знаем всичко.

# 482
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ковачев не се меси в никакъв случай за Банков, което му прави чест. Явно е нещо в следствие от аборта и затова му казва това.

# 483
Ковачев не се меси в никакъв случай за Банков, което му прави чест. Явно е нещо в следствие от аборта и затова му казва това.

Да не забравяме и какъв става, когато е под напрежение, особено що се отнася до нещо свързано с Тони или Зорница. Емоциите му дават превес и не мисли много. Сега е ужасно притеснен за нея и всичко може да му подпали фитила. Интересно ми е Банков с какво ще му отвърне?

# 484
Банков изглеждаше твърде невинен и учуден, та няма да ме изненада, ако Марио нещо е преиграл под напрежението Joy

# 485
  • Там,където се събуждам щастлива.
Банков е мъдър в подобни ситуации и може нищо да не каже!

# 486
  • Разпиляна във въображението
Христо е в една голяма черна глуха. Слухти, бута се, но не става. Яд ме е. Много, много жалко и образът му дотук е един никакъв. Поне да бе минал след като Кирилова говореше за секс, а то отново Банков.

Много патрони и 2/3 халосни. Ама всичките се въртят около една и съща жена.

Ковачев блъска Банков, защото онзи се е насочил не там където му е работата. Отделно сигурно е притеснен. Онзи да ходи да си търси сестра или лекарка, с шишенцето и кръгом.

Сега отново гледах сцената:
Марио - И какво ми казваш сега?
Тя се усмихва, потупва го по крака и казва, че таксито чака.

# 487
Замислих се, че преполовихме сезона, а историите буксуват яко.

# 488
  • ту тук, ту там
Къде я гледате тази сцена с Ковачев и Огнянова с куфар?

# 489
  • Разпиляна във въображението
Къде я гледате тази сцена с Ковачев и Огнянова с куфар?

https://nova.bg/accents/view/2018/09/21/227312/%D0%BD%D0%B5%D0%B … D0%B5%D0%B2%D0%B0

# 490
Хубав епизод. Видяхме за всеки по нещо. Което обаче не изключва факта, че всичко се движи ужасно мудно.
Докато не ми е минало да кажа, че Цонев, респективно играта на Вл. Пенев ми харесаха Simple Smile И намирам играта на Неда Спасова в сцената с директора за много слаба. Просто не й се получи според мен.
Сцената на покрива с Кая и Банков също ми хареса. Успя доцента да я накара да погледне по друг начин на ситуацията и да я разсмее.
А Романова, както казваше Пенев в 4 сезон - тая жена съвсем изплиска легена. Grinning Сякаш тръгнаха някак встрани от досега изграждания образ.
Зорница очаквано не е бременна и очаквано ще има проблем някакъв Simple Smile Хубава им беше сцената с Марио. Добре е да имаш до себе си мъж, който освен, че реагира положително на новината за бебе, реагира с обич и загриженост и когато няма такова.
Промото няма да коментирам, че то обикновено не е това, което всъщност е Joy Ще изчакам до вторник Simple Smile

# 491
От промото,Кая пак драми този персонаж направо дразни,чак актрисата започва да не ми харесва,а е много красива.
Банков обаче всеки ,който му посяга хубаво трябва да си помисли първо Simple Smile,и на Захариев как му се опъна и сега на Ковачев.

# 492
Пияндурката само на санитаря не трябва да се отваря/и да не му приближава мацката/  , защото  човекът си е професионален побойник Joy

# 493
Не разбирам Ковачев за какво да се ядосва-ми взе леко употребена жена,тъпо е да гледа миналото й,което пък не е тайна. Банков дотук не е дал никакъв знак за намерения към Огнянова
Взе леко употребена жена ?
Всички, които сме спали с друг мъж преди съпрузите си сме леко употребени ?
По-тъпо изказване не бях чела в тази тема, честно!

# 494
  • София
Пияндурката само на санитаря не трябва да се отваря/и да не му приближава мацката/  , защото  човекът си е професионален побойник Joy
Имате си тема, която е съвсем извън правилата на форума защото и там коментирате сериала. Туко що си направих труда да проверя.
Никога не съм била доносник, но прекалявате.
Обидният език си използвайте там.

Общи условия

Активация на акаунт