Отговори
# 495
За втори път мисля виждаме Банков да реагира толкова остро и бясно, както сега на думите на Захариев, последно беше така към Виолета.

# 496
Ели,просто да те попитам, от любопитство само, толкова ли не можеш да се изказваш без грозни епитети ?

# 497
Не разбирам Ковачев за какво да се ядосва-ми взе леко употребена жена,тъпо е да гледа миналото й,което пък не е тайна. Банков дотук не е дал никакъв знак за намерения към Огнянова
Взе леко употребена жена ?
Всички, които сме спали с друг мъж преди съпрузите си сме леко употребени ?
+1.  Добре, че преди 30 години не го имало форума, та щях да умра от срам 'що не можах да забремения  близо 3 години след сватбата.
иначе съм възмутена от Шипката, но аз не си я харесвам от началото.  Ни актрисата, ни героинята и. Също като "майка и" в сериала рецитира изкуствено
и от  Романова съм възмутена, как се бърка в частния живот на Кая. Макар и на Кая не симпатизирах много.

# 498
Дадоха промото, Марио и Зорница се готвят да видят резултата на друг тест, Зорница получава болки и е в операционната, другото вече го видяхме след епизода.

# 499
А пък моят мъж да си вземе жена n-та употреба...
Тц, тц, тц...
Не е ли девствена, не става !

# 500
  • София
Захариев си го просеше. Държа се много неадекватно в операционната. После, в кабинета думите му за бащата бяха грозни и жестоки. Банков беше в правото си да реагира така.

Хареса ми епизода. Единствено Кая при Цонев ми беше неубедителна. Но пък на покрива с Банков бяха много готини. Не ме линчувайте, за мен между тях сцените се получават по-добре отколкото между Кая и Христо.
Зорница очаквано не е бременна, но пък евала на Марио, че дори и без думи и показва, колко я обича. Да видим какво ще се случи в следващия епизод. Интересно е защо Банков ще ходи при Огнянова.

# 501
За втори път мисля виждаме Банков да реагира толкова остро и бясно, както сега на думите на Захариев, последно беше така към Виолета.
Майче, и двамата си позволиха да говорят за дъщеря му.

# 502
Ели,просто да те попитам, от любопитство само, толкова ли не можеш да се изказваш без грозни епитети ?
Мога , но ще звучи доста стерилно  : силно алкохолизираният Банков /така са пожелали сценаристите и това показват непрекъснато / не трябва да си позволява да  се възползва от  Кая /като я захожда както в Анимал планет/ , защото ще срещне юмрука на санитаря , който е уличния боец .

# 503
  • Берлин
Не разбирам Ковачев за какво да се ядосва-ми взе леко употребена жена,тъпо е да гледа миналото й,което пък не е тайна. Банков дотук не е дал никакъв знак за намерения към Огнянова
Взе леко употребена жена ?
Всички, които сме спали с друг мъж преди съпрузите си сме леко употребени ?
По-тъпо изказване не бях чела в тази тема, честно!
Опитайте да коментирате сериала,а не да квалифицирате изказванията на пишещите. Очевидно Ви е трудно да схванете написаното. Благодаря

# 504
  • Ню Йорк
И какво сега, Зорница ще се окаже жестоко пострадала от аборта. Голяма глупост.

# 505
  • Берлин
И то след уверенията нс гинеколог,че всичко е точно. Дано поне тази глупост ни спестят

# 506
Надявам се да не подценят толкова много зрителите. Simple Smile

# 507
  • София
Може и някаква киста да измислят или нещо друго, абе със сигурност няма да е нещо хубаво...  ooooh!

# 508
Ралица Паскалева обясняваше един ден за един от консултантите им - гинеколог, еди коя си докторка. Нали се сещате, че са отишли при нея, казали са й - дайте възможни усложнения след аборт и са направили сцената. Вие пък съвсем на дебили ги взехте сценаристите.

Дяволо, от киста трудно ще се строполи така. Но не и невъзможно.

# 509
Опасявам се, че в доста от случаите нас ни взимат за дебили сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт