Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Могло да се случи по всяко време.Не се знаело от какво се отключва.Просто трябяа да чакам вторник и да го извадят и да видят дали ще се оправи,дали има шанс да бъде дете.Със сигурност ми казаха че ще му махнат нещо в мозъка чрез операция.Но натам не ми се мисли.Ще се наложи в края на краищата да се взимат трудни решения.И наистина ме е страх.

# 136
Ужасно съжалявам! Много сила и кураж пожелавам на цялото ви семейство!

Това сега на фетална ли го видяха? Третата?

# 137
aleksandrastoycheva Съжалявам за това, през което се налага да преминете! Дано лекарите да могат да помогнат и всичко да се оправи! Бъдете силни!

# 138
Просто каквото и да напиша...все ще е малко ,за да те успокои,мила!Прегръщам те и ти желая МНОГО сила и късмет!Пък знае ли се,може пък това ,което са ти казала днес ,да не се окаже истина и бебчето ти да е здраво!Желая ти от все сърце!

# 139
Ще видиме.Как е писано така.Самичка си гледам другите 2 дечица и ще падне борба.Но никога не се знае какво ще ни поднесе животът.Даже не съм си го и помисляла,а термина ми е чак за 23 ноември.Но не смеят искат да видят какви са шансовете и ако може веднага да го оперират.Незнам наистина в трудно,защото докторите ми казаха,че миже да се наложи да взема доста трудни решения.Само Господ знае какво ме чака другата седмица.И занапред.

# 140
  • Bарна, морето, сините вълни
Мила, пожелавам ти много успех и сили! Със сигурност ти е трудно, но не бива да се отчайваш, най-малкото заради другите две дечица, те имат нужда от мама! И все пак дано и третото има шанс за пълноценен живот. От сърце ти желая всичко най-хубаво!

# 141
aleksandrastoycheva, ужасно е това, през което преминаваш. Бъди силна.На феталните морфологии ходила ли си? Там не са ли видяли тези аномалии преди това? Неискам да си представям как се чувстваш, при износено вече бебче да научиш такова нещо.

# 142
aleksandrastoycheva, ужасно е това, през което преминаваш. Бъди силна.На феталните морфологии ходила ли си? Там не са ли видяли тези аномалии преди това? Неискам да си представям как се чувстваш, при износено вече бебче да научиш такова нещо.

На по-късен етап се е получило.Казаха че е ряядко заболяването което има.Самото личице му е деформирано и мозъка му е малък.Незнам,но все пак дано има начин да се оправи,защото иначе незнам как ще преживея загубата му.Защото ме подготвиха и за такъв етап.Да си знам каво ме чака и докато не му направят всички прегледи и изследвания няма и да ми го показват.

# 143
  • София
aleksandrastoycheva Ох, наистина незнам какво да кажа. Но в едно си права - каквото е поднесъл живота, това ще е. Сила, спокойствие и трезва мисъл!

И все пак - ходи ли при още някой специалист? Доста страшно звучи и е добре да имаш потвърждение поне от 2 места. Hug

Днес бях на тонове. Мушнах нещо сладко преди това и записът идеален. Сега е 38 седмица. Вече ми е доста по-спокойно. Още съм на работа, обявих, че излизам отпуск Blush  Обаче все се оказвам с някакви ангажименти и сега ме е шубе дали ще мога да отговоря на хората преди да вляза да раждам Blush

# 144
alexandrastoycheva, и аз не знам какво да кажа 😟 Това е тежък удар, но наистина бъди силна заради другите си деца и дано нещата да не са така лоши като извадят бебето 🍀🍀🍀 Ходи ли на второ мнение?

# 145
  • Стара Загора
Момичета, този вагинален преглед много ме обърка. В момента съм със силно твърд корем и постоянни тъпи болки в кръста. Не разбирам контракции ли са това и ако да, защо не ме отпуска на интервали? Магнезият предполагам няма да подейства веднага, но дано да е скоро.

# 146
Момичета, този вагинален преглед много ме обърка. В момента съм със силно твърд корем и постоянни тъпи болки в кръста. Не разбирам контракции ли са това и ако да, защо не ме отпуска на интервали? Магнезият предполагам няма да подейства веднага, но дано да е скоро.
Пий но шпа и ако не мине, отиди да те видят според мен.

# 147
СПАМ:
Скрит текст:
Мисис Роузи - всеки път като прочета твой коментар и прасенцето ти ме изпълва с радост, хипер сладко е! Grinning

# 148
  • София
СПАМ:
Скрит текст:
Мисис Роузи - всеки път като прочета твой коментар и прасенцето ти ме изпълва с радост, хипер сладко е! Grinning

Разсмя ме Hug

Яде ми се сладко. Само едни бонбони в шкафа мисля... то този Аватар не е  напразно там Blush Бебето почна с вечерната доза хълцане. Всяка вечер в 23 почва да хълца. Отива 15 минути. А мен ме дразни Blush

Баткото се разболява, много ми е тъжно. 😔 Дано изкараме леко, но тръгна една хрема, дето незнам как да я спра. Уф.

# 149
  • Варна
Мария, аз от 29 седмица си ходя с 2 см. разкритие и 2 см. шийка. Ако кажа, че съм си почивала и лежала- ще излъжа. Единственото от което се пазя, е да вдигам тежко. Сега вече когато започвам 37 седмица и искам бебето да излиза - не става. Така, че е божа работа кога ще се случи събитието. Вчера направих 50 мъфина и крем за тях, което ми отне цял ден. Оня ден правих торта пак горе - долу цял ден. Чистене, прахосмукачка, пералня и т.н. и няма братче - не ще да излиза.

Общи условия

Активация на акаунт