Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 782
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мария87, благодаря! Жалко, че са Domesina. Още миналата година исках да направя абонамент към тях, но ме отрязаха заради квартала. Много тъпи доводи дадоха, а аз съм на 3мин от спирките на градския транспорт, не е като да е труден достъпа. Много ме разочароваха. Сега си мисля да търся жена, която да идва 1-2 пъти в месеца, но трябва да убедя ММ.

Пънче, радвам се че доплера е бил ОК. Много тъпо така като започнат да плашат жените, финна мома ще си имаш.

Ние решихме да не запазваме клетки.

# 121
  • Варна
Само се включвам да честитя бебчетата на Деси и Янна. Живи и здрави да са и целите ви семейства  Simple Smile

# 122
  • Стара Загора
Момичета, с 2 см разкритие съм и шийка гладка като цигара, така ми описа моята АГ. Готова е да излиза, само дето е много малка още и на ще направим всичко възможно да си остане по- дълго там.Най- накрая ми изписаха магнезий и вече ще пазя леглото, за да не спукам мехура твърде рано. На 1-ви съм пак на преглед, на който ще се реши дали на 5-ти или 12-ти ще е секциото.
Има ли някой подобен опит с по- ранно разкритие?

# 123
  • Варна
Момичета, с 2 см разкритие съм и шийка гладка като цигара, така ми описа моята АГ. Готова е да излиза, само дето е много малка още и на ще направим всичко възможно да си остане по- дълго там.Най- накрая ми изписаха магнезий и вече ще пазя леглото, за да не спукам мехура твърде рано. На 1-ви съм пак на преглед, на който ще се реши дали на 5-ти или 12-ти ще е секциото.
Има ли някой подобен опит с по- ранно разкритие?
Една приятелка си ходи с 4см. разкритие почти 2 седмици.Роди няколко дни преди термин.Явно при всеки е различно.Лежи и почивай да изкараш по-дълго, за да наддаде още бебка.

# 124
  • София
Аз пък не се подсетих за фирма за почистване, но естествено споменах на бъдещите баби и те само и това чакаха. Чакам ги другата седмица за един уикенд. Сами предложиха да помогнат да излъскаме апартамента. Ии като бебето реши да се появява пак ще се дойдат докато съм в болницата.

# 125
  • София
Еуфория, и бабите са вариант, но не и при нас Simple Smile Свекърва ми е камериерка и в скапват направо, малко персонал - много работа. Цяло лято се прибираше като пребита от работа. В провинцията е и не искат да идва специално, за да чисти. Иначе никога не би ми отказала.

Виж майка ми е друга работа Simple Smile хич не й се занимава с чистене, болят я ръцете, бързо се разсейва...

Maria Dimova, стискам палци да устискате достатъчно дълго. За кога ти е термина по принцип?

# 126
  • Стара Загора
Ellie D, терминът ми е за 20.11. Лошото е, че съм на клексан, който трябва да спра в края на октомври и ако мехура се спука по- рано, бебето няма да е много голямо. Каза ми,че не е добре да се ражда рано, защото ще трябва да му слагат кортикостероиди. Ако беше главично, някак щях да съм по-спокойна, но е седалищно и няма намерение да се обръща.

# 127
  • София
Maria, доста време има до термин. Лягай и стискай кълки. Дано не се увеличава това разкритие и да издържите до 12ти Flowers Four Leaf Clover

Аз днес пишкам като откачена. През 15 мин съм в тоалетната, все едно не съм била преди това с часове. Много досадно.

# 128
Ellie D, терминът ми е за 20.11. Лошото е, че съм на клексан, който трябва да спра в края на октомври и ако мехура се спука по- рано, бебето няма да е много голямо. Каза ми,че не е добре да се ражда рано, защото ще трябва да му слагат кортикостероиди. Ако беше главично, някак щях да съм по-спокойна, но е седалищно и няма намерение да се обръща.

Мария, бебето сега колко е голямо?
И при термин 20.11. защо толкова рано искат да спреш Клексан-а? Питам, защото аз съм за 27.11., но говорихме да го спра не по-рано от ден-два преди секциото и се чудя за различните случаи и варианти.

# 129
  • Стара Загора

Мария, бебето сега колко е голямо?
И при термин 20.11. защо толкова рано искат да спреш Клексан-а? Питам, защото аз съм за 27.11., но говорихме да го спра не по-рано от ден-два преди секциото и се чудя за различните случаи и варианти.

Бебето сега е 2300, било добре да е 2800 поне. Правих задължителна консултация с анестезиолог, който ме посъветва да спра клексана 5-10 дни преди плановото секцио. И това го коментирах в друг форум, където разбрах, че всеки анестезиолог си знае неговото. Моят така ме съветва, колкото и опасно да ми се вижда заради възможна тромбоза. Толкова не ме притеснява, че е малка и че е рано, а какво правим ако се спука мехура по- рано, а аз все още бия клексан.?!?

# 130
Интересно ми е защо дават такива препоръки при положение, че действието му е 24ч Rolling Eyes Но досега не съм срещала някаква обосновка, аз като наближи моята дата пак ще разпитвам.

Ако се спука мехура, а още биеш Клексан мисля, че има два варианта: пълна вместо спинална упойка или спинална ако са минали 6 или 8? часа след последната инжекция. За последното ще те излъжа какво бях чела. Имай предвид, че дори с изтекли води не те мятат веднага на масата, най-малкото има подготовка, свикване на екипа и т.н. Може и да мине достатъчно време.

Но не го мисли така Пий си магнезия, лежи си и се успокой. Също знам за случаи, в които жените си изкарват седмици с 1-2 см разкритие.

# 131
  • Стара Загора
Ето тук идва на ред мнението на анестезиолога, според когото пълна упойка няма да ми сложи, а за да няма усложнения със спиналната, ще си спра клексана достатъчно рано. Връзват си гащите за сметка на една възможна тромбоза.
Спокойна съм си аз, яд ме хваща, че през цялата бременност ходих при всякакви доктори, чак сега ми изписаха магнезий, след дъжд качулка....

# 132
Здравейте мами не съм ви писала отдавна.Днес след поредния преглед докторите установиха че бебока има аномалии.Та мисълта ми е защо чак сега.Напрегната съм и объркана.Трето дете ми е и така да изпатя.Малък му е мозъка,лицето му има дефекти.И се налага в понеделник или вторник да го извадят бебчо,1 месец по рано.Интересно защо сега се видя чак.

# 133
  • Стара Загора
Здравейте мами не съм ви писала отдавна.Днес след поредния преглед докторите установиха че бебока има аномалии.Та мисълта ми е защо чак сега.Напрегната съм и объркана.Трето дете ми е и така да изпатя.Малък му е мозъка,лицето му има дефекти.И се налага в понеделник или вторник да го извадят бебчо,1 месец по рано.Интересно защо сега се видя чак.

Бъди силна! Даже не мога и да предполагам как се чувстваш в момента. Ти пита ли ги защо чак сега?!?

# 134
  • Варна
Много съжалявам да прочета това!Наистина, защо чак сега виждат това, мозъка се формира по-рано, би трябвало да се види.Какви за прогнозите на лекарите за бебето?

Общи условия

Активация на акаунт