Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 780
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Georgea, успех!! Добре е наддала беба, стискам палци всичко да е наред!

Болка до пъпа - някой има ли болка на това място? При мен от доста време се появява там и е като чувство от ощипване или синина... Не много остра, но неприятно. Все се чудя дърпа ли ме отвътре, какво става... И понякога ми е зачервено или леко синьо около пъпа.

# 106
  • София
Morello за чистенето фирмата при нас иска 80 лв и включва всичко-прозорци, фурна ,баня, тоалетни, прах-много професионално и добре почистват. Аз лично съм много доволна. Става дума за София тази цена.
 Nel- и аз имам болки около пъпа, даже последния път ми се случи, докато бях на прегледа. АГ ме разгледа точно на мястото на болката- беше си бебето там и тя каза, че е от разстягането на кожата. При мен също понякога изглежда около пъпа синьо-розово.
Снощи нещо не можах да заспя до късно и ме бяха налегнали гадни мисли и реших да си пусна филм-"Мръсни танци" си пуснах, няма такъв кеф, толкова хубаво ми подейства и ме развлече от мислите ми, супер беше. Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 22:54 от мария87

# 107
  • София
мария87, добра идея даваш за безсънните нощи!

На мен малкия тази вечер ми разказа играта, по едно време имах чувстото, че иска да ми влезе в десния крак. Буквално дълбаше натам, даже татко му се притесни от моите физиономии и си поговориха "по мъжки".

# 108
Янна, честит двоен празник!!! Heart Желая ви крепко здраве! Възстановявай се бързо!

# 109
  • София
Morello, нека утре да свършат и ще ти пиша разбивка. Моя списък за чистене е много дълъг и няма да ми излезне много евтино, но все пак сме след ремонт и искам всичко да е професионално почистено.

Мария87, може ли да споделиш коя е фирмата, за да я имам предвид при следващо основно почистване (обмислям да ми стане традиция поне веднъж годишно)

# 110
Момичета, за колко време ви излезнаха резултатите за Спин, васерман и австалийския антиген?

# 111
  • София
Благодаря, Мария! Явно всеки някъде го боли нещо, но малко остана! Simple Smile

# 112
янна честита Ви рожба. Да Ви е жива и здрава. И бързо възтановяване 🤗

Коя ще е следващата мама? Simple Smile

# 113
Момичета, за колко време ви излезнаха резултатите за Спин, васерман и австалийския антиген?

На мен ми пускаха само за васерман и на следващия ден бяха излязли

# 114
Morello за чистенето фирмата при нас иска 80 лв и включва всичко-прозорци, фурна ,баня, тоалетни, прах-много професионално и добре почистват. Аз лично съм много доволна. Става дума за София тази цена.

Мария, нареждам се и аз за координати на тази форма, моля те. На мен ми дадоха оферта от 100 лв само за диван + бебешкия матрак Neutral Face

# 115
  • София
Ellie D ние използвахме този сайт : https://www.domestina.bg/
Много е удобен, пишеш какво искаш като почистване и той ти сравнява цените на различни компанни. Показва ти промоци и оферти.

# 116
Момичета, при раждането ще вземате ли стволови клетки от пъпната връв на бебето?

# 117
Момичета, при раждането ще вземате ли стволови клетки от пъпната връв на бебето?

Аз не смятам да запазвам ... след доста
Проучвания се отказах.

П.С.: ако някоя мама иска да запазва и си е харесала Cryo-Save, имам ваучер за 500лв валиден до края на годината, мога да го предоставя

# 118
И аз съм с Доместина, много съм доволна, но аз по принцип им ползвам услугите всяка седмица, сега преди раждането само ще поръчам 8 часово почистване за да е всичко излъскано като бебето се роди (малко маниачка на тема чистота съм Grinning )

За стволовите клетки - аз съм с Future Health. Питай какво по-точно те интересува Simple Smile

# 119
  • В сърцето на любимия човек
Ние съхранихме на сина ми в Биорегенерация, сега пак подписахме договор с тях.

Минах вчера на доплер, успокоих се, че всичко е наред. Бебка наистина е малко дребничка, но както ми обясни д-р Михова, ако ми беше първо дете, никой нямаше да се впечатли. Драмата идва от там, че вече имам едно дете, което е родено 3.5кг 9 дни преди термин, т.е. аз имам потенциала да износя по-голямо дете и от там идват съмненията защо сега бебка е по-малка. Дали просто е взела моите гени или нещо не и достига. Ще ме следят и според показателите ще преценят кога да я извадят, общо взето всичко след 37гс ги устройва, но няма да чакат да е максимално близо до термин.
Поне се успокоих, че за момента е добре, води, кръвоток, плацента - всичко е в норма.

Общи условия

Активация на акаунт