Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ЯННА, честита ви дъщеричка! Страхотно българско име сте избрали! Да ви е жива и здрава и голяма гордост! Честит рожден ден и на теб! Flowers Hibiscus

Ели, браво за ремонта! Герои сте вие! Simple Smile В петък ще се видим ли на лекцията в Надежда?

# 91
  • София
Яна, честито бебче 😘
Нека да е жива и здрава, много да ви радва и да има прекрасно детство ❤️
На теб бързо и леко възстановяване 🤞

# 92
  • София
Янна, честито бебче и честит рожден ден! Бъдете и двечките живи, здрави и много усмихнати , на теб бързо възстановяване!

# 93
ЯННА, честито!! Чудесни мерки е докарала девойката, да ви е жива и здрава Simple Smile Прекрасно име!! Пиши утре как сте

# 94
  • Варна
ЯННА честито! Бъдете здрави всички вкъщи, другото се купува!

Сега чакаме и Деси 2 да каже какво се случва! Дано да е наред всичко!

Гледам, че се развива полемика за секциото и обърнатото дупе. Аз от самото начало знам, че не искам в никакъв случай секцио, освен ако не е на живот и смърт, и колкото минава времето и се информирам по въпроса, толкова повече се убеждавам в правилния си избор (не, че някога съм се съмнявала) и се отвращавам и страхувам зверски от секциото. Преди месец като се беше обърнала и моята с дупето, бях изпаднала в паника, правих упражнения, висях с главата надолу като някакъв паяк и две седмици (разстоянието между прегледите) направо полудях. Но понеже знам, че и с дупето може да се роди естествено, започнах да чета какви са условията, при които това може да се случи - не е невъзможно, но при мен нямаше да стане, защото бебето е голямо. Що се отнася до времетраенето - всички лекари и акушерки казват едно и също - от момента на изтичането на водите до раждането на бебето не може да има повече от 24 часа ... в противен случай или плода загива, или и майката и плода загиват. Така че мъките няма да са повече от 24 часа. Какво са 24 часа на фона на цял един човешки живот. Предпочитам 24 часа мъки пред това да причиня безпричинно секцио на детето си. Под безпричинно разбирам всичко, което не застрашава живота на майката или детето. Не ме разбирайте грешно, дами, аз съм взела своето решение, както всяка една от вас ще вземе или е взела своето и аз никого не съдя за неговото. Изказвам мнението си, което касае само и единствено мен.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 17:31 от MKB88

# 95
  • бургас
Янна, честито! Много здраве, щастие, късмет и всичко най-хубаво на малката Рада!  Бързо възстановяване Hug

# 96
  • Bарна, морето, сините вълни
ЯННА, честито! Да е жива и здрава малката кукла. Kissing Heart
Бързо възстановяване ти желая и да си я гушкаш скоро.

# 97
Честито Янна ! Да сте много здрави !

# 98
  • София
Яна честито! Да сте живи и здрави с малката Рада и много да те слуша!

# 99
Янна,бъдете живи и здрави и много,много радост да ви носи малката Рада!!!

# 100
ЯННА, честито! Много хубаво име! Само щастие ви желая!!!

# 101
  • София
Лаленце, би трябвало да успея да дойда на лекцията. Ако случайно фирмата не е готова с чистенето, ММ ще остане с тях до края.

Bella, много е неприятно като се живее при други хора. Те си имат собствено виждане на нещата, особено родителското тяло що се касае до ремонти. Поне вашата стая да е така както си я искате.

# 102
Лаленце, би трябвало да успея да дойда на лекцията. Ако случайно фирмата не е готова с чистенето, ММ ще остане с тях до края.

Bella, много е неприятно като се живее при други хора. Те си имат собствено виждане на нещата, особено родителското тяло що се касае до ремонти. Поне вашата стая да е така както си я искате.

Elli D,може ли да споделиш колко като сума ще ти излезе почистването и какво ще чистят у вас по-точно,понеже и аз мисля да викам такава фирма и си нямам и идея как им вървят цените.

Аз пък мисля утре да отида да си направя тест за гест.диабет,че оня лекар от Селена, дето ми я пусна мухата.../мисля го/.Страхувам се от резултата,стискайте и на мене палци,мацки!

# 103
Да се отчета. Днес бях на тоносе и доплер. Оказа се че, според лекарите заради диабета, са се увеличили водите и малката рязко е увеличила теглото си с 500 гр. И сега е 2300.  Тоновете, на първите спеше и бяха равни, на вторите се поразмърда малко.
Утре сутринта съм отново на тонове и ако не им харесат ще ме приемат в МД. Ако тоновете са ок ще ме приемат в понеделник. Не ми казаха кога ще е раждането.

# 104
  • Варна
Янна, честита ви радост!Да ти е жива и здрава малката кукла и много да се гордеете с нея!На теб бързо възстановяване!

Аз днес пак се преуморих.Вместо да почивам, все нещо има на дневен ред.Явно така ще я караме.Обаче много ме боли тазовата става на левия крак.Едвам ходя, едвам слизам по стълби.Това много ме мъчи.Дано почне да отпуска, че като я натоваря и получавам и по някоя подготвителна контракция.

Общи условия

Активация на акаунт