Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 33 777
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Рената85,недей така!Това,че си с малък корем и ти е първо раждане не значи ,че ще се мъчиш 35 часа,няма да е така.И аз с първото дете имах безумно малък корем/първо раждане/,родих го за 2 часа,от постъпването ми в болницата до изваждането на бебето.Това не пречи и сега да ме тресе треска де.

Аз пък днес за сефте ще се срещна с лекаря,който уж съм избрала да ме изражда.Дали ще се спогодим с него незнам,защото уж искам нормално,а тези по частните клиники,предпочитат рязането.Та ми е едно такова напрегнато...

# 76
Това, че не те преглежда лекар, а акушерка не е нещо кой знае какво. Акушерките в чужбина имат много по-добра подготовка и образование от по-голямата част от докторите в България. А това с опипването доколкото съм чела и чувала го правят и могат наистина истинските професионалисти. Не си мислете, че всичко е апаратури. Апаратурата не изражда бебета. В чужбина имат нисък процент на сенкцио точно поради тази причина - имат професионалисти и израждат бебета дори и когато са седалищно разположени. Тук никой няма са се наеме да рискува с нещо подобно, защото по-лесно е да те цепнат. Четете малко. Не казвам, че при тях всичко е цветя и рози, но голяма част от методите им се стремят да достигнат и много други държави.

# 77
Най - малко искам да съм повод за спорове в момента . Просто споделих какво ми се е случило и знам за много разлики тук и в бг за добро или не . Но това че имам синина на корема и съм се будила от болка си е факт . И подчертавам , че не е правен опит за обръщане , а само искаха да видят матката от къде до къде е и да напипат глава и дупе . А и да, не се виждам с лекари, а само акушерки и съм свикнала вече и когато разпитам за подробности мн често ми се казва ако ме види лекар с него да говоря или отварят гоогле да видят отговор на въпроса ми . Просто си има и хубави и лоши страни където и да е човек . Направо ми писна  в тази тема някой да се включва с осъдителен тон за какво ли не . Направо се замислям вече и аз да спра да пиша и споделям тук както много момичета направиха ....
Както казах и по горе дано се пълни темата само с хубави новини , все пак щастливия момент наближава за всички ни

# 78
Вие сте в момента с осъдителния тон. Аз се опитах да ви обясня, че няма повод за притеснения. С най-добри чувства Ви пожелавам всичко да Ви се нареди какпо го желаете. Със здраве!

# 79
Рената,щом можеш да избереш секцио го избери. Хем ще ти е по-спокойно.
Наистина раждането там,може да продължи с дни. Но ще ти пиша на лично да не спамя тук.
А това нотъртване да ти кажа,че на мен бебето ми го прави само 🤣
Всичко ме боли от ритници..

# 80
Момичета някой знае ли нещо за другата Деси която вчера трябваше да и е секциото Confused

Пожелавам и на Янна успех днес и да сподели как е минало като се чувства вече добре.

# 81
Аз преди малко се върнах от преглед. Моето АГ също днес ме натисна малко повече, докато опипваше матката и каза,че малката е заела точната позиция с главата и сигурно щяла да е дългорана. И мен малката напоследък бая силно ме рита и е болезнено 😁
А това за осъдителния тон, винаги някой като сподели друга позиция и мнение,го разбирате за такъв тон ли? Да поясна, че не се заяждам,нормален въпрос си е това. Явно наистина хормоните са в своя пик.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 16:36 от KikiMoon

# 82
  • Варна
Рената, все пак дано бебето да се обърне.Искам само да направя едно уточнение по повод по-предния ти пост за секциото по мед. причини.Очите са много сериозна мед. причина за секцио.Аз съм с 6 диоптъра късогледство, отделно ретината ми няма да издържи напъни.Има реална опасност да си изгубя зрението и ако живеех в чужбина, пак трябваше да съм секцио.Имам приятелка раждала в Англия секцио със същата диагноза и след съответния преглед при офталмолог са ѝ назначили секцио.Аз напр. с първото секцио пак бях с тази диагноза и отделно с плацента превия.Сега поне плацентата не е такава

Аз да се похваля, взех си днес количката и столчето за кола.ММ замина на работа, аз не издържах и сама си сглобих всичко Grinning Почвам да си оправям багажа да е готов за всеки случай.Но все пак си чакам датата.

Яна и другото Деси ги чакаме с новини Simple Smile

# 83
Ето ме, момичета.

Днес в 10:25 се роди моето малко вързопче с голям глас- Рада. Секциото мина добре, малката и аз сме добре. Тя е 2820 гр и 48 см. Утре ще си я взема живот и здраве! Simple Smile По-късно ще се опитам да напиша и подробности.

Почерпете се за наше здраве, че и двете сме рожденички Simple Smile

# 84
  • София
Чакаме Деси и ЯННА днес, стискаме палци!! Все пак не всеки е герои да пише толкова бързо след операцията предполагам Simple Smile

Рената, знаеш ли и аз се бях обидила по едно време от коментарите тук след нещо, което споделих, но реших, че сме толкова много и толкова различни, и че ако ще участвам в такъв форум (за пръв път ми е), трябва  да си "прибера чувствителността в чекмеджето" иначе няма да стане. Самият факт, че пишем и няма глас, ни кара сами да сложим този глас/тон и да се вкарваме във филми понякога. Аз лично като прочетох как са те натискали и за синините се протесних, много гадно : ( Но после като видях Евита какво написа и ми подейства добре, успокояващо, точно обратното на теб. Мен много ме е страх от раждането и моята лекарка е в България, в частна болница, и противно на всичко изписано, много държи на естественото раждане. За мен това е по-страшното и болезнено, и събирам кураж от доста време, стискам палци и на теб!!

# 85
Янна, честито! Прекрасни новини и прекрасна госпожица 🤗🤗🤗 Да ви е много здрава и да има много късмет 🍀🍀🍀Честит празник с най-прекрасния подарък🌹🌹🌹 Много хубаво име, и аз го обмислях преди 😊
nel, напълно съгласна съм с теб! Особенно за общуването само с писане 😁 и аз съм си имала такива филми в главата, ама после си казах,на едно място с много момичета с различни характери,няма как всичко да ни се нрави и с всичко да сме съгласни.... а и наистина сега с тези хормони тотално се обърква работата.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 16:34 от KikiMoon

# 86
  • София
ЯННА - Честито!! За малката принцеса и за твоя ден ден! По-хубав подарък от това няма : )) Да сте живи и здрави!

# 87
  • София
ЯННА, честит двоен празник! Пожелавам ви да сте живи и здрави! Малката да расте весела и щастлива!

Приключихме с ремонта! Снощи до 20ч. майсторите сглобяваха кухнята и секцията, но вече всичко е готово!
ММ остана да сложи два контакта само и да размени местата на още 2, което ще направи днес. Утре е денят на голямото чистене и в събота местим багажа Simple Smile ще го подреждаме полека-лека, важното е, че до дни ще си спя в моето легло Grinning

# 88
ЯННА , Честит двоен празник (получила си най-хубавия подарък) бързо възстановяване и с пожелания скоро да се гушкате

Ellie D Това е много добре на нас малко ни остана в стаята да оправим иначе за другите части на апартамента и те са за ремонт, но живеем със свекърите и няма как да им се наложим Cry

# 89
Янна,
Честит двоен празник!
Да сте здрави и много щастливи!
Бързо възстановяване! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт