Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ужас! Мен днес ме боли гърлото, ще пия нещо да го пресека. Изписват ни!!! Ами дрехите са размер 56 за изписването и ще е крачун ама какво да правя. Вкъщи имам иначе 50 размер и мисля че ще са му супер. Оф много мили разкази, вече съм спокойна, че не съм сгафила чак толкова Simple Smile) нали гледам да е доволен.. не мисля, че ще намеря сила да му откажа да спи при мама.

# 196
Янна, Деси, честито! Пожелавам много здраве на вас и семействота ви.

Аз също съм с бронхит на антибиотик. Толкова ми беше зле вчера, че мислех, че ще умра. Наложи се да ходим и до спешното защото моя лекар каза, че имам малко води, но в болницата казаха, че не е чак толкова зле. Надявам се да не се наложи да раждам болна. Иначе бебока е вече 3 кг в 36+3.

# 197
Деси, много хубави новини! Време е вече да се приберете вкъщи и стига с тези болници 🤗

# 198
Нашата дъщеря в началото спеше в отделна кошарка защото ме беше страх да не я смачкаме, но може би след 4 месец започна да спи при нас и така вече 2 години. Аз също съм за следване на инстинктите, всяко дете е различно и е важно майката да се съобразява с него, а не с това какво казват другите майки.

# 199
  • София
Вкъщи малката все още е със сополи и кашлица, баща й започна също някаква хрема и кашлица... Тази седмица и времето го дават по-хладно та направо не знам.
Като излезем в парка всички кихат и кашлят, определено се въртят някакви вируси.
За спането, пробвахме няколко пъти да я местим в нейната стая да си спи, обаче се буди през нощта и пак идва при нас или ме вика да ходя при нея и така не можех да се наспивам, а като ходих на работа преди майчинството си беше кофти комбинация- бремена и недоспала. За това си се гушкаме и всеки е доволен.
Още не съм решила как ще действаме като се роди бебка, но ще го мисля в движение.

# 200
Аз съм с хрема, главата много ме боли. Гърлото успях да го спася и да не стане по-зле. На няколко пъти температурата се опитваше да се вдигне, но пия парацетамол и се спира на 37.1. Но костите също ме болят.
Аз онзи ден бях на ЖК и кабинета на АГ е в края на един много дълъг и не толкова широк коридор,който винаги е пълен с много хора. Като нищо може и оттам да съм лепнала накой бацил.

# 201
  • Bарна, морето, сините вълни
Момичета, преди да сте настинали или хванали грип взимайте мерки, няма по-хубаво от плодовете, естествено повишаване на имунитета.
Аз правя фреш от лимон и грейпфрут, пия чай от мащерка, липа и мед, ям домашни ябълки и киви.
Искам да ви покажа какво оплете мама, много са сладки... Heart

# 202
  • София
Много са красиви! А това синичкото одеалце ли е?

# 203
despicable, много са хубави 🙂
За взимането на мерки, взимам - но явно не стига. Всеки ден ям плодове и пия чайове, денят ми започва с вода с лимон и пия Биозин мама по 2 на ден, както и витамини. Затова и сега просто вече съм 😤😤😤

# 204
Да, одеалце е и две възглавнички. Розовото също е одеало.

# 205
След спешно секцио вчера следобед се роди и моето момче - горям кръвоизлив, отлепяне на плацентата и високо кръвно. В кувьоз на палатка и антибиатик е. Още не съм го виждала

# 206
Ооо, милата. Всичко ще бъде наред! Надявам се скоро да си видиш момченцето.

# 207
  • София
Дени, стискам палци всичко да се нареди и бързо, бързо да се гушнете с юнака!

# 208
Deni, бързо възстановяване и много скоро да си гушкаш мъника 🍀🍀🍀

# 209
Дени, честито! Всичко ще е наред, дръж ни в течение!

Ние ядем здравословно и пресни плодове, но дъщеря ми като донесе вирусите от градината просто няма спасение. Няма как да се изолирам от нея. Аз даже не боледувам толкова много, но сега е нещо страшно. Също не съм имала никога бронхит.

Общи условия

Активация на акаунт