Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 172
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Deni, да е жив и здрав бебчо и скоро да си го гушкаш!!

Бебемания - някой успя ли да отиде тези дни на изложението? Заслужава ли си?

# 211
Момичета, преди да сте настинали или хванали грип взимайте мерки, няма по-хубаво от плодовете, естествено повишаване на имунитета.
Аз правя фреш от лимон и грейпфрут, пия чай от мащерка, липа и мед, ям домашни ябълки и киви.
Искам да ви покажа какво оплете мама, много са сладки... Heart

Браво на майка ти. Страхотни неща е оплела за студените дни ...и цветовете са супер бонбонени.

# 212
Deni, честито! Пожелавам ти да го гушкаш скоро и да се прибирате вкъщи! В коя болница си?

Ние решихме да не пускаме каката на градина до раждането, много ме е страх и мен от тези вируси. Миналата зима хващах всичко от нея и нямаше количество плодове и чай, които да помогнат. Сега е малко трудно, защото не ме оставя особено да почивам, но поне сме здрави.

# 213
  • София
Deni Честито! Всичко ще е наред!

Аз ще се закрепя, ама баткото ми довлече вирусче. Мъчеше го известно време, но го надви. Появи се кашлица, тръгна лека хрема, малко разстройство, намали храненето. Иначе е жив и енергичен, няма температура. Сега ще сме си вкъщи... Незнам как ще оцелея с него, щото си иска тичането, пък аз точно за тичане да кажем, че не ставам...

Иначе четох и как да ги запознаем. Почна да ме вълнува тази тема. Blush Харесах си 2 идеи - бебето да донесе подарък на баткото. Вчера уредихме един такъв - писта с количка, голям фен е сега и се надявам да го хареса. Другото е при първа среща бебето да си е в креватчето, т.е. да не е в ръцете ми, за да не предизвиквам объркване. После ги запознавам. И бебето се целува само по крачетата. Дано бебо да изкара поне до края на другата седмица, че ММ ще бъде командировка 2 дни.

# 214
В търновското оаг,бебчо е в неонатолагията

# 215
Deni Iv, Честито бебче! Всичко ще е наред! Пожелавам ти съвсем скоро да си го гушнеш.

# 216
  • София
Дени, честито ти момченце! Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да се гушкате! Казаха ли ти какво е довело да усложненията?

На Бебемания на мен ми беше много приятно в петък, но предполагам вчера и днес е било лудница.

Момичета, съжалявам за вирусите, наистина се пазете! Аз гледам да пия чайове и да ям плодове, но май ще си седя и повечко в къщи, че не ми се среща с големи тълпи с бацили.

# 217
  • Пловдив
Дени, честито бебче! Честито на всички, каито са родили до момента! Аз малко със закъснение честитя на родилите вече. Но все пак нека всички деца растът здрави, щастливи и безгрижни!

# 218
Лаленце, високо кръвно. Мерих си го с апарат за китка -последните дни беше 130 горна граница. Явно е било по-високо а апарата не го е отчел. Събота следобеда явно е скочило до небесата.... в момента се налага да ми го поддържат с хапчета

# 219
  • София
Дени, честито ти момченце! Пожелавам ти да е жив и здрав и да расте щастлив! На теб бързо възстановяване и не се притеснявай много, всичко с бебчо ще е наред.Аз лежах с няколко жени с високо кръвно на края на бременността, явно е често срещано и ги крепиха малко и накрая секцио.

# 220
  • София
 Дени, честито бебенце 😘 да ви е жив и здрав и много да ви радва! На теб бързо възстановяване 🍀
Всичко да бъде наред и скоро да го гушкаш 🤗

# 221
  • Варна
Дени, честито!Жив и здрав да ви е бебока и скоро да ти го дадат да си го гушкате и да си го приберете у дома!

# 222
Скучно ми е, а вие не пишете Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си имам ритуал - през нощта гася лампата, светвам с телефона и слушам хъркането на мъжа и кучето, после като стане 4/5/6часа сутринта и аз съм се събудила 4/5/6/1000 пъти - ставам и отивам да ям нещо, че да ми мине яда. Grinning  Мъжът като стане и аз лягам вече спокойна, че няма да го будя.

Тук имаше една жена - woman in red. Някой знае ли какво стана с нея? Май се разсърди и не влиза вече.

Чудех се също, дали се води от някого списък на родилите момичета? Аз чета и октомврийската група, затова ми е трудно да преценя колко бебета имаме вече.. може би към 6/7? Blush

Знам, че пиша глупосто, но както казах, не спя. Grinning

# 223
Аз също още не спя, сега изпих последния чай и това означава през 5 мин до тоалетната 😁 Запушения ми нос ме изнервя много. А и наистина като знам, че ще легна и се почва със ставането на всеки час, към 6 вече си мисля да става 8 и да ставам да правя кафе,тотално не ми се ляга. Не че сега не съм легнала,ама трябва да се преместя в спалнята. И мъжа ми само прибира завивката и се настанява по средата на спалнята. Малко вече ми липсва спането по корем 😀

# 224
  • В сърцето на любимия човек
Спокойно, корабът потъва бавно Mr. Green Скоро съвсем няма да се спи hahaha
Възнамерявам да си отспя хубаво в реанимация и първата нощ в родилното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт