Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък се връщам от пазар. Най накрая купих дрехи за изписването и мога да кажа, че съм готова. Е, още нямам шише, но все ще купя някакво. То и без това не знам какво ще му хареса на бебето. Баткото искаше единствено залъгалка на Авент от тези плоските, но симетрична, затова и впоследствие купих шише и биберон на МАМ. В болницата, обаче, пиеше АМ от какви ли не шишета (основно евтини на Нук) докато ми слезе кърмата. Та сега съм в чудене шише с какъв биберон да взема, докато регулираме кърменето и евентуално ако ми се наложи да изляза някъде без бебчо. А, не съм взела памперси и мокри кърпи за болницата, но те не са проблем - дори мъжът ми ще се справи, дето се вика, докато ме чака да родя, около болницата аптеки да искаш, само да не е през нощта 😄.

# 436
nel, едно към едно 😁😁 Особено това за вечерта, напоследък няма вечер, в която да не си мисля "Дано да тръгне сутринта, че сега така ми се спи и няма да имам сили" 😂 Аз вече 3 поредни вечери имам контракции с болки. Снощи имах няколко на 15 мин и реших, че идва момента, но пак фалшива тревога.

# 437
  • София
И аз се връщам от пазар. И вчера и днес изпозадраскахме списъците. Останаха наистина 2,3 неща(за които се срещам в момента) Като едното е олекотения комплект, който са забравили дс ни маркират в магазина 😂 само допълнителните чершафчета са сложили.
Минах и през аптеката днес. Остана и да си взема нещо за промивка за след раждането (ако е естествено, за което се надявам) тип смрадлика или нещо такова,но това предполагам ще ми кажат и от болницата, ако има нужда.

Следова пране, сглобяване и подреждане вкъщи, но това ще другата седмица, тъй като уикенда ще е основното почистване.

Ето така изглеждаше колата ни след пазара

# 438
Това , което ядете не отива в кърмата ....  не се измъчвайте излишно и ненужно . Как си го представяте , че ядете боб и бебето яде кърма с вкус на боб ?. Трябва да изядете нещо много нехарактерно и най-вече в огромно количество, за да намери някаква разлика бебето . Особено в началото е нормално бебетата да имат колики - защото цялата храносмилателна система се настройва и започва да функционира. И като ви каже една майка - ядох еди какво си и затова бебето имаше повече колики са пълни глупости и самовнушение - най-вече .
Единственото ограничение , което ще си поставя е да си пия сутрешното кафе след кърмене и вечер ако ми се допие половин чаша вино , да я изпия също след кърмене . Всичко друго е ненужно измъчване. Всичко от храната се разгражда до аминокиселинен състав и преминава през куп клетки и мембрани - преди да се образува кърмата и тя няма вкус на боб , цитруси , праскови или лук .

# 439
  • София
Здравейте и от мен! От днес си имам бебче Grinning Мъж, 3480 гр, 51 см. Нормално раждане.  И двамата сме добре! Аз съм в движение 😃

Малкият даже засука от раз. И коластра тръгна. Не очаквах, тъй като с баткото нямах никакъв успех. Може и да кърмя, но каквото стане.

Роди се точно на термина по документи. Иначе последно го чакахме за 31-ви.

Мина бързо. Гадната част беше около час. Нормално е раждането, без упойка. Има 2 или 3 шева, не разбрах точно, но ще се чуе де 😉

Тази вечер ми го взеха. Ще използвам момента за сън.

# 440
  • София
Роузи, честито и браво за лекото раждане! Да сте живи и здрави и двамата! Отдай се на заслужен сън Simple Smile

# 441
Мисис Роузи, честито! Да ви е жив и здрав младежа и много да ви радва! 🍀🍀🍀

# 442
  • София
Роузи, честит ти син! Браво за лекото раждане! Отдай се на заслужена почивка и прекрасни бъдещи моменти ви желая! Малкия да е жив и здрав и радост за цялото семейство! Blue Heart

# 443
Честито, Роузи! Жив и здрав да ти е. Много е хубаво, че си го родила и на празник. А сега, заслужено се наспи.

# 444
  • София
Честито Роузи! Да е жив и здрав младежа, много радост да ви носи!

# 445
  • София
Роузи, честито!!
Бързо, нормално раждане - дай Боже всеки му!

# 446
Честита рожба, Роузи! Супер позитивен пост Hug Бъдете здрави!

# 447
  • София
Честита радост Мисис Роузи! Да е жив и здрав и много щастлив!

# 448
  • Bарна, морето, сините вълни
Честито, Роузи! Да сте живи и здрави с юначето. Flowers Hibiscus

# 449
  • В сърцето на любимия човек
Честито и от мен! Да е жив и здрав юнака, а на мама бързо възстановяване и успешно кърмене!

Общи условия

Активация на акаунт