Тръпнем всички вече, на път е НОЕМВРИйското човече!

• 34 175
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Maria, честито!🤗 Прекрасна е Белослава, да ви радва много и да е много, много здрава 🍀🍀🍀
Деси, как мина първата среща между малкия и кучето? 😀

# 241
Честито, Мария! Хич не ти е толкова малко момичето, идеално си е. Simple Smile
И името е супер, да сте живи и здрави, скоро да се гушкате! Какво стана, изтекоха водите ли? Пиши как мина и кога беше била последната инжекция.

# 242
Мария, честито бебче! Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване Blush

Аз момичета днес се събудих с много силни болки в гърлото и се чудя какви хапчета мога да си взема. Мисля стрепислс, но пише да се консултирам с лекар, а не ми се звъни на АГ Grinning
А по назад видях, че има и други мами които са изстинали, моля споделете какво пиете

# 243
Мария, честита дъщеря! Да сте живи и здрави и двете и бързо възстановяване!

Мисля стрепислс, но пише да се консултирам с лекар, а не ми се звъни на АГ Grinning
А по назад видях, че има и други мами които са изстинали, моля споделете какво пиете

Прополки или Тантум верде може спокойно да ползваш

# 244
  • София
Мария, честита ти прекрасна Белослава! Да е жива и здрава и винаги усмихната Simple Smile
И аз чакам разказ за раждането!

# 245
Bella,  аз смуча Прополки.

# 246
  • Стара Загора
В петък след ваг. преглед се прибрах и се почнаха едни болки, пих магнезий и нош па, но без кой знае какъв резултат. Два дни лежах вкъщи, но си усещах , че нещо става. Болки в кръста и то продължителни, втвърдяване на корема.... тази сутрин станах в 4, на хартията имах от тая тапа, точно като сопол. Звъннах на моята Аг, че ми беше и зле и ми се гадеше, тя веднага ме викна в болницата. Оказах се с 4-5 см разкритие и нямало за кога да задържаме. След час вече бях на масата. Анестезиолога каза пълна упойка, правиха ми и клизма- ужас! Клексана днес не го бих, шото се усетих на къде отиват нещата. Довечера ще ми го сложат. Не ми харесва пълната упойка. Сега ме боли, но се трае.

# 247
Мария, честито!
Прекрасна е! С много красиви бузанки за целуване Heart

# 248
Мария, честито бебче! Да ви е жива и здрава и бързо възстановяване Blush

Аз момичета днес се събудих с много силни болки в гърлото и се чудя какви хапчета мога да си взема. Мисля стрепислс, но пише да се консултирам с лекар, а не ми се звъни на АГ Grinning

Привет, моят АГ ми каза, че мога да пия Тантум верде за смучане.

# 249
Аз ползвах тантум Верде спрей форте, той по ми действа от бонбонките и обикновения спрей (него го ползвам за детето). За два дни оправих гърлото, сега се чудя доколко да рискувам с капки за нос вечер, че не се спи.
А Бела изглежда голяма и прекрасна като името си!
Деси, не се вкарвай толкова в мисли колко често кърмиш. Поне при мен нощното кърмене и гушкане осигуряваше що годе насписване вкъщи. Това да си приучвам детето да спи в другата стая само винаги ми се е струвало по-стресирщо, щото за мен значи да стана поне пет пъти да го проверя диша ли, добре ли е. Но всеки си решава сам де.

# 250
  • София
Мария, честита да ти е принцесата! Прекрасна е! Надявам се скоро да я гушкаш! Бързо възстановяване!

Мале много бързо дойде време бебечетата да се появяват 😍

# 251
Мария, честито! Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!

Тантум верде форте е с ибопрофен и е абсолютно забранен при бременност (ибопрофена).
За гърло фитолор, тантум Верде и аз лично си мажа гърлото с клечка напоена в прополис.

# 252
Мария, честито! Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!

Тантум верде форте е с ибопрофен и е абсолютно забранен при бременност (ибопрофена).
За гърло фитолор, тантум Верде и аз лично си мажа гърлото с клечка напоена в прополис.
Сега погледнах лисовката, пише само бензидамидов хидрохлорид, ибопрофен не се споменава никъде. Освен това пише, че няма данни за вреда при локална употреба по време на бременност и кърмене, така че е позволен за краткотрайна употреба. Пропускам ли някъде нещо? Че се притесних.

# 253
  • София
Тантум верде форте на мен лично са ми казвали, че може при бременост. Аз също съм го използвала.

# 254
  • София
Мария, честита принцеса!! И аз искам и момиченце : ))) След момчето се захващаме пааак : )))

Помпа в болницата - момичета, които родихте вече, носихте ли помпа в болницата и полезно ли беше или нямаше нужда?

Деси и на мен ми е интересно да кажеш за кучето и бебо, харесаха ли се  : ) Как се запознаха?

Болки в гърлото - и мен нещо ме боли гърлото, правя гаргара с топла вода и сол няколко пъти на ден, при мен работи това.

Общи условия

Активация на акаунт