Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 934
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Алексова, права си - тези работи отрано трябва да се договарят. В 8-ми клас се оказа късно. Joy Разбрахме се за малчовците!

Ама, меркантилен народ, ей! Виж, Manzhelka предложи само една безрезервна любов и не получи ни едно “полезно”. JoyJoyJoy

# 1 066
  • София
Този набор сме широко скроени, интелигентни, с чувство за хумор, готини майки! Joy
Така, де! Щом покрай това наддаване не настане джумбуш кой е по-по-най, всичко е точно.
За Манжелка, личи си, че е заета с друго. Не чете и не внимава какви са трендовете. Joy Там, подозирам, че има голяма конкуренция, но тя още не е осмислила сериозността на ситуацията! Мхм...

# 1 067
Аз тогава ще вляза в раздаването с батко, там явно съм безвъзвратно закъсняла, ама може пък мома дарена да  е размислила... та готви само здравословно, чисти, пере, пазарува (гладенето не му е стихия, но позва сушилня, дрехи сгъва, сортира), и най- важното прави го само когато не е при мама.Чеиз няма, ама работлив ми се струва Simple Smile. После ще предложа и малкия, той като всеки втори е по и най Simple Smile

# 1 068
  • София
Лични момци се събраха... че и конкуренция горни набори Joy
Аз момата няма да я оферирам, че баща й не си е купил пушка още Joy

Някой не спомена ли нещо за бЕло/червено?

# 1 069
Кой каза червено!?
Собственоръчно направено от кандидат свекъра.

# 1 070
  • София
Еее, много вдигна мизата! А бЕло има ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 071
Белото баща ми го прави, сълза😍

# 1 072
  • В светлината на слънцето
Айде, и от мен наздраве! Спазарихме младите, да се готвят по-младите. Joy

# 1 073
Голям пазар на булки е имало тук тези дни Grinning . С голямо удоволствие ви изчетох, за съжаление няма да се включваме за сега в наддаването, защото ни се пече друго яйце на дЪ-то на този етап. Ще сменяме училището по средата на годината, ама се радвам, че на моята и увря мозъка, виждам светлина в тунела.

# 1 074
  Зори,гледай сега,едното не пречи на другото.То детето ще учи и завърши,сигурна съм,успешно.Ти не изпускай тук тенденциите,з да не се окажеш неподготвена.
  Бело,червено,ракия,че и мастика прави ММ.Аз гледам градинка-краставички,доматки,сладки картофи съм запланувала тази година, много билки.Не бойте се,няма да ви карам момите да работят,това си е моето бягство от грижи и напрежение.Момите са за красота!
    По повод градината-имаме двор,голям.Направила съм си две кътчета,в задната част,където си бучкам разни нещица.И се оказа,че ми се получава,ти да видиш!Не произвеждам количества,но колкото за салатка всеки ден успявам.И си купувам някави нетрадиционни,поне за мен,сортове,които се оказват сполучливи.Обожавам аромата на трева и земя сутрин рано.Живеем срещу гора,има и рекичка наблизо.като стана в 6.00ч чувам реката,птиците и аромат на свежест.Обожавам пролетта и лятото.
   Имате ли си ваше бягство?.

# 1 075
  • В светлината на слънцето
Марулета, ей така сме на селската къща. Само дето никой не живее там и трудно се поддържа дистанционно, понеже е и на 300 км. Дядо ми е убит в Балканската война, баба ми починала на няма и 40 години. Но пък детството ми минаваше там и ми е много скъпа. Родителите ми бяха с големи летни отпуски (мама - учителка, татко - актьор) и лятото там се изнасяхме. Сега мама прекарва лятото с децата там. А те са диви и щастливи от свободата. Научиха се даже да си садят някои работи - колкото за салатка, и с кеф се грижат за градината. Теди даже е планирала за това лято някои здравословни зеленчуци, че тя нали сега яде само полезни неща. Харесва ми, че обичат земята, а и не се плашат от работа и двамата. Нищо, че са градски чеда.

# 1 076
Имам си бягството - книга и басейнче ми е идеалната комбинация. Дворчето ми е малко и има само райграс и външна кухня с трапезария. Лятото слагам едно басейнче и след работа с книжка в ръка поне час ако мога да си открадна съм щастлива. Иначе черита в сандъци и билки в саксии гледам, няма терен за друго. В майка ми е двор няколко декара, оттам си "пазарувам" лятото.

# 1 077
  • София
Зори, защо ще сменяте училището? В града ли остава детето?

Марулета, страхотно си го описала дворчето. Ние си имаме едно такова местенце, пак е в цивилизацията, но усещането е различно.
Скрит текст:

За съжаление на другия край на страната и да са живи и здрави свекърите, които го поддържат. Като ги стегне шапката бягат и те там, но им е близо Blush
Навремето мъжО (преди ми стане мъжО) не ми мърмореше на майка си "какви са тези домати/краставици, това е вила не е село" Ела го виж сега как полива с удоволствие  Joy
Малко неща гледаме там - домати, краставици, и няколко дървета - бадеми, ябълки и смокини (като круши са много постоянно радваме някой, не е моя плод това и децата не ги ядат), но е зелено. Децата може животните да не познаваха, но се въртяха около баба си при поливането голяма игра с водата Wink
Малката на 1,5 г. се научи да си чупи бадеми с камък Joy и досега е като катеруца с всякакви ядки. Joy

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 10:05 от Desem

# 1 078
  • Пловдив
Момичета, аз немея. Ошашавих се, аха си харесам младеж и нова оферта на хоризонта.
Егати и яката тема дето стана/ казано на тийн език/

# 1 079
Desem, ще пиша подробно само да стане, защото не знам кой чете и с каква цел може да използва написаното.
Селото не си го давам за нищо на света! Да е жив и здрав баща ми, тоя човек няма умора и основните плодове и зеленчуци са ни от там. Щерката обожава да ходи там, лятото даже и приятелки води. Обича да помага на дядо си и баба си, чопли по градината, вади мед, храни кокошки, зайци Grinning. Много се радвам, че за сега предпочита да ходи на село ваканциите, а не да се шляе....за сега Simple Smile
Моето бягство е книжка, гоблен или някакво ръкоделие. Обичам да правя нещо с ръцете си и това ме разтоварва и ми носи положителни емоции.

марулета фен съм ти, да знаеш! Ние можем, ей така, по местоположение да се спазарим Joy

Общи условия

Активация на акаунт