Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 909
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Гугичка, не си права..Голямата ми щерка в униветситета работи в езковия център, та за една сесия на TOEFL записвала някаква младичка наследничка на  граф/графиня фон Фабер Кастел..Не знаех, че Фабер Кастел са баварци, но това не е от значение. Много хубава била девойката, нищо че е германка.

# 1 111
  • София
Добре де, от мен да мине, инфантата става! Даже и двете инфанти стават. Ама като мръднеш малко по на север, мале - страх!

Абе Рускалке, ние за принцеси говорим, ти - графиня някаква си, много свали нивото Satisfied

# 1 112
  • София
Добре де, от мен да мине, инфантата става! Даже и двете инфанти стават. Ама като мръднеш малко по на север, мале - страх!

Абе Рускалке, ние за принцеси говорим, ти - графиня някаква си, много свали нивото Satisfied
Принцеси де из швабско....има една Юлия, на Анхалт принцеса, дето възрастово да му пасва, другите от майка му са по-големи.Та графиня е добър компромис.

# 1 113
Защо го насилвате моногамния младеж на Белинда. Разбра се, че едно девойче вече е девойкаТА. А вие с благороднички го изкушавате. Любоффф е това и той не е в класацията.

# 1 114
  • София
Младежът ще бъде скалпиран, само да се прибере! Скъсал си якето на излизане днес и кой знае защо решил, че е добра идея да излезе по грейка! Без ръкави! На втори февруари!!! Айде, в два наобед иди-доди, но вече минава 6, той още скита без яке! Ако не умре от студ, аз лично ще го усмъртя Rage Може ли бе, хора, кажете ми?!

# 1 115
  • София
'Ми може! Joy Аз на тази възраст, януари месец излизах по къса пола /мнооого къса/, риза, мокасинки /като за късна пролет/ и разкопчано шлиферче, тип "вестник" /щото полата трябва да се вижда, нали/. ОживЕх, че и три деца родих. Това, разбира се, не ми пречи сега да хокам яко наборката, когато излиза със скъсани дънки и кецове посред зима.

# 1 116
  • София
Може.
Потвърждавам и то не само като вариант, а като свършено.

# 1 117
  • София
Белинда, не го убивай! За какво го пази от тукашните набези? Stuck Out Tongue Winking Eye
Моят, на 7 януари се прибрал с мокри дънки, гащи, обувки, блуза... След поливане на някакъв именик (кой, кого полял, не е ясно), в 19 ч, дънките на простора бяха замръзнали. След няколко дни сподели, че докато се е прибирал, не е чувствал краката си, от коленете нагоре.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 20:37 от Слънчевата

# 1 118
Значи...Нищо информативно не виждам аз в последните мнения.Imp

# 1 119
  • София
Дидевааа, Joy
Само в последните ли? Или в последните 10 страници? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 120
  • София
Дидева, обръщам внимание, че темата е Наборна и може и за акне да си пишем или за зъби здрави/счупени/неналични Joy

# 1 121
Ако трябва да цитираме класиците - от лосион против акне до любовни трепети. Joy

# 1 122
  • София
Хахаха, значи сме си баш по темите!
Според други класици, ако може да спре това споделяне на оценки! На кого е нужно? Да не говорим, че и до депресии може да доведе... Joy

# 1 123
Ох, кефите ме. Що не родих година по-рано ами сега се мъча в седмокласната. Адмирации за вас.

# 1 124
  • София
Ей, че сте зли! /мистър грийн/. То, на чужд гръб - и сто седмокласни вълнения са малко. Joy

Общи условия

Активация на акаунт