Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 908
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Е, Санака, не е като да не знаем "що е то седмокласно вълнение"!
Ама толкова ни беше хубава темата, пък! То не беше бЕло, нови абревиатури и имена на училища, инфанти, залози, обещания...
Или да сметнем, че ни е било все тая къде ще учат децата ни? Wink

# 1 126
Що беше? Сега какво й е? Малко се пие?Joy

# 1 127
  • София
Да, Дидева!
Лу и Десем питаха за пиене, другите си траем. А едно време "тематичните" си правеха сбирки...
Ако направим такава, чудо ще е! Joy

# 1 128
  • София
Дидева, пак си се пие, ама тогава поне имахме повод. Joy

# 1 129
  • София
Joy
Ами трайте си, аз питам и действам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 130
Младежът ще бъде скалпиран, само да се прибере! Скъсал си якето на излизане днес и кой знае защо решил, че е добра идея да излезе по грейка! Без ръкави! На втори февруари!!! Айде, в два наобед иди-доди, но вече минава 6, той още скита без яке! Ако не умре от студ, аз лично ще го усмъртя Rage Може ли бе, хора, кажете ми?!
[/quote
И хич не й минава на мама през главата, че с грейката може да са загърнати крехки рамена на девойка с шлифер, под който се вижда кратка поличка. Ама да не наливам допълнително масло, че може вече ТОЙ да си е в къщи.

# 1 131
  • Варна
Дидева, пак си се пие, ама тогава поне имахме повод. Joy

Поводи само да искаш 🤣. Днес Слънчева напомни, че е Петльовден. Не е късно още за наздравици. Честито на всички майки на момчета! Имаше една легенда относно това как се е породил празник покрай еничарския данък. Ние  го отбелязахме точно както повелява обичая - разходки и никаква работа Simple Smile.

Впрочем, как мина олимпиадата по математика днес? Утре ние сме на ред с българския.

# 1 132
  • София
Дидева, обръщам внимание, че темата е Наборна и може и за акне да си пишем или за зъби здрави/счупени/неналични Joy
Това го прочетох като "...и за акАне да си пишем...", и тъкмо си викам - а, аз и тук имам какво да споделя Joy Това е предимството да имаш деца във всякакви възрасти - можеш да се включваш по всякакви теми!

# 1 133
  • София
Белинда, бее Joy
Ама ти сподели, не се притеснявай!

# 1 134
Чудни сте! Затова и емигранти си имате. Вярвате или не, но първо ви изчитам вас, а след това се ИНФОРМИРАМ при Евгени.

# 1 135
  • София
За някои е Петльовден, а други си имаме рожденичка. Blush Когато се роди на 2-ри февруари, баща ѝ каза: "Ох, добре че е момиче!" Joy

# 1 136
  • Варна
Ами, Санака, честито! Много късмет, щастие, вдъхновение и мечти на младата госпожица!

# 1 137
  • София
Честита ви радост, много да ви радва

# 1 138
Честито на Санака младша. И аз съм днес. Ветрооовее...въздушна ни работа!

# 1 139
  • Резерват "Северозапад"
Честито на водолейчето:heart:

Общи условия

Активация на акаунт