Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 986
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Ще има доволни Simple Smile Младежът е на сухо 2 седмици - достъп до игри йок Joy
Поне няма да се притеснявам че ще излезе от вкъщи. Joy

# 946
# 947
  • Варна

И да си похваля гаджето, нищо, че много ме ядосва в последно време-класирала се е за втори кръг на Олимпиадата по Испански език.

Вале, много се радвам, а помниш ли как се притесняваше за девойката преди няколко месеца! Пожелавам й да стигне и до национален кръг.

И мойто дете чака резултатите от общинския по АЕ (нали са във ваканция), но много му се иска да е преминал по-нататък.

Честита ваканция на софиянци!

# 948
  • София
Преди малко се обади да пита дали могат да се съберат 5-6 деца у нас довечера. Да отпразнуват грипната ваканция. Joy

Валенцето, браво на девойката!

# 949
  • София
Вале, браво на твоето момиче!
И моят чака резултатите от Олимпиадата.
Тази седмица беше болен, сега ваканция, после с класа на Банско, та до 06.02. пей сърце. Обмислям рестриктивни мерки за достъпа до Интернет. Тази седмица, на фона на температура и кашлица, не излезе от виртуалното. То бива, бива, ама...... Искам да съм бяла и добра, както се казва в едно стихотворение, а ме принуждава да играя ..... Круела Девил.

# 950
# 951
# 952
  • София
Тази седмица беше болен, сега ваканция, после с класа на Банско, та до 06.02. пей сърце. Обмислям рестриктивни мерки за достъпа до Интернет. Тази седмица, на фона на температура и кашлица, не излезе от виртуалното. То бива, бива, ама...... Искам да съм бяла и добра, както се казва в едно стихотворение, а ме принуждава да играя ..... Круела Девил.
Ааа не така а лошото Joy
Аз 'дигнах ръце, засега Joy
Щом и на: "Може ли да си вкарам 5 лв.? (в някаква игра", казах: "Не!... Уф, прави каквото знаеш, неразумно е."... Познайте дали ще постъпи разумно?
Предполагам вече е пазарил баща си за допълнително време, а в момента привлече и сестра си да играят заедно...
Обещания за втория срок слушам, но пък и аз съм му намерила занимание, за да не скучае Joy

# 953
....

На участниците в Олимпиадата от класа на щерката са им казали резултатите още преди няколко дни. Класната им ги е дала. Да пита класния ръководител?...

# 954
  • София
Значиии, разбирам го Артьом!
И моят мрънка за девойки, нищо, че е в НПМГ. Joy
Само 8 момичета имат в класа, а пък и "те, не стига, че са толкова малко, ами и по нищо не приличат на момичетата, които харесва!"
И шЪ ви замолА, да не се оплаквате от висенето на децата в нета. Точно днес, мило и драго давам да виси в нета, ама посред нощите ще ходя да го прибирам от другия край на София... Rolling Eyes
Свърши нашето хойкане, ставаме обслужващ персонал на принцове и принцеси!

# 955
  • София
Три поредни петици по немски за последните 5-6 дни - от устно изпитване, от седмичното контролно на всичко и от седмичното контролно на думи. Даже последното е 5.40, на крачка от шестицата. Надул се е кат пуяк Laughing
Оценките за срока по мат обаче са мистерия, защото не са им върнали класните, а ваканцията ги изненада. Та, ако там се е издънил, вече шанс за повищаване няма. Кот-такоа!

# 956
  • София
Браво на белиндин младеж и на девойката на Валенцето!
Изглежда критичният период, за свикването с нов език е един срок. Всички в ЕГ се похвалиха с все по-доволни резултати. Все така да продължават!

# 957
  • София
Слънчева, тези с есетата вероятно са учили там, където са учили и тези герои:

http://div.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%B2%D … l.a_i.469723.html

https://www.webmiastoto.com/%D0%B1%D0%B3-%D0%B0%D0%B1%D1%81%D1%8 … 1%8F%D0%B2%D0%B0/

И спрете да си сменяте аватарите, че ме стресирате! Тамън ви науча и хоп - нов аватар. Ще трябва да ходя при Панка да ми бае за урки. Joy

# 958
  • София
Санака, много дразнещо онуй оранжево. Така по-незабележимо...
На Панка обявата я четох 3 пъти, докато разбера какво прави.
Разхождам се нощес в празен МОЛ, обръщам се и:

Скрит текст:

Бахаров акъла ми изкара! Имах нужда и аз от Панка, стъпки да ми връща Joy
Скрит текст:

# 959
  • София
Те, да се посмеете малко:
Аз: Напиши пет села сега.
Тя пише Петсела. Гледа го: А какво е петсела ? 😂😂😂
Мисля, че в края на грипната дУша ша дават да 'одАт на училище.

Общи условия

Активация на акаунт