Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 980
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Сузане, браво на девойката.
Браво и на другите класира ли се (мисля, че видях името още едно девойче класирало се по математка Wink бивша възпитаничка на позната учителка по математика)

# 976
  • София
 ЧРД, макар на патерици, Марулета! Пожелавам ти да си здрава и обичана от близките ти, много радост от живота и ежедневни поводи за усмивки.Cocktail  И на мен след няколко месеца ми предстои същия лазарник, не боли, надявам се. Blush

Санака вече писа, че при нас "оформянето" приключи. Оценките на младежа са в рамките на заслуженото и очакваното, но според мен под възможностите му, освен 5-цата по ФВС - не можа да се научи да скача на въже и това е Joy Не схващам само логиката да има 5 по "основната" математика и 6 по "допълнителната", която според наредбата трябва да е "разширена подготовка по общообразователни учебни предмети, включени в раздел А". Но, така е преценила учителката, това е положението. Той беше недоволен, че оценката от класната му работа - 5,75 е нанесена в дневника като 5,50, но като бучи само вкъщи, а нищо не е казал в училище, проблемът е негов. Остана да се разправям с госпожите за оценки.

Браво на всички деца, които напредват с езиците и останалите предмети, както и на класиралите се на олимпиади. Надявам се при моя човек пречупването с езика да се случи скоро, че през първия срок така и не се случи.

# 977
Оооо,забравих да поздравя децата,класирали се на олимпиадите,БРАВО!
  Благодаря за пожеланията,Гугичка!Аз си харесвам възрастта,не изпадам в черни дупки и депресии поради напредване на годините!А и на 45 г си вече осъзнат,можеш,знаещ,активен.

# 978
  • София
Хайде, Марулетке, и в Монтана сте вече ваканция!

# 979
  • София
От четири олимпиади - БЕЛ, математика, физика и химия, се е класирала за всичките Heart Eyes. Срокът ще го завърши вероятно без петици, въпреки притесненията и за историята Wink.
Е, това вече е похвално! bowuu bowuu bowuu #Crazy
Браво за старанието и високите резултати!

# 980
Хайде, Марулетке, и в Монтана сте вече ваканция!
    Айде,и ние!Дойде при мен наборът и взе да мрънка-за кво ни е тая ваканция,сега кво да правя по цял ден,и тренировки няма да имаме,мрън-мрън-мрън..........
    Ей,угодия няма.

# 981
  • София
Марулета, ЧРД! Пълно е около мен с представители на твоята зодия, много я обичам, въпреки че не може да се излезе на глава с тях. Stuck Out Tongue Winking Eye
Викаш, мога да се надявам тази година най-накрая да стана осъзната, можеща, знаеща и активна. Joy

# 982
      Еее,Санака,благодаря!Всяка следваща година си мисля,че съм всичките  тези неща,в сравнение с предишните 10,например.

# 983
  • София
Марулетке, да си жива и здрава! Хубава година ти предстои с всички емоции, за които споделяш! Flowers Bouquet
Не усещах, колко ми се е искало ваканция и на мен, докато не стана факт. Друго е да се събуждам с час по-късно. Не че не се връщах и доспивах, де Flushed .
И при нас се появяват срочни оценки вече. Доволна съм си от детето. Ето, дойде време да си го похваля! Каквото трябва и може си гони. Най-голямото ми притеснение с информатиката се оказа неоснователно и се оказа, че решава задачи по-бързо и по-вярно от такива, които от 5 клас ходят по разни школи... Направо си му казах, че му се радвам, защото на този фронт е " и сам войнът е войн".
Притесненията ми започват да се насочват в посока излизания, прибирания, вечерен час... Сега, като минат втора смяна, се очертава да се прибира след 20.30. Вече няма да върви изискването ми, че когато е сам, го искам вкъщи преди залез.
Живи и здрави да са! Радвам се на всички тематични хлапета. Все едно са ми роднински Joy

# 984
  • София
Слънчева, ти пък - преди залез. Че той залезът сега е в 5! ГолЕм си цербер, значи! Stuck Out Tongue Winking Eye Браво на момчето за успехите в информатиката!
А защо ставате с тях когато са първа смяна? При нас се става само за малкия, но мисля догодина /или най-късно в 4-ти клас/ и него да го отбия. Joy

# 985
  • София
Такава съм, люта! Joy
Е, поотпуснах му края от миналата година. Но зимата, до 8 ч го искам вкъщи.
Аз спрях да ставам, преди известно време, но алармата ми звънеше и чаках да чуя, дали ще стане. От трудно събуждащите се е, въпреки, че е заспал до 23 ч. Та като се заослушвам 10 мин в леглото, в 6 ч., ми се разбива съня.

# 986
  • Варна
Марулетка, честит празник и от мен! Много здраве и късмет! И нека домашните те глезят и те правят най-щастливата дама!

При нас нищо ново - Варна очаква удължаване на грипната ваканция до другата седмица. Вкъщи сме здрави, но около нас има болни. И пазещи се. Днес бях на семинар и хората с маски на устата в залата бяха доста.

Сузане, браво и пак браво на твоята девойка! Желая й успех на всички фронтове!

# 987
  • София
Марулетка, честито!
Жива и здрава!
Аз ставам сутрин задължително. От типа майки съм, които обичат да приготвят закуска на цялото семейство, да изпратят дете, мъж...Зная, че е странно за много жени, но на мен ми харесва.

# 988
Честито, Марулетка! Много здраве, късмет и радости със семейството!
Честито и на всички преборили олимпиадите, искрено се възхищавам на децата!
В Ловеч няма ваканция. Моят хубавец добре си беше, но пък аз и брат му с кашлица, дойде си уикенда и в неделя си тръгна леко покашляйки. Днес звъни, не спирал да кашля, носът му тече. Аз съм му дала хапчета, ама... Утре ако просължава ще вървя да го прибирам.

# 989
  • В светлината на слънцето
Марулетка, честита бъди! И да илядиш!

Сузане, огромно браво на девойката!

При нас повечето оценки са оформени, остават само техническите, където няма да има изненади, и немския.

Общи условия

Активация на акаунт