Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 072
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 480
Що ще сваляш? При теб ще се получи от раз. Само белинда да осигури диванчето Joy

# 481
  • София
Ние сме с коледна украса още от миналата седмица - елха, гирлянди, ботушчета, чорапчета, венци, външни светещи маркучи и т.н. + индивидуална елха във всяка детска стая /сериозно ги приемаме тези работи Wink /. Наборката рече, че щом няма да сме тук по празниците, поне да украсим по-рано, че да се пораадваме на украсата.

Белинда, Joy можеш да пишеш упътвания за електроуреди.

Дидева, ако успееш, дай рецептата, че след 20-тина дни трябва да се показвам по бански. Joy

Ако Белинда осигури диванчета - и аз ще се пробвам.

# 482
  • София
Скрит текст:
Живях аз седмица без нет,
насилствено ми бе отнет,
уж нови кабели поставяли.
трасето нещо дооправяли..
Със шеф говорих- не отбира,
тиквата му не побира
нетът колко ми е важен -
не за филм късометражен,
а за форум бг мама,
тази странна амалгама
от майтап и разправии
и всяк'ви други чудесии..
Но ето вече се завърнах
и в темата от раз надзърнах..
Мале, много интересно,
на някои хич не им е лесно..
Марулетка сватба стяга,
няма я да се излага,
стегнала е тя колана,
в това се изразява плана,
до сватбата да погладува,
шкембакът да не се подува,
да е млада, фина тъща,
след която всеки се обръща..
Идва ред и на Белинда,
само хока вундеркинда,
не щял да зубри думи немски
по методите старовремски..
После малкия юнак
описва тя като дивак,
дивана уж й бил разбил,
отде ли сила е добил
със тез' 15 килограма,
тук има някаква измама..
На телевизор не прощавал,
от себе си той всичко давал,
на части да го разлоби
и мамчето да озлоби...
Сузане беше песимистка,
че щерката й програмистка
явно нямало да става,
но няма си и тя представа
тази тъй досадна Java
как превръща се в забава,
как лесно тя се учи с приятел,
как това явява се двигател,
как стигаш първите редици
и почват да валят шестици..
Смях звучен къщата оглася,
Санака с кухня допринася,
девойки кексове изпичат,
испански думички изричат,
салата Цезар те нарязват
с домакинята приказват..

# 483
  • Варна
И на мен давайте рецептата за спешното отслабване, че само се каня да почвам да отслабвам през последните 14 години 🤣.

Русалке, търси си издател. Талантът ти не трябва да се похабява!

# 484
  • София
Белинда, Марулетка, ама имате/имали сте преживявания! Joy Хората казват, че палавите деца ставали кротки хора и обратното.
Аз нямам много такива дивашки спомени, само няколко. Един счупен телевизор, ядене на цели глави лук и чесън и... най- любимата му игра, до към 1.5 - 2, беше да вади пръстта от саксиите и да я хвърля на дивана. Последното беше превърнато в свещенодействие. Останеше ли за минута сам, започваше да копае с усърдието на японско багерче.

Дидева, шпиц ще докараш ли? Joy

Санака, направо ги разбирам децата! Не съм сигурна и за себе си, че бих се зарадвала на тази екскурзия на връх Коледа... Nature SnowmanNature SnowflakeGift

# 485
  • София
Русалката пак избухна Laughing

И, между другото, възмУтена съм как никой не ми вярва, че Козуначко е терминатор. По всеобщо мнение ние с мъжа ми сме трошели мебелите и сме хвърляли обвинения по детето, защото то не може да си каже, нали, понеже още не говори. Добре де, айде за дивана, иди-доди, може по-бурничко да сме се радвали един на друг, мога да си го представя...донякъде, ама защо ще чупим телевизорите, а, а, А?!

# 486
  • София
Скрит текст:
Не, въобще не съм съгласна,
в размисъл ме Марулета тласна
в таз' зимна вечер с новината
как щерката й твърдо смята
брак скоро с прителя да сключи,
с моминството си да приключи..
Не ме разбирайте накриво,
нека да им е "Горчиво!",
Нека бъдат все щастливи,
успешни, здрави, работливи!
Цял живот да се обичат,
до сетни дни да се привличат!
Защо ме новината "стресна",
защо останах безсловесна?
Направих просто бързи сметки,
размърдах сивите си клетки,
връстничка й е мойта щерка- 
да спретна аз една проверка
какво й се върти в главата,
какво планува или смята..
Щом някой ден рече за брак,
хващам аз експресен влак,
за Варна мигом заминавам,
с Емилова се запознавам -
каквото може да направи,
от сто кила да ме избави..
Имам множко аз на склад,
та дори с лечебен глад
нуждая се от много време,
преди сватбар да ме заснеме..
Дъще, ако ме четеш,
вярвам , ще ме разбереш.
Много, моля те , не бързай,
със срокове не ме обвързвай..
Трудна ще е таз задача,
доста дълго ще я влача..
Айде сега смях за моя сметка... Wink Да не е все за чужда все пак!

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 07:19 от пенсионирана русалка

# 487
  • В светлината на слънцето
Хората казват, че палавите деца ставали кротки хора и обратното.

Да бе, да! Надявай се!

# 488
  • София
Русалкееее! Що тъй твърдях, че поезията не ми е любимото четиво! Знам защо, не съм те била чела достатъчно! Сутрешното кафе, с твои стихове гарнирано, е необходимо и достатъчно условие за ведър и успешен ден!
Да благодарим и на съфоръмките за постоянния мат'рял и вдъхновение!
Да не е само спам - вчера на РС чавето публично е порицано, че не може да скача на въже... Измъкнах аз едно старо въже, силиконово, с брояч, абе тежклата артилерия. Защо съм си го купувала, като щерка ми е още малка и скоро в рокля сватбарска няма да влизам (чук, чук, дано), никой не знае, но го връчих тържествено на набора, да се упражнява. Уточнихме и мястото на упражненията - в гаража! Оставя вратата недозатворена, да има 50см от пода, да влиза въздух и там да скача, че ако се разскача в неговата стая има сериозно опасност да пропадне на долния етаж... щото ако 15кг динамично натоварване са достатъчно за един диван...то 80кг за една бетонна плоча колко да са...

# 489
Добре де, айде за дивана, иди-доди, може по-бурничко да сме се радвали един на друг, мога да си го представя...донякъде, ама защо ще чупим телевизорите, а, а, А?!

Защото искате по-голям и по-нов модел Joy
Нищо не може да ме убеди, че Козуначко е виновен Sunglasses

# 490
    Русалкеее,гоУЕма си!И много специална се почувствах,благодаря!
   Щеркинса е набор 98,принципно е малка за сватби.Но тя живее с момъка от 3,а са гаджета от 5 г.Както съм казвала,финансово е независима от нас,ние нямаме против да се женят,така че "Щом се обичат младите,да се вземат!"
    Белинда,направо си го представих Сладурчо как пробива плата на дивана.Наборът като малък чоплеше с пръстче изолацията на стената.
    И аз смятам този уикенд да украсяваме.Аз не обичам коледните празници.Но все пак ще трябва да създам атмосфера у дома.

# 491
sanaka,
Учителката по математика е под всякаква критика. Вдига деца да обясняват задачите. Пуснах писмо до Директорката, направо ме отсвири. И сега се чудя, дали да пускам до Инспектората.
Ако детето изтърве материалът сега, няма наваксване. Много трудно намерих учител, никой не иска да се занимава с осмокласници.

# 492
Липсваше ми форумската духовитост😉. Наборката се справя с МАТ за сега да кажа отлично, ще видим по на там как ще е. Днес съм на родителска среща и ще разбера повече и за другите предмети 😉.

# 493
  • София

Да се "похваля" тогава - има 2 по математика. Първата откакто е ученик! Вчера много се бях ядосала, но ми мина вече.

Цитат
Това при Маздрашка ли? Smirk

Точно при нея. Днес таткото ще ходи да се черви на родителската.

# 494
  • В светлината на слънцето
В силно невръстна възраст, наборката си изгриза дървеното легло. Ама буквално. Като заек.

Общи условия

Активация на акаунт