Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 108
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Сериозно?! Ама че странно! На коя платформа това?
Ние сме на Школо, ей сега тъкмо влизах, че ми изпратиха мейл за нова оценка. Ами - при мен е все едно екселски файл с два шийта - избираш от менюто единия - отварят ти се всички опции за него, избираш другия - съвсем друга картинка. Сега вече баткото не излиза, де, но миналата година така беше.

# 556
  • София
Да, Биби на Школо, каза че девойките излизат на едно, независимо, че едната има предмет, който другата не изучава и обратно.

PS: Санака,
Скрит текст:
за да не спамим в темата на Дидева, заради теб си сменям аватара. Joy
Сутринта, сума ти време четох, да видя, какво компетентно мнение съм дала, нали спя още...
Накрая се върнах, пак до твоя пост, за да разбера, че цитата не мой. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 14:47 от Слънчевата

# 557
  • София
Тамън тръгнах да питам, дали в моя чест си сменила аватара и ти дописа PS. JoyJoyJoy E, много специална се почувствах! Hug Ама пак е жълто и не е сигурно, че ще помогне. Joy

# 558
  • В светлината на слънцето
Помня, че имаше нещо. Вярно, че биби се оплакваше, че излизат с усреднен резултат. На школо е ел. дневник и забележки нямам никакви. Девойката и преди беше към школо (в предното училище) и само почаках ден-два, докато нещо пренастроят, за да ми излиза не само предното, а вече и новото й училище. Ще видя как ще ми се появи той. Дано няма преплитане, че много хубаво водят дневника и всичко се описва на мига: уроци, преподаден материал, предстоящи изпитвания, похвали, забележки, оценки, статистики. В предното бе леко лежерно положението. Сега може и да са го променили, че нали и те минаха само на ел. вариант, но по нейно време беше един пише, друг се сеща да нанесе оценки чак след като е минало НВО и класиране. А брат й идва от училище без ел.дневник, само с хартиен, така че тепърва ще го вписват. Дано няма объркване.

# 559
  • София
Замръзналото слънце Flushed
Скрит текст:
Снимката е на слънце, ама друго Wink
Зимно, тематично, FROZEN SUNSHINE Grinning
4. FROZEN SUNSHINE VODKA WITH THYME (OR BASIL)

Like a frozen slushie version of the sun itself, this Frozen Sunshine Vodka with Thyme cocktail is a beautiful poolside quaff on a hot summer day. Brimming with citrus and pineapple and bubbles to boot, this is a new pool party favorite.

Ingredients:

4 cups water
    1/2 cup granulated sugar
    Juice of 1 fresh lemon
    Juice of 1 fresh orange
    3 cups fresh pineapple juice
    1 cups fresh grapefruit juice
    2 cups Limonata, plus extra for topping drinks
    2 1/2 cups vodka

Instructions:

Make a simple syrup by bringing the water to a boil in a medium-size saucepan and stirring in the sugar until it's completely dissolved.

Pour the simple syrup into a large container and leave to cool to room temperature. When cooled, stir in the rest of the ingredients.

Freeze the contents of the container for at least 24 hours. When ready to serve, scoop desired amount into each glass. Top with top with additional Limonata.

# 560
  • София
С такъв никулденски махмурлук се боря, че ще взема да го пробвам. Нали казват, че "клин клин избива"...

# 561
  • София
Жулни една биричка, викам аз. Да се хидратираш Heart Eyes

# 562
  • София
И след като и дадох вариантите за есе на Санака /за гнева, за избора и за дълга/ да се поподготви им се  е паднала темата за славата Joy.

Основният избор в Илиада е избора на Ахил - между дълъг, спокоен, но безславен живот и преждевременна смърт, осигуряваща вечна слава /славна смърт/. Така едно есе за избора, с изместване на акцента и леки промени, лесно може да се превърне в есе за славата. Отделен въпрос е дали имат необходимия опит, за да се сетят за това и да го направят.

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 15:56 от sanaka

# 563
  • София
Леле, щом това успя да го измислиш с махмурлук, представям си каква резачка си на трезво Open Mouth Joy

# 564
Санака се беше подготвяла за есе  Mr. Green

# 565
Еее,раздвижихте се,това ми харесва.
   Вижте сега-ние тези момчета не ги дондуркаме,напротив.Те са крале и ние се отнасяме към тях подобаващо!
  Много обичам да си го глезкам на майка момчето.В неделя сутрин закуската е в леглото,все нещичко да му направя вкусно,да му помогна.
    В смисъла ,който обсъждате по-напред,изобщо не дондуркам.Няма шанс да му смеля информацията,да му я поднеса.Нито имам желание,нито нерви да се занимавам с уроци.Снощи ме моли да му помогна за есе по философия,по мисъл на Фройд за комплексите.Ние имаме гости,на ММ брат му и съпругата са дошли от Варна за 4 дни,ние с браточката сме се заиграли с една украинска водка,аз ще се занимавам с Фройд.Питам го кога му е дадено заданието-миналата седмица.Е,ти къде дрема една седмица?!Не стига ,че не му помогнах,ами има предупреждение,че ако се издъни с оценката,лошо му се пише.тази сутрин щерката ми пише рано-рано,преди работа"Как може да си толкова гадна с детето,не му помагаш,добре,че не бях заспала,направихме есето."
    Значи,тя природата си ги дондурка,дет се  вика Вселената работи за тях.Ако не е мама,ще е кака,ако не е кака,ще е гаджето/жената.А мойта свекърва все ми викаше,като родих Принца  "Вале,маме,момче и пуйче най-трудно се гледат".

# 566
  • София
Хахахаха, ний с трите пуйчета кво да кажем 🤣 Какъв късмет 😍

# 567
Хахахаха, ний с трите пуйчета кво да кажем 🤣 Какъв късмет 😍

Троен Hug

# 568
Оф, аз толкова години не съм помагала грам на големия, но сега борещ се с този немски и липса на време, как да не го съжали човек след такъв СМС:

# 569
  • София
Оххх, марулета! 🤣🤣
Сега и аз да си призная,  нося в събота закуска в леглото. Ама и да не беше момче, пак щях да го правя. Едно време, мама ме глезеше така, веднъж седмично. Много обичаааххххх. И той сега обича. Закуска, сокче, тв.... Къщата до обяд е сънена, но е едно такова, обичливо, топло, миришещо на кафеее! Ммм....

Общи условия

Активация на акаунт