Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 027
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 810
  ИСКАМ ПРОЛЕТ,ДА Е МНОГО ПРОЛЕТ,
ДА ЦЪФТЯТ ЦВЕТЯ,ДА УХАЕ НА ТРЕВА,
ДА МЕ БУДЯТ ПТИЧКИТЕ ОТ ОТСРЕЩНАТА ГОРА.
     Класния по физическо кефи-ред и дисциплина,това им трябва на хлапетата.
 Нашичкият беше на РД в събота,на една вила,без преспиване.Тя е в рамките на града де.Тръгвайки,казвам най-късно в 23.00 да е в нас.Великодушно казвам този час,защото има родители,сами са,не е заведение,няма шанс да се изнижат някъде на друго място.ММ каза,че съм задръстена.След тихичко,съскащо проведен семеен спор,той казва-когато си тръгнат другите.И пубера щастлив,щастлив,баща му е на негова страна.Да де,ама мойто сРъце не трае и изпращайки го давам нов ориентир-нааай -късно  00.30,телефона в състояние,което позволява във всеки момент връзка/ да няма после не чух,беше на без звук,без батерия и др.алабализми/,нета на тел включен /за кво плащам извънземни мегабайти всеки месец?/.Това си представете така-той се обува,толкова напръскан с парфюм,че аз от време на време се задавям от миризми,изобщо не ме слуша,излиза от двора,а аз продължавам да си меля,подтичвайки след него.А той-вид на тотален игнор,в ушите му звучат само думите на доброто ченге-когато си тръгнат другите.
    Начииии,като си влязох вътре,като го почнах моичкия-как може,само на 14г е,кви са тия работи,той сега ще легне и ще спи,а аз от нерви ще изчистя шкафовете в кухнята,ще измия едната баня,ще изгладя,ще звънна пет пъти на щерката,да ме успокои,че има връзка с брат си.
    Добре,че ММ е мъдър и търпелив човек-извади една бутилка бърбън,наля ми,пусна готин филм на компа,седна до мен,абе обезоръжи ме.
  Цъфна младежът в 00.20ч,изпратил с такси една от девойките,не миришеше  на алкохол,легна си бързо.На другия ден разбрах,че си е писал със сестра си,че е готин купон-имало игри,танцували.Даже клипове й пращал.
    И като за финал-БЛАГОДАРЯ НА РУСАЛКАТА-помогна ми с текста за поканите,мацката в агенцията много го е харесала,защото е различен от клишетата в нета,предложила е вариант,в който да се отпечата целият текст,без съкращения,утре чакаме мострата !

# 811
  • Бургас
И моят мина класното по немски миналата седмица, ще видим какво го е надробил. 2 денах3 часа е било. Съчинения, четене с разбиране, преводи, граматики, отговор на въпроси по прочетен на момента текст и не запомних още какви неща. Това не пречеше в петък пак да имат контролен тест. Абе няма отпускане. По математика имаха класно, май се е изложил. Съвсем я е оставил тази математика, не решава изобщо, нямал време. Ама за игрите на тел. и плейстейшъна има време, но не моа да се боря вече. Имаше голяма драма с брат си. Подари им леля им плейстейшън+ абонамент за 1 година. Големия го вкара на неговия акаунт и малкия не може да го ползва. А пишеше, че на 1 конзола може всички акаунти да го ползват. Явно не знаят как. Та платих за 1 месец и на малкия да е мирно малко в нас, пък после ще видим.
Здравей, не съм активна в темата, но я чета защото и моя син е 8 клас))) За плейстейшън акаунта мога да ти кажа как да го направите абонамента да важи за двата акаунта. Трябва този на който сте купили абонамента да се маркира като primary account , това е в настройките на акаунта и след това онлайна ще важи за двата акаунта на конзолата ви))

# 812
  • София
      Начииии,като си влязох вътре,като го почнах моичкия-как може,само на 14г е,кви са тия работи,той сега ще легне и ще спи,а аз от нерви ще изчистя шкафовете в кухнята,ще измия едната баня,ще изгладя,...

Следващия път, когато отиде на купон, ела у нас. JoyJoyJoy

# 813
      Начииии,като си влязох вътре,като го почнах моичкия-как може,само на 14г е,кви са тия работи,той сега ще легне и ще спи,а аз от нерви ще изчистя шкафовете в кухнята,ще измия едната баня,ще изгладя,...

Доообре!

# 814
  • София

Ама и бърбън да носи, нали ? Innocent
Току що школото ме информира, че и двете имат 6-ци по ФВС, ма то друго щеше да е срамота - първа и трета на републиканското по скуош, а не могат да вържат 6 по ФВС. Треньорите им щяха да ги спукат. Trollface

# 815
  • София
Мен пък школото ме информира, че трябвало да си плащам за статистики след 21.01. Ще пропусна статистиките. Ще си гледам в моята си паничка.

# 816
  • София
А, верно Яна, това беше нещо, което исках да кажа!
Не заради парите, а заради безсмислието на тези статистики. Така и не проумях, джанъм, каква информация ми носят, ако моето дете има 4ки по рисуване, пеене, физическо и философия, а някой друг е с тези оценки по мат, бел, физика, ае, не.
Или обратното...
Виж, ако статистиката беше по отделни предмети, бих й отделила един поглед, но това в школо не е статистика, а пресмятане на средноаритметични...

# 817
Нашето училище пък приключи с школото,защото искали някаква сума за ползване.И директорката направила анкета между учителите,и те не искали ел.дневник,щото не им се занимава да нанасят оценки.И сега съм в информационно затъмнение.
   Днес са имали урок пред директорката,която е и учител по немски.Наборът е много доволен,че класната му е гласувала доверие и е изправен на дъската да прави презентацията.

# 818
Мен пък школото ме информира, че трябвало да си плащам за статистики след 21.01. Ще пропусна статистиките. Ще си гледам в моята си паничка.

Те не могат да оправят основните неща, тръгнали пари да искат. Съобщенията за нанесени оценки/отсъствия пристигат с по два-три дни закъснения. Статистиките, които всъщност са някакви стъкмистики, пише че се обновяват на 24 часа, но и това не е вярно. Отделно никаква информация не носят.
Да не говорим, че оценки не се нанасят. Това вече е от учителите, но напълно ги разбирам. Явно нямат условия, защото нашата класна е споделяла, че трябва да се прибере до вкъщи, за да нанесе оценките от личния компютър. Хубава работа, ама ...

# 819
  • София
Слънчева, има статистики по предмети, че и дори по отделни изпитвания по предметите /напр. класна работа, контролно, устно изпитване/ и точно тях трябва да плащаш, а не тази, която излиза на началната страница - по общ успех. Ако цъкнеш на "всички статистики", после отстрани можеш да избираш предмет, както и дали "всички оценки" или по отделни видове изпитвания. Така можеш да видиш как се позиционира твоето дете, напр. по математика като цяло, или на класната работа, на устни изпитвания и т.н.
При нас единствено учителката по БЕЛ внася оценки със закъснение /класното още не е нанесено/, но останалите са абсолютно точни.

# 820
Санака, при мен например не излизат.
На всички оценки излиза статистика за училището, за класа и за детето.
Но, когато ги пробвам по предмети, класно, контролно и т.н. не излизат. Или липсва информация за училището, или за класа, или пък има само нейния резултат.

# 821
  • София
Санака, това даже не съм го и разбрала. Предполагам, че говориш за настолната версия?

# 822
  • София
Добре де, имам въпрос. На класното по български, например, има седем шестици в класа. Аз се казвам Яна, имам шестица, това означава ли, че съм номер седем в статистиката на класното?

Не мисля, че ми трябват статистики. На този етап съм наясно как се развиват децата ми в училище.

# 823
  • София
Добре де, имам въпрос. На класното по български, например, има седем шестици в класа. Аз се казвам Яна, имам шестица, това означава ли, че съм номер седем в статистиката на класното?
Означава ! Angry
И аз виждам статистиката по предмети и само там не смесва двата класа и двете деца ,но 30 лв, на дете на година няма да им дам... засега.

# 824
Всяко училище и учител подхождат различно към платформата.
При малкия оценките били "ориентировъчни" - думи на класната. Ок той е трети клас.
За големия - ако няма как да задължат учителите да внасят и водят ел.  дневник смисъла се губи. Има 27 оценки, което е 1/3 от реалните. Три бр. Не извинение отсъствия, а го е нямало три дни. И няма кой и да влезе да ги извини. Една покана да присъствам на събитие-тест по география ....И куп просто хвърлени в пространството неща и т.н. НО имам 28 съобщения- честитките за това година в общия чат на 500 регистрирани потребители за училището на големия. Просто как да добият представа и аз не знам. Та и такса статистики - то едно с едно  се не връзва при нас статистиките оправиха. ..

Общи условия

Активация на акаунт