Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 030
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 795
Ехооооо,къде сте?
  Надявам се да няма болни!
  Срокът е към края си,при нас яко класни,изпитвания,есета по философия .Боже,погледнах учебника-далеч съм от мисълта,че на моят син пуберската глава разбира за какво иде реч,хеле пък да го  заинтригува.Питах го как се справя с материала,той каза,че госпожата ги кара да изказват свое мнение,да спорят аргументирано,не да зубрят теории.Отдъхнах си!И всъщност му харесвали часовете.За домашно имат да обсъдят три казуса.

# 796
Добре сме все още, но децата май се надяват на ваканция.
Вчера върнали контролно по Философия, 5.25, не  е много доволна, но този предмет ми е като музиката и Изобразително, нямам и понятие как ги оценяват. По биология, изобразително и история оформена.
По физическо за 6 трябва да можеш да направиш 76 коремни преси. Бях изумена!

# 797
  • Резерват "Северозапад"
По философия ще водят дебат - два отбора по пет човека, на тема: Съществува ли равенство на половете Mr. Green? Днес ще се събират отбора да си изготвят стратегията Grinning.

# 798
  • София
Защо изумена?

Миналата сряда класът на моята девойка покривал изискванията ( не знам какви са по норматив).

Първо 30 коремни преси, второ 15 лицеви опори, трето планк, после столче на стена, после още 50 коремни от друг вид и още, и още...

Моята не се оплаква. Два дни ходи и пъшка с мускулна треска, но беше доволна. Нека тренират, няма да се подпират в час.

# 799
  • Резерват "Северозапад"
Същата програма по физическо и при нас, обаче във вторник Wink...2-3 дена после мрънкаше от мускулна треска, но нищо им няма.

# 800
  • София
По физическо за 6 трябва да можеш да направиш 76 коремни преси. Бях изумена!
Eпа, тва и аз го мога ! Joy

# 801
  • София
Нищо ново под слънцето.
Мама се впряга, опитва се и него да впрегне, но го държи за малко. Joy (но не ми е смешно понякога, добре, че съседите са незаинтересовани, тъй като в противния случай ще трябва да чакам ДА ЗД)
Още съм в неизвестност за оценките за срока... Класното по математика предстои тази седмица... Там не е ясно точно какво се случва (разни версии - и от деца, и от родители), но се надявам на изясняване и подобряване Wink
Не знам какво е положението с болни в училищата им, само малката днес каза, че миналата седмица повече липсвали. Иначе пътуват с адския транспорт и засега вирусите ги заобикалят.... Дано.

# 802
И моят мина класното по немски миналата седмица, ще видим какво го е надробил. 2 денах3 часа е било. Съчинения, четене с разбиране, преводи, граматики, отговор на въпроси по прочетен на момента текст и не запомних още какви неща. Това не пречеше в петък пак да имат контролен тест. Абе няма отпускане. По математика имаха класно, май се е изложил. Съвсем я е оставил тази математика, не решава изобщо, нямал време. Ама за игрите на тел. и плейстейшъна има време, но не моа да се боря вече. Имаше голяма драма с брат си. Подари им леля им плейстейшън+ абонамент за 1 година. Големия го вкара на неговия акаунт и малкия не може да го ползва. А пишеше, че на 1 конзола може всички акаунти да го ползват. Явно не знаят как. Та платих за 1 месец и на малкия да е мирно малко в нас, пък после ще видим.

# 803
  • София
Я, Марулетка си сложила аватар! За пролет, гледам, се е размечтала. Wink

При нас учителката по физическо им къса шортите. Имат повече оценки, отколкото по БЕЛ. Девойката кърти с четири 6-цити. Там най-малко се притеснявам за срочна оценка. Joy
Дебати правят по БЕЛ. Миналата седмица имаше съд над Антигона, разпределени по отбори - обвинение, защита, съд и самата Антигона. Дръпнала е впечатляваща защитна теза и има 6. Да видим дали ще стигне, за да поправи щетите от четворката на класното /въпросното есе по Илиада, за което бях познала 2 от трите теми и единствената причина да не е 6, е мързелът Smirk /.
Класното по испански беше вчера /последното/ и чакаме резултат.

# 804
  • София
Нашият класен е физкултурник.
Няма за какво да си говорим днес в ЧК, на пиаца; имаш провинения-падни за 50!; преписал си проекта по ........ - 10 обиколки, 100 лицеви и не знам какво още... Joy
Не се е оплакал, само споделя! А и смее ли?

# 805
  • София
Нашият класен е физкултурник.
Няма за какво да си говорим днес в ЧК, на пиаца; имаш провинения-падни за 50!; преписал си проекта по ........ - 10 обиколки, 100 лицеви и не знам какво още... Joy
Не се е оплакал, само споделя! А и смее ли?

Велико! Joy JoyJoy Какво е наказанието за неизвинени отсъствия? "Спринт - от мен до другото дърво"? Joy

# 806
  • София
За неизвинено не съм чула. Имаха наказание за прескачане на ограда, в междучасие. Клекове и обиколки х10, не знам точно колко... Прибра се без крака. Каза, че било неочаквано тежка комбинация. Не съм чула да са прескачали втори път.

# 807
  • София
При нас се очертава само по физическо петица. И моята ме изуми, като каза, че щяла да моли да я изпитват, защото, забележете, при над 5.50 стипендията е 22лв, при 6 е 50лв....направо не знам как и дойде на акъла, че може да каже това на учител.

# 808
  • София
Слънчева, направо му станах фен на вашия класен. Joy

Нова тема няма ли да правим? /под "правим", имам предвид да направите Joy /

# 809
  • София
Болна за сега съм само аз. Мъжете вкъщи се държат. Наборът има големи надежди за грипна ваканция и все пресмята колко деца трябва да отсъстват, за да я обявят.Grinning
А предизвикателствата с ФВС и нас не ни отминават. След вчерашното класно по испански, очаквах отзиви и питам: "Как беше днес?" Получавам отговор: "Успях да си вдигна с една единица оценката на въже." Той човекът се вълнува от физическото и че на скачане на въже първият път има четворка. Голям смях, предложих му да започваме да се учим с бухалките, обръча и лентата, че не се знае вторият срок какво ще им поднесе JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт