Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 946
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Някой май ме предизвика,
никнейм-а ми на глас извика,
за рими нови ме подкани,
лежерно в темата втъкани.
И аз нали съм услужлива,
дружка ваша закачлива,
ръкави на мига запретнах
и следните слова ви спретнах.
Децата бързо похвалете,
критиките намалете –
я какви са сладки всички,
умни, учещи, добрички.
На олимпиади се класират,
медалите с размах обират.
Отлично срока те приключват,
за кратко на режим превключват,
във който здраво мързелуват
и на компютъра будуват.
Младеж пък готви здравословно,
споделя с мама тъй жаловно
порасналият малчуган,
че иска оребрен тиган.
И скоро щом настъпи време,
стипендия тоз кулинар да вземе,
тигана мигом ще си купи,
готварска шапка ще нахлупи,
нещо вкусничко ще спретне,
девойка ще почерпи сетне.
Коя по-точно ще намаже,
 времето ще ни покаже.
Сузанината олимпийка
не знам дали е мераклийка.
Имаме една туристка,
да си хапне май й стиска,
калории ще изгори,
връх Ком когато покори,
щом тропне и едно хорце,
всичко ще е пей сърце.
Друга щом заима дерт,
се превръща в много серт.
На немски двамата ще спорят,
различията ще преборят.
Така ще стигнем до интрига,
Марулетин сал не стига.
Пусто много са девойки,
всички чудни песнопойки.
Белинда нека да се трогне
и да вземе да помогне.
На своя псевдомързелан
да купи тя един тиган.
И той девойки да омайва,
с манджите си да ги смайва.
Стипендия щом догодина вземе,
тоз разход той ще си поеме.
Затуй, Белинда, се не стискай,
младежа много не притискай.

# 1 021
  • В светлината на слънцето
Русалкеееее, фен съм ти! Heart

# 1 022
  • София
Хахаха, ще се купува тиган Joy Русалке Heart Eyes

# 1 023
Да се включа и аз в наддаването, но май освен с ум и красота с друго галена Богданка не може да блесне, а и доскоро добро сърце, но вече не съм толкова сигурна.  Домакински умения клонящи към 0, готварски малко по големи от домакинските.
Иначе за срока мисля без петици се очертават нещата. Олимпиадите 2 от 3, математика и химия продължаваме, по БЕЛ, положението беше "важното е да сме живи и здрави". Немския -шестици има, но продължава да не го харесва особено. Грипната ваканция явно е за почивка и лутане.

П.С. Два оребрени тигана, касерола и уок ДАВАМ

# 1 024
Русалке,наша поетеса,
на словата ти принцеса,
няма друга като теб
из форумния свЕт.
Със теб денят ми се усмихна,
мързелът си ще подтисна,
ще трябва да се бачка,
че за тоз младеж си трябва пачка!

Е,много  ви се кефя,на вас,на темата,на включванията,че то само драми,черни новини,мрънканици,АМАН!

# 1 025
  • София
Надничам и аз в любимия набор, толкова сте готини, че нямате равни Simple Smile
Ама сега с тоя тиган взехте да ме съмнявате, като се юрнаха всички. Да не би да ви трябва за “хокане”, а не за готвене? 🤣 Да не подгоните после зарад мързел и оценки, младежи и девойки с тигани по главата ?😂

# 1 026
  • София, Младост
Русалка, Марулета, евала!
И аз една Богданка предлагам, ама май много навалица при младежите се заформи. Като чета май я слагат в малкия си джоб с домакинските си и готварски умения. Иначе е спортистка и кънките най-много я влекат. Оценки срочни още не знам със сигурност-не са нанасени в бележника, а електронен дневник нямаме (1АЕГ).

# 1 027
  • София
Тъкмо си викам, ще вадя пуканките и започвам залаганията, че напоследък гледам са модерни из форума, и тя Русалката даде решение. Joy
Лу, с тоя немски удари конкуренцията под кръста. Само Биби остава в надпреварата! Joy
За изпадналите от надпреварата, ще дам алтернатива, но не съм готова с достойнствата. Все още съм на точка 1. Големи маслинови очи! Joy
Белинде, давай го твоят момък.

# 1 028
ММ много ме иронизира,когато става въпрос за децата ни.Моята дъщеря е Богданка на Богданките.Всичко може и знае да прави относно домакинстване и къщната работа,но се глези.Защото има кой да я глези, и все още  й минават номерата.И аз все казвам Дай Боже цял живот да си е така,няма да се озорва на мама принцесата!Ми тя е създадена само да си хубавее!
   Обаче стане ли въпрос за на мама момчето,се заричам,че ако си вземе някоя фльорца,дето само ще си хубавее,лично аз ще помета двора с нея.Щото нали се сещате,че на майка златното синче ще живее при мама си,да го наглежда.

Всичко това ,надявам се,че схващате ,е в кръга на майтапа.

# 1 029
  • София
Марулета се стресна от опашката и реши да я поразчисти ( плаши ни, демек).

За юнака на Слънчева да кажа, че е много наш човек. Достойнства има много, но... Който се запъти натам, ще минава на кастинг през моята щерка, тя му се води нещо като доверено лице. И аз в сферата на майтапа.

Русалке, шапка ти свалям! Благодарности за бързата реакция!

Може ли да сверим инфо с майките-кокежки, моля! Областен кръг по математика за събота си е при нас в Бузема, правилно ли е схванала девойката?

# 1 030
Марулетка,  майтап, майтап, колко да е майтап...
Но можеш да си сигурна, че май доста хора в темата добре ще те разберем и подкрепим, на същия огън се печем, хем тъщи, хем свекърви ще бъдем живот и здраве. Така да се каже разбираме ги и двете гледни точки.

Янче, да, при нас си е.

# 1 031
  • София
Лу, с тоя немски удари конкуренцията под кръста. Само Биби остава в надпреварата! Joy
Аааа, аз и други достойнства мога да извадя, ама викам нека да е fair play.
Само лекинко ще вметна, че моите са наполовина от резерват Северозапад по бащина линия ... InnocentInnocentInnocent
С Белиндиния също имат дълга история - заедно сме им бърсали з@дниците в един х-л на Албена преди тричетринаесе години.
Мога и да продължавам, ама да не спамя и срамя децата, че с други форумски младежи имат и по прЕсна история.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 11:11 от bibi

# 1 032
  • София
Биби, какво му е на Северозапада?

# 1 033
  • София
Биби, какво му е на Северозапада?
Нищо му няма - като предимство го изтъквам. Flowers Hibiscus

# 1 034
Да бе предимство......./имаш значи къде да преспиш ако се наложи, докато НИЕ, твърдо няма къде да спим там и ще сме само на кратки гостувания/

Общи условия

Активация на акаунт