Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 940
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Лу, давай я рибата.
Ще я търпи и ще й знае кривините, свикнал е от майка си! Joy
Аз и сна'ата ще философстваме на теми "защо земята е кръгла?", а той ще се грижи за земните работи. Nerd

# 1 051
Само преди 3-4 страници недоволствахме от децата,а я глей сега как ги хвалим-готвят,чистят,спортисти,четат,говорят 1 чужд език минимум.
   Браво на нас,добре се справяме с поколението!

# 1 052
  • В светлината на слънцето
Слънчевата, айде, стиснахме си ръцете. Има сделка. Blush

# 1 053
  • Варна
Ехе, каква готина дискусия сте спретнали, а аз си тровя душата с новите глупости на НАП относно касовите апарати. Ако ще пускаме в обръщение, да пускам и моя младеж - хубавец, ама никак не му се е налагало нито да готви, нито да чисти. Чакаме оправна девойка, дето ще го глези (разбирай, слугува Simple Smile ), а пък той ще я обича безрезервно 😁. Ако има такива, да пращат оферти 😁😂🤣.

# 1 054
  • София
,а я глей сега как ги хвалим....

Аа, не знам, аз си мълча...С таквиз умеятни и имотни не можем да се съревноваваме. Че и очите - очи кат' очи  Joy Ако някои ги поискат -  халал да са им! Satisfied

# 1 055
Белинда,ти си скрита лимонка.Криеш го младежа,а сигурно е някой хубавец,умник.
   Моя Убавец,си купил билет за София,отиване и връщане,щото е по-евтино.Уговорил се със систъра си,ама нас не е питал може  или  не.
   Идва при мен на работа и ми носи в една кутия палачинки и се мазни   "Мадър,знам,че в твое лице винаги намирам подкрепа" .Питал баща си по тел.,той му казал Е,майка ти каквото каже.
    Та ще е софиянче от утре до понеделник.А аз така се надявах да ми обърне местенцето за салатките.....,че го дават хубаво време.
   Мадър май сама ще си копа.

# 1 056
  • София
Темата заприлича на турски сериал. Joy То не бяха тигани, не бе чеиз, не бе чудо! Че и онлайн сделки се сключват. Дано не четат от Комисията за финансов надзор.

Лулу, ти да не си в рекламния бизнес? Wink Не е истина каква презентация спретна! Евала! Чакай и аз да пробвам, че като скромнича, току виж сте решили, че девойката за нищо не става. Ей на - Слънчевата вече спазари младежа. Един от окатите отпадна. Joy
Значи, за умна, хубава и стройна е ясно. Говори английски и испански, като последният още е в начален стадий, но доде стане време за женене - ще е перфектна. Рисува, не пее, но има желание Laughing, свири малко на пиано и започва уроци по китара. Не е силна в писането /повече в говоренето/, но по математика няма грешка. В спорта е бог! Текущ среден успех 6,00 Laughing , капитан на училищните отбори, от 17 гола в мач - 13 са нейни Bowtie /Мандаринка, страшна е на скачане на въже! Може да помогне на младежа./
Много е оправна, много. Отговорна, е малко е разсеяна в последно време, но това е от възрастта - до сватбата ще мине. Joy Грижовна, дет' се вика - отгледа брат си, а по почивки и всички по-малки деца на приятели обгрижваше. Ще стане страхотна майка. Wink Леко чепат характер /като всеки Водолей/, но пък, пак като всеки Водолей, сърце и душа дава за приятелите.
Къща в Копривщица нямаме /виж, тук завидях/, но има време да поправим този минус. Имаме място на Юндола и място в Българево, отгоре на скалите - направо е като от реклама на уиски. Ще взема да ги застроя, ако това ще ме направи по-конкурентоспособна. Joy Аз към Марулетиния съм се загледала, че освен изброените качества, ще има и къде да ходят внуците през лятото. Аз имам дълбока травма от детството, че нямах село. Лятото всички отиваха "на село" /под което се разбираше всяко населено място извън София/, а аз - на площадката пред блока с още няколко несретника. Frowning1 Затова, като пораснах, отидох да живея на село, ама те взеха, че направиха Драгалевци част от София. Joy
Отплеснах се! Да продължа за девойката: А как ще случи зетя на сватовееее! Joy Умни, готини, разбрани, с чувство за хумор, бохеми. А и с едни важни професии. Човек и добре да живее - все някога опира, я до доктор, я до адвокат. Обикновено и до двамата. Joy

# 1 057
  • София
А и с едни важни професии. Човек и добре да живее - все някога опира, я до доктор, я до адвокат. Обикновено и до двамата. Joy
По тоя повод: Мъж ми от 7-8 г е сервизен меринджей за 2 държави на известна марка. И кат го погнаха то роднини, то близки и далечни приятели, то знайни и незнайни познати, то от най-старото у-ще на каките  - страшна работа. Та кат смениха у-щето и малката тръгна на у-ще им викаше: Ако питат къде работи тати, казвате: В ЧИСТОТАТА !  

# 1 058
E, останах без зет сега, кат толкоз много работя!
Добре, че е русалка, та да съм в час, какво се предлага на пазара в бг-мама.
Аз съм  две девойки и то какви само, Санака, малката е една русокоска, също фенка на хип хопа. Имаме съвпадение.
Голямата, който я вземе, с Господ е закусвал- красива, умна, талантлива.....тук имаме изискване, мъжа трябва да обича кучета и котки, ако има свое, има предимство:)
Хахахаха, добре завъртяхме сватосването:)

# 1 059
  • София
Санака, това със селото е голям пропуск за много деца Joy

Дълго време това коза, овца не много ясно каква е разликата, за разни други твари да не говорим. (слон, жираф, и т.н. се зная) Joy
Наборът крещи един ден (около 4 годишен, на вилата, но то пак в цивилизацията): "Мамо, тате, елате, видях малък крокодил"
Скрит текст:
гущерче  

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 17:30 от Desem

# 1 060
   Моят син,като беше малък,всеки петък си вземаше възглавницата и слизаше на първия етаж на къщата,където живееха лелята и вуйчото на съпруга ми.Казваше,че отива на село,при баба/той си ги възприемаше за баба и дядо/.
   Сега се шири сам на втория етаж,а ние с ММ на първия.Мрънка,да продадем къщата и да купим апартамент в центъра,че много пари дава за такси./сещате се сигурно,че са от неговите джобни/.
  Софиянки,оглеждайте се,най-вероятно в МОЛ Сердика или на някой картинг ще го заведе кака му.Като видите една принцеса ,а до нея най-личния момък на всички времена,моите са.Satisfied  

И малки крокодилчета си имаме,и паяжин/разбирай паяк/ и един мух/муха/.

# 1 061
  • В светлината на слънцето
Санака, не съм в рекламния бизнес точно, но се доближавам - в издателския съм. Grinning
Така като гледам почти спазарихме децата, ми да вземем дружно да се напием освен. Joy

# 1 062
  • София
А моят, малкият, беше на 3-4 години, когато за пръв път видя трамвай отблизо. Joy Преди това, само от колата ги беше виждал и явно не са му направили впечатление. И като изтрака този трамвай, минавайки покрай нас на Графа, подскочи - "Какво беше това?!!" Но не прескачаше релсите, де. Вероятно е бил твърде малък, за да му дойде на акъла, че може да го хване ток. Joy

Лулу, ние се напиваме дружно още от юни. Joy

# 1 063
  • София
В Клюкарника има една много приятна тема, На майка ти гаджетата. Представям си, един ден как внуците споделят в нея: а пък баба ми е обещала майка ми/баща ми във форума, за един тиган/къща/очи...  Joy

# 1 064
Момичета пълните ми душата  Hug
Мойто гардже е висок момък пъстри очи, готви поназнайва. Отгледа брат си сега бебка доста гледа.
А и кученца бол раждат ни се по три четири котила  лятото и ги раздава набора 😀 тези са от последните
Скрит текст:
Чиракува при тати, а лятото е зеленчукопроизводител  😀

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 18:28 от janakrasi

Общи условия

Активация на акаунт