"Старт в кариерата" 2019

• 41 683
  • 376
  •   1
Отговори
# 180
Скоро някой почна ли или ни оставиха за началото на Март?
Аз все още чакам, да се надявам да е началото на Март, че чакането ми се изчерпва. При всяко питане, отговорът е един и същ “Все още чакаме да ни изпратят договора!” 🙄

# 181
Здравейте! Имам следния въпрос - стажът в правен отдел зачита ли се за юридически стаж? Чувам и чета различни становища. Ако някой е запознат, ще се радвам да сподели. Благодаря Ви! Simple Smile
Зависи какъв е стражът. Ако говорите за Старт в кариерата се зачита, защото не е стаж, ние си работим там, това че сме по програма няма никакво значение.

# 182
По всяко време можеш да напуснеш,без особено много условия,просто говори с този който те назначи.

Доколкото се поинтересувах ми трябва договор от друг работодател. Защото преди години е имало много отказали се от програмата и са добавили някои условия, като едното е това за да се откажа ми трябва друга работа, смяна на адрес и т.н. Общо взето не съм могла да кажа не искам и да си тръгна, което е много тъпо.

# 183
По всяко време можеш да напуснеш,без особено много условия,просто говори с този който те назначи.

Доколкото се поинтересувах ми трябва договор от друг работодател. Защото преди години е имало много отказали се от програмата и са добавили някои условия, като едното е това за да се откажа ми трябва друга работа, смяна на адрес и т.н. Общо взето не съм могла да кажа не искам и да си тръгна, което е много тъпо.
Мен ме оставиха за март и се надявам наистина да е март месец..

# 184
За моя радост днес ми се обадиха и от понеделник започвам. Както казват “най-после” 🤣

# 185
За моя радост днес ми се обадиха и от понеделник започвам. Както казват “най-после” 🤣
Къде започваш? Честито!

# 186
Здравейте! Имам следния въпрос - стажът в правен отдел зачита ли се за юридически стаж? Чувам и чета различни становища. Ако някой е запознат, ще се радвам да сподели. Благодаря Ви! Simple Smile
Зависи какъв е стражът. Ако говорите за Старт в кариерата се зачита, защото не е стаж, ние си работим там, това че сме по програма няма никакво значение.

Въпросът не е в това, че е програма, а че длъжността е "младши експерт", а не юрист/юрисконсулт. Според моя работодател, за тази длъжност не се зачита. Нищо, че е правен отдел..и не знам..

# 187

Въпросът не е в това, че е програма, а че длъжността е "младши експерт", а не юрист/юрисконсулт. Според моя работодател, за тази длъжност не се зачита. Нищо, че е правен отдел..и не знам..
За юридически стаж, може би няма да се зачете, а и зависи къде искате да се зачита.

# 188
Несе зачита за юридически стаж. Вярно, че вършим работа като за юристконсулт, обаче по документи сме експерти.

# 189
Някак неусетно съм успял да пропусна датата за подпис на 22.02.
Дали ще е проблем,като отида утре (25.02)?

# 190
Някак неусетно съм успял да пропусна датата за подпис на 22.02.
Дали ще е проблем,като отида утре (25.02)?

Зависи от служителите в бюрото, при мен не е имало проблем

# 191
Здравейте! Започнах работа чрез една програма от Бюрото по труда за младежка заетост, за моя радост разбрах, че съм бременна. Договорът е сключен за 6 месеца ( изтича след 4), след което ако остана на работа Бюрото продължава да ми плаща част от осигуровките за още 6 месеца. Въпросът ми е дали ще мога да изляза в болничен още другият месец и дали ще мога да взимам майчинство живот и здраве. Как стоят нещата?

# 192
Здравейте! Започнах работа чрез една програма от Бюрото по труда за младежка заетост, за моя радост разбрах, че съм бременна. Договорът е сключен за 6 месеца ( изтича след 4), след което ако остана на работа Бюрото продължава да ми плаща част от осигуровките за още 6 месеца. Въпросът ми е дали ще мога да изляза в болничен още другият месец и дали ще мога да взимам майчинство живот и здраве. Как стоят нещата?
Здравейте,аз също съм по програма със срочен тд,но щом договора е със срок след  изтичането му се прекратява.Така че съм намерила фирма, в която да бъда назначена фиктивно и да си изкарам майчинството.

# 193
Здравейте, хора! Как сте? Нека тези от Вас, които са започнали вече да споделят как е работата, харесва ли Ви?
Аз също ще се включа след първи март!
Успешен ден!

# 194
Аз започнах на 11 февруари, в община съм, много ми харесва, колегите са супер и научавам доста неща. 😊

Общи условия

Активация на акаунт