Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 513
  • 880
  •   1
Отговори
# 555
  • София

По принцип хора с такъв тип сензитивност, не усещат, когато става дума за близките им. /Това го знам от сериала "Медиум"./ Mr. Green
[/quote]

Мерси за разяснението Mr. Green Mr. Green Mr. Green.

Заради чука на Калин от последните серии назад останаха мистериите с Петър, Дочо, Благой, Злата, тайната на Неда и Теменужка, които се надявам да не претупат накрая.

# 556
  • с/у ОколоМръсТното
До кой епизод стигна излъчването?
До 160ти ли ?

# 557
  • София
До кой епизод стигна излъчването?
До 160ти ли ?

Да, остават още 10.

# 558
Катето и Борко ще се събират ли?

# 559
Според мен - да.
Чудя се за 10 серии ще разкрият ли на Борис коя е майка му, на кого праща пари баба Злата, къде e изчезнал Благой и ще съберат ли героите по двойки...
За Петър май вече се разбра, че наистина е работил за ДС и е страдал от това. Друга мистерия няма. Освен връзката му с Благой

# 560
  • тук, на мястото си
В последните две серии ще станат ясни всички каши, които забъркаха, надявам се и Дидка да роди, че я умориха с тоя корем вече. Предполагам ще оставят отворен финал за много от героите.

# 561
  • София
Според мен - да.
Чудя се за 10 серии ще разкрият ли на Борис коя е майка му, на кого праща пари баба Злата, къде e изчезнал Благой и ще съберат ли героите по двойки...
За Петър май вече се разбра, че наистина е работил за ДС и е страдал от това. Друга мистерия няма. Освен връзката му с Благой

Вероятно някои от нещата само ще се загатнат. И аз не знам как в десет епизода може да се завърши всичко. А нищо не се чува за следващ сезон.

# 562
  • Разпиляна във въображението
Да обобщим какво има да се разплете:
- Дидка да роди и ролята на Чавдар в живота им;
- защо баба Злата праща пари;
- да се даде отпор на Георги;
- изборите в Бели Вит;
- Чочо и Поля - накъде;
- Катето и Борис - накъде;
- Любо
- Ани и Калин;
- Снежи и Ванката;
- Ленин
- Станислав - с кого
- Наследството - там включвам Милица и мъртъв ли е дядото Simple Smile

Не мисля, че са чак толкова много неизвестни, за да не приключат нещата още този сезон. Пропуснах ли нещо?

# 563
Да, що за психопатия има Калин и защо се възбужда от мъртви теленца?

# 564
То това си е включено в "Ани и Калин". Покрай тях трябва да се разбере и желанието му да убива теленцата. Нали я заведе там? Все някакво обяснение ще даде.

# 565
Отдавна искам да се включа, но винаги съм назад със сериите и съм закъсняла с коментарите. Харесва ми сериала, мисля, че е добре направен. С удоволствие го гледам, защото не напряга, не се случват супер трагични и драматични събития и един вид не е някакъв екшън, а ти помага да се отпуснеш.
Да благодаря на Мари_мар, защото така си го гледам след излъчванията.💐
И аз свикнах с Бели Вит, дано да има друг сезон

# 566
Не желая нов сезон.
Никой ли не вижда убитите теленца от Калин?

# 567
  • София
Не желая нов сезон.
Никой ли не вижда убитите теленца от Калин?

Сцената с телетата не ми е ок. Но явно не сме опознали героя на Калин. И стриптийз клуба в селото ми идва в повече.

Има още какво да видим за дарбата на Юлия и тайната на Неда дали ще се разкрие. Георги се вписва добре в Бели Вит, ако героят му претърпи трансформация като останалите би могъл наистина да допринесе за селото.

# 568
  • Варна
В страницата във фейсбук доста остро са реагирали всички за сцената с телето, можеха да измислят нещо друго психопатско, ако  държат да има психопат. Насилието над животни е потресаващо като идея за изразходване на емоции.

# 569
Коментирани са убийствата. Никой не го кефи.

Общи условия

Активация на акаунт