Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 471
  • 880
  •   1
Отговори
# 675
Току-що мина някаква реклама - "Румен" стана в 4 ч. и с продукти на "Аз ям" спретна закуска на гаджето , което имаше полет в 6 ч. Много приятно изглеждащ мъж Hands Plus1
В този сериал нещо го похабиха .

# 676
  • Варна
В студио за Оскарите го бях гледала, много е хубав и приветлив усмихнат. В тази роля е много антипатичен, но явно добре му пасва и такъв образ, щом ни е така неприятен. Интересно ще ми е да го видя в образ на добрия герой.

# 677
  • Варна
В студио за Оскарите го бях гледала, много е хубав и приветлив усмихнат. В тази роля е много антипатичен, но явно добре му пасва и такъв образ, щом ни е така неприятен. Интересно ще ми е да го видя в образ на добрия герой.
Аз много го харесвах в "Забранена любов", когато пак играеше отхвърлен годеник. Само, че тогава героят му беше и неосъзнат гей и имаха много добра екранна химия с Иван Юруков.

# 678
Аз не съм сигурна, че Васко се променя. Само иска да спечели симпатия и каквото са договорили с Георги.

# 679
Също смятам, че Васил не се е променил. С външна помощ не може да се постигне трайно откъсване от силна хазартна зависимост, а той е твърде мекошав за да има силата да се справи сам. Такива хора са много гъвкави и използват всяка възможност за да намерят пари и да продължат да са в "играта". Георги умело използва това за своите цели.
Любомир Ковачев съм го гледал само в "Чужденецът" и "Женени с деца". Справя се прилично добре с ролите си. Тук и аз смятам, че го похабиха с този сценарий. Даяна Ханджиева както и Орлин Павлов не са актьори по професия и нямам особени претенции към техните несъвършенства. Не е никак високо нивото на сериала и отдавна се отказах да забелязвам недостатъците.

# 680
Сега гледах промото за финала и Снежка се целува с Марин.

# 681
И аз го видях.

# 682
  • София
Еее сериозно ли? Убихте детското в мен.

# 683
Къде е това промо?

# 684
Излъчиха го по БТВ.
Страшно се разочаровах, дано е подвеждащо.

# 685
# 686
Бебето е със синя шапка  Mr. Green

# 687
Някой май ще краде бебока на Дидка ! Дано  само така да ми се е сторило , но тази ръка , която бавно отваряше вратата ...

# 688
  • Разпиляна във въображението
Ако смея да предположа това може да е дядо Дочо, който отваря вратата към двора. А финалът май ще е час и половина, заедно с рекламите Simple Smile

# 689
  • България
 Ще е жалко да съберат Снежа и Марин Sad.
Вярно, че в последно време се сблжиха, а между Венета и Марин има проблеми, но чак пък да се разделят Sad.
  И според мен, Васил не се е променил. Сам каза, че му е омръзнало да лицемери. Той си е подло мекотело, такива променят ли се?
Любомир Ковачев ми е симпатичен, но Румен ми е антипатичен. Явно е добър актьор Simple Smile.

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 16:56 от МоарейнД

Общи условия

Активация на акаунт