Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 15

• 60 348
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Beyond the stars
ти си доволна, ама други не били и се колебаеш  Shocked

И аз се зачудих Blush
Иначе секциото ми го прави доктор Белкин. Да чукна на дърво, идеално си се справи. Била съм на два прегледа преди това при него (следих се на друго място) и бях много анти настроена, именно заради разни коментари, ама съм с прекрасни впечатления - внимателен, мил и обясни всичко, че и отгоре.

# 151
Съвсем скоро родих там (Секцио) не мога да кажа лоша дума за никой, всички са много мили и каквото и да ги попиташ винаги ще ти обърнат внимание. Единствено към фотографа имам забележка.. без да съм го викала влезе и започна да снима при което бяхме принудени да платим 60 лева за снимки Grinning

# 152
Странно
Те са двама фотографи аз бях питала единия  да влезе още докато ходех на консултации. Др. хора си водеха техен....Не е нахалствал и ни взе 40.

# 153
Момичета, бихте ли ми препоръчали лекар в Надежда, но не за следене на бременност, а просто за преглед + микробиология? Засега мисля да отида при др. Ненов, най-рано има час за него, а и четох добри отзиви. Какво мислите?

# 154
Д-р Еленчев е добър, ако имате нужда и от цитонамазка.

# 155
Благодаря BettyBoop, но др. Еленчев е един от лекарите, за който няма свободни дати (гледам онлайн записването).

Като цяло лекарите в тази болница само с бременности и инвитро ли се занимават или си извършват и стандартните прегледи? Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 14:00 от moonriver

# 156
Зависи. Лекарите от репродуктивния сектор, както и тези, които правят ФМ не се занимават с обикновени прегледи. Всички останали мисля, че правят.

# 157
Малко се обърках, защото от сайта не става ясно кой лекар с какво се занимава Simple Smile Но този др. Ненов не го видях в репродуктивните специалисти, така че предполагам и със стандартни прегледи се занимава...

# 158
Moonriver , др.Ненов е акушер-гинеколог преди няма и 2 седмици родих при него и преди това се следях при него и съм много доволна

janakrasi , странно преди колко време си родила, че има 20 лева разлика... на диска пише на една папка Александър не знам дали така не се казва фотографа

# 159
Bella0509
На 13.09. На 16 ти ни изписаха

# 160
Миналата седмица засякох фотографа и го питах - 50лв. ми каза, но не знам кой от двамата е бил. Попитах го за контакт, той каза "Аз съм си все тук, няма проблем"  Laughing

# 161
Явно таксува както му дойде Rage

# 162
  • София
А прави ли хубави снимки? На мен цената ми звучи нормална, но не знам какво влиза в нея всъщност.

# 163
Да хубави са. Исках и диск.

# 164
  • Beyond the stars
На нас 30лв ни взе, ма бяхме общо 6 човека Grinning
Прилични са снимките. Всеки с DSLR апарат ще докара такива, ама не ми се мислеше и за това. И не сбъркахме де, че като гледах на баща ми потресаващите кадри GrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт